PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Super poze

hallederix
24.Ocak.2008, 20:05
http://img404.imageshack.us/img404/5426/b425hunterlightb44b52cza7.png

B 425 HUNTER LIGHT

Tür : Av Tüfeği
Model : B 425 HUNTER LIGHT
Kalibre : 20
Fisek Yatagi : 70 mm
Uzunluk : 66 cm
Sok : INV.

http://img404.imageshack.us/img404/9571/b525hunterlightadvancegej1.jpg

B525 HUNTER LIGHT ADVANCE GOLD

Model : B525 HUNTER LIGHT ADVANCE GOLD
Kalibre : 12
Fisek Yatagi: 76 mm
Sok : INV.
Agirlik : 3.15 kg

http://img227.imageshack.us/img227/2981/b525hunteradvancebqh0.jpg
Browning B525 HUNTER ADVANCE Superpoze

Model : B525 HUNTER ADVANCE
Kalibre : 12
Fisek Yatagi : 76 mm
Sok : INV
Agirlik : 3.15 kg

reis
25.Ocak.2008, 06:03
Levent ustam silahların güzelliği tartışılmaz ama bir de fiyatlarını yazıverseydin belki resimlere bakarken iç geçirmezdik http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gif
Eline sağlık,Saygılar...........

fanatik avcl
25.Mart.2008, 10:44
bence browningler hangi cesidi olursa olsun cok guzel tufekler
elinize saglik levent bey

mehmet fatih AKILLI
05.Nisan.2008, 16:14
tartışılmaz çok güzel makinalar, birde fiyatları görseydik içimiz kalmazdı;)

unforgiven
06.Nisan.2008, 21:03
Elinize sağlık.Paylaşım için teşekkürler...Bir ATA AV TÜFEĞİ kullanıcısı olarak pozelere karşı bir zaafım var çok seviyorum kerataları...

Saygılarımla...

nightkeeper
13.Nisan.2008, 21:08
http://img404.imageshack.us/img404/5426/b425hunterlightb44b52cza7.png

B 425 HUNTER LIGHT
Fiyat..: 2.350,00 €

[HR]

http://img404.imageshack.us/img404/9571/b525hunterlightadvancegej1.jpg

B525 HUNTER LIGHT ADVANCE GOLD
Fiyat..: 2.500,00 €

[HR]

http://img227.imageshack.us/img227/2981/b525hunteradvancebqh0.jpg
Browning B525 HUNTER ADVANCE Superpoze
Fiyat..: 2.350,00 €

Fiyatlar Yazıcılar Av.com'dan alınmıştır...

nightkeeper
03.Ağustos.2008, 22:52
kalite satıyor abicim adamların isme ihtiyacı yok çünkü o browning.

altınsoy43
04.Ağustos.2008, 02:18
Yerli firmamız olan torun silah sanayiinin bastırmış olduğu duvar takviminde ( browninge av tüfeği üretmekten gurur duyuyoruz ) ibaresini daha dün okudum.Yerli silah sanayimizle hepimizin gurur duyması lazım.Tabiki bazı markalardan şikayetçi olan arkadaşlar var ancak nasıl ki bi köpek alırken
inciği cıncığı araştırılıyor, tüfek alırken de araştırmak lazım.

28.Kasım.2008, 19:54
avrupaya tüfek gönderiyoruz diyenler bu tüfeklere iki baksın avrupa bizim tüfeğimizi alırmı...

28.Kasım.2008, 21:54
avrupaya tüfek gönderiyoruz diyenler bu tüfeklere iki baksın avrupa bizim tüfeğimizi alırmı...

devam edin mevlüt bey siz bu kafayla...avrupaya para yollamaya devamhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif

29.Kasım.2008, 09:36
aynı yerde sayılıyor galiba.....browning güzel silah tamam ama yarı fiyatına aynı kalitede tüfek imal ediliyor ülkemizde..Şu at gözlüklerini çıkaralım lütfen....Bu ülkede de güzel şeyler oluyor hep avrupa hep avrupa.....unutmayalım isterse avrupa olsun keramet tüfekde değil arkasındaki avcıda.

30.Kasım.2008, 08:05
orçun ve gürkan bey konuya ilginizden teşekkür ederim ben huğlu ve sarsılmaz kullanıcıyım sizini ilginiz kadar tüfek fabrikaları bu konuya ilgisini çekmek ve türk insanına dahaya iyi tüfek ve müşteri memnuyetini tetiklemek desinki avcılar bizim tüfeklerimizin arkadasında satana kadar değil kullanığı sürüce arkasında olduğunu hissettirsinler.
Isparta Şarkikaraağaç tan tüm avcılara sevgi ve selamlar avınız bol olsun....

Sami KARATAY
30.Kasım.2008, 14:13
Merhaba tüfekler şahane,bizim tüfekler diyoruz avrupaya silah yapıyoruz diyoruz,avrupaya yapılanlar türkiyede satılıyormu,yabancılar nasıl tüfek yaptırıyor,Smith Wesson nasıl yapılıyor,bu silahları yapanlar niye aydınlatmıyor,iç pazarda neredeler Allah için Konuyu veya imatı yapan birileri yazsında millet aydınlansın.hatsanın sayfasına girdinizmi ingilizce nerede türkcesi..bu millet aptalmı bu paraları veriyor,arkadaşlar banane demeyin irdeyelim bu konuyu ,bizim huğlu ,sarsılmaz,ata,yıldız,tüfeklerimizde güzel ,ama bunlar bir başka almaya gücümüz yetmez ,alanlara güle güle kullansınlar ,diyelim ... bakmasıbile güzel selamlar

30.Kasım.2008, 16:32
arkadaşlar bu sektörün içinde olmadığınız için anlamadığınız çok şey var...avrupaya yapılan da,Türkiyeye yapılan silahlar da 4140 çelikten yapılıyor...Allah aşkına ya nasıl uyduruyorsunuz avrupaya başka,Türkiyeye başka silah yapılıyor diye...takıntı artık bu sizin ki...bana açık kanıt gösterin...

hat-san tabi ki ingilizce yapar sitesini...adam neden uğraşsın ki iç piyasa ile...al gülüm-ver gülüm...ha isteyen olursa kamyonla yığarım...

Sami KARATAY
30.Kasım.2008, 19:33
Ya kardeşim seninle tartışmak istemiyorum.benim istediğim fabrika yetkilisi yokmu ,huğlu,torun vb.bunlar yardımcı olsunlar.sen hemen atlıyorsun,eskiden 1980 araba yapmşlar sağ tarafta ayna yok Şahin--sol tarafa ayna çelik çant Doğan --reno 12--ts.tx 12sene boyunca uyