Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetim Duyurusu (Güncellendi)
imported_avkolik
04.Nisan.2009, 13:33
1-) Sitemizde görülen lüzum üzerine şu ana kadar sitemizde Yönetici vasfı ile görev yapan sevgili Mustafa ÇİL ustamız artık yönetici olarak görev yapmayacaktır...
Kendisi yine bize bir yoldaş ve aynı zamanda sitemizin en büyük sponsoru olmaya devam edecektir...Kendisine çok teşekkür ediyoruz...
2-) Sitemizin yönetim ekibi komple fesh edilmiştir...Yapacağımız çalışma sonucunda yeni yönetim ekibi ile karşınızda olacağız...Yeni yönetim ( yönetici, mod, genel mod vs gibi) ekibinin nasıl oluşacağı hakkında ayrıntılı bilgi daha sonra sizlere duyurulacaktır...
3- ) Sitemizde Onursal Başkanımız Mehmet SUCU, Veteriner Hekimimiz Hamit AKSAKAL ve yazar kadromuzda bir değişiklik olmamıştır..Kendileri görevlerine aynen devam etmektedirler...
WwW.aVKoLiK.NeT (http://www.aVKoLiK.NeT)
Sebahattin AVCI
04.Nisan.2009, 14:31
bundan sonra istirahat zamanı geldi çil usta köpeklere birazdaha fazla zaman ayıra bilirsin evdekileride unutma http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Mustafa ÇİL
04.Nisan.2009, 14:41
hah şöyle yav
valla şimdi rahat rahat yazar çizerim be gardaşlar
Mustafa ÇİL
04.Nisan.2009, 14:43
alicim gardaşım
iş arkadaşım can dostum
yeni bir yönetim oluşturarak ,ste üyesi olan arkadaşlarımıza duyurursan sevinirim
her şeyin hayırlı olsun
gönüller bir olsun
imported_avkolik
04.Nisan.2009, 14:47
alicim gardaşım
iş arkadaşım can dostum
yeni bir yönetim oluşturarak ,ste üyesi olan arkadaşlarımıza duyurursan sevinirim
Aynen usta herşey bu akşam bütün üyelerimize net bir şekilde duyurulacak...
dadak_e
04.Nisan.2009, 15:24
mustafa abi hakkında hayırlısı
Faruk TUNA
04.Nisan.2009, 17:03
Hayırlı Olsun Ali Bey......
Mesut BÜLBÜL
04.Nisan.2009, 17:15
HAYIRLISI OLSUN olsun sizlerin bildiği bir iş bu yönetim işleri hayırlısı olsun şimdiden mustafa kardeşde işine bakar tabiki bırakamaz tamamen selamlarsayğılar şimdilik sizlere
imported_avkolik
04.Nisan.2009, 17:17
Mesut abim Mustafa Usta sitede tabiki...Burda ve paylaşımlarına devam edecek..
Bu arada konu güncellendi arkadaşlar...
Kolay gelsin ve hayırlısı olsun..
KOSAVALIMİROGLU
04.Nisan.2009, 17:50
Mustafa ÇİL ustam hakkınızda allah uygun olanı size yakışanı hayırlı olanı versin herşey gönlünüze göre olsun nacizhane gönlünüzden ve yüzünüzden mutluluk ve güzellikler eksik olmasın degerli ustam
Hayırlısı neyse o olsun RAHMAN iyi olanı dogru güzel olanı hayırlısını versin yeni gelecek yönetimede başarılar dilerim gönüller bir olsun derim
Hayırlı olsun Mustafa ağabey,üzerindeki yük biraz olsun hafiflemiştir.
fevzi dursun
04.Nisan.2009, 18:12
avkoliğin selameti açısından yerel seçimlerle beraber bu ailedede bi değişime gidilmiştir. yeni yönetim ve mod arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. hadi bakalım paylaşımlara aynen devam..
unforgiven
04.Nisan.2009, 18:24
Yeni gelecek yönetici kardeşlerime ve büyüklerime yeni görevlerinde şimdiden başarılar diliyorum... Fevzi abimin dediği gibi seçimlerle birlikte değişime gidilmesi gerekti :D
Saygılarımla...
yeni yönetime gelecek olanlara şimdiden başarılar
sakaryadan saygı ve sevgiler
ustam helal olsun yeter bu kadar calıstın zaten :)
Mustafa ÇİL
04.Nisan.2009, 20:40
tam gaz aynen dostluğa ve gardaşlığa devam
gerçek avcılar ve dostlarla
cemalreis
04.Nisan.2009, 21:36
USTAM SEN BİZİM GÖNLÜMÜZÜN BAŞ KÖŞESİNDE HER ZAMAN YÖNETİCİSİN İŞİN GÜCÜN RAS GİTSİN
SENİNLE GURUR DUYUYORUZ
bundan sonra istirahat zamanı geldi çil usta köpeklere birazdaha fazla zaman ayıra bilirsin USTAM SEN BİZİM GÖNLÜMÜZÜN BAŞ KÖŞESİNDE HER ZAMAN YÖNETİCİSİN İŞİN GÜCÜN RAS GİTSİN
SENİNLE GURUR DUYUYORUZ ....
