PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SEVGİ VE SAYGILAR SUNARIM

Mustafa ÇİL
04.Nisan.2009, 20:53
SİZ DEĞERLİ DOSTLAR...GERÇEK AVCILAR.......

Abilerim gardaşlarım...malumunuz okadar sene genç yaşıma rağmen bişeyler yapmaya çalıştım

bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım abi gardaş ve dostlarım olduysa hepsinden özür dilerimm

çok ste var,olmayada devam edecek,üreyecekler türeyuecekler , hepside siz değerli avcılar içindir

sizler karar verecek , sizler değerlendireceksiniz.....avcılığı burada sanal dediğimiz bir ortamın dışına çıkarttığımıza inanmakdayım....sizler ve sizlerin sayesinde....

selam ve saygılarım sizleredir...

mustafa ÇİL

cemalreis
04.Nisan.2009, 21:29
İNŞALLAH AVKOLİK SİTEMİZ NESİLDEN NESİLE DEVAM EDECEK.

Sebahattin AVCI
06.Nisan.2009, 02:58
çil usta sanal da olsa gerçekler ile karşılaşıldığında güzel dostluklar oluyor

bu avkolik alkolik gibi bağımlılık yapabiliyor http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

Tamer Kuvvet
06.Nisan.2009, 07:43
çil usta sanal da olsa gerçekler ile karşılaşıldığında güzel dostluklar oluyor

bu avkolik alkolik gibi bağımlılık yapabiliyor http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

Bencede Sebahattin AVCI abimin dediği çok doğru

Recep DÖNMEZ
06.Nisan.2009, 08:15
Mustafa Kardeş! sana selam ve saygılarımı sunuyorum.....
Başka söze gerek yok değilmi....
Saygılar.....

Mustafa ÇİL
06.Nisan.2009, 09:35
teşekkürler dostlar

06.Nisan.2009, 10:02
mustafa dediğin gibi herkez kafasına yatan dostluğun sıcaklığını hissettiği yarde kalmakta özgürdür siteniz çok başarılı umarım devamlı sıcak ortamı korursunuz saygılar selamlar

çetin ekren
06.Nisan.2009, 10:32
Herşey biz iansanlar için değilmi güzelliklerde,çirkinliklerde bizler senden hiçbir çirkinlik görmedik usta eğer kendi şahsıma biz bir çirkinlik yaptıysak özür dilemek bizim görevimizdir.
Yapdığım o kadar yorumda hiçbir zaman karşımdaki insanın sitedeki rolüne göre yapmadım vede yapmıyacağım söylenecek söz varsa söylenir övülecek yön varsa övülür bildiğim budur...
Ama şuda bir gerçektir yöneticilik zor birşeydir.Allah herkesin yardımcısı olsun....

fevzi dursun
06.Nisan.2009, 11:06
burası birer ailedir. yönetici üye bunun bi önemi yoktur. büyük küçük usta çırak ilişkileri vardır. her zaman tartışma meğilleri olacaktır. herkezin düşüncesine saygımız olması gerekmektedir. . her zaman seviyeli bir tartışmalarda zamanla doğruların ön plana çıktığını defalarca görülmüştür.. amaç burda kişiye saygısızlık etmemektir. bu sitede bunu başardığına inanıyorum. güzel paylaşımların devamı dileğiyle avcı dostlara selamlar..

06.Nisan.2009, 11:19
AİLE OLDUĞUMUZUN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ İZMİR GÖRDÜ...eyvallah mustafa abi;)

06.Nisan.2009, 12:29
siteyi bu yüksek mertebeye gitirenlerden biri sizsiniz.size ve diğer yöntici dostlarımıza teşekkürederim.

feridun berin
06.Nisan.2009, 14:54
Mustafa kardeşim herşey gönlünce olsun sağlıcakla kal

KOSAVALIMİROGLU
06.Nisan.2009, 15:37
Mustafa ustam mevlam gönlüne kalbine göre versin yaşamında başarılar mutluluklar dilerim

Mustafa ÇİL
06.Nisan.2009, 17:01
sevgili büyüklerim gardaşlarım

ilk defa bir steyi forumlu hale getirdik..Bilirlerki seneler önce başladım bu işe,dik durmayı severim,eğrilip bükülenler le bu güne kadar işim olmadı...Ve hiç bir yere gitmem gidemem sizler varsınız GERÇEK AVCILAR VE DOSTLAR VAR.

BU STEDE HİÇ BİR GARDAŞIM BENİ İNCİTİP KIRMAMIŞTIR.KIRILDI İSEM TEL AÇAR DİREK SÖYLERİM

ALİ GARDAŞIM İLE BERABER BİR YOLA ÇIKTIK...BU YOLDA GERÇEK AVCI VE DOSTLARI GÖRMEK İSTEDİK.SİZLER VARDINIZ VE HER ZAMANDA VAR OLACAKSINIZ...

AMA ŞUNU BİLİNİZKİ,BEN BU STEDE HEP DOSTLUĞU ÖN PLANA ÇIKARMA GAYRETİNE GİRMİŞ BİR İNSANIM

AMAN BÜYÜKLER KÜÇÜKLERİ KIRMASIN SAYGISIZLIK YAPMASIN

AMAN GENÇLER BÜYÜKLERİ KIRIP SAYGISIZLIK YAPMASIN

TEK DERDİM BU İDİ VE ÖMRÜM YETTİĞİNCE DE BU OLACAK....

BİR YERE GİTTİĞİMİZ YOK ABİLER GARDAŞLAR

SADECE YÖNETİCİLİK BENİM İŞİM DEĞİL,ÖZELLİKLE STE HUSUSUNDA....BEN KÖPEK EĞİTİRİM ,ÜRETİRİM

ÇOK ARKADAŞA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM..

İNŞALLAH YENİ YAPILANDIRILACAK YÖNETİM DAHA İYİ YERLERE GELMEMİZİ SAĞLAYACAKTIR.

BENDE HERZAMAN BU STENİN YÖNETİCİLERİNİN YANINDA OLACAĞIM

06.Nisan.2009, 17:43
Doğru adresteyiz.Doğru insanlarla birlikteyiz.İzmir bunu gördü ve sayımız gün geçtikçe artacaktır.Gerçek dostların platformu avkolik.net

tavaci_43
06.Nisan.2009, 17:45
Hayırlısı olsun Mustafa abi,Allah kalbine göre versin.