Halil KÜÇÜK
05.Nisan.2009, 01:10
Şimdiye kadar görev yapmış yönetici ve mod arkadaşlara
sitemize katkılarından dolayı ,şahsım adına teşekkür ederim
Yeni oluşumun sitemiz için hayırlı olması dileğiyle,
seçilecek yönetici arkadaşlara başarılar dilerim
Tüm dostlara selamlar Mersinden
Sami KARATAY
05.Nisan.2009, 08:07
Herşeyin hayırlısı, Mustafa kardeşim yapmış olduğun hizmetler icin sağol ,sen bu sitenin gülüsün ALLAH soldurmasın...başarılarının devamını dilerim ,ALLAH yolunu acık etsin ,fazla laf ebeliği yapmayalım ,rasgele
sipsak
05.Nisan.2009, 10:40
hersey herkezın gonnune gore olsun yenı gorev arkadaslarımıza basarılar
Sebahattin AVCI
05.Nisan.2009, 14:22
AVkoLiK ve sıcak dostluklar için şimdiden hayırlı olsun
saygı ve sevgiler dostca kalın
mustafa aydoğmuş
05.Nisan.2009, 16:55
bizim de bu şekilde mi ögrenmemiz gerekiyordu anlan veremedim yeni yönetime şimdiden hayırlı ugurlu olsun tüm site üyelirne sevgi ve saygılar afyondan
burası askeriye değilki birkişinin cezasını bizde cekelim başkalarının yüzünden zan altında kalmak hiç hoş bir durum değil bu durum beni çok üzdüğünü belirtirim ve bu olaya neden olan her kimse onuda kınayorum
hayırdır nustafa sitede yönetimle ilgi bir sorun olduğu içinmi böyle bir değişikliğe gidildi böyle ise sebebini bizde öğrenelim biz bir aile isek aramızda gizli saklı olmasın. saygılarımla
imported_avkolik
05.Nisan.2009, 18:09
Mustafa size bu konuda bilgi veren ben olmasam Allah Allah bu nedir diyeceğim ? Ama bilhassa ben şahsım adına sana haber verdim...Diğer arkadaşlara haber verdiğim gibi...
Ben buradan çok farklı sonuçlar çıkarıyorum..İşin özü bugün böyle yarın öğle öbür gün kimbilir nasıl..Neyse fazla uzatmaya gerek yok Allah işini gücünü rast getirsin...Güle güle...
kazım bozkurt
05.Nisan.2009, 19:31
herseyin hayırlısı olsun mustafa ustam sen daha genssin ya daha bundan 5 saat önce gördum seni maşallahın var saygılar abi sevgiler yeni yönetimimize başarılar dilerim.......
selamun aleykümmmmm avkolikler:)
izmir fetihimiz bitti çok şükür sağsalim geldik...
ağabeyim güzel duyurun için teşekkürler;)
Tamer Kuvvet
06.Nisan.2009, 06:26
Tamamdır abi mesaj alınmıştır.
çetin ekren
06.Nisan.2009, 07:41
Bence burda önemli olan o veya bu değil kim gelirse gelsin öteki arkadaşlarımız gerçekten baş tacı insanlardı ama ne varki böyle birşeye ihtiyaç duyulmuş herkes hakkında hayırlısı olsun.Umarım yeni oluşturulacak kadroda en az önceki yönetimdeki arkadaşlar kadar her konuda hassas olurlar.
Benim gördüğüm bu bir bayrak yarışı ve bu yarıştaki herkes rakip değil aynı oyunun ekip arkadaşları...
Herkese bu güne kadar yaprıklarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi herkesin huzurunda sunmak istiyorum.çok kahrımızı çektiler hepsinden Allah(cc)razı olsun hepsi hakkını helal etsin.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Recep DÖNMEZ
06.Nisan.2009, 07:47
Biz bir aileyiz,o nedenle yönetici o olmuş bu olmuş farketmez,sonuçta kim olursa olsun bizden olacağına göre......
Mustafa ÇİL ustaya emeklerinden dolayı teşekkür ederim....
Eskisi gibi yine bizlerle olacağından ve bizler için elinden geleni yapacağından hiç şüphem yok....
Herkese selam ve saygılar.....
tavaci_43
06.Nisan.2009, 17:25
Hayırlı olsun.Mustafa abimi daha çok av sahalarında göreceğiz.:)
4x4cemal
06.Nisan.2009, 17:34
Selamün Aleyküm. Hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Sitemizde çok değerli arkadaşlar var onlar üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirirler, şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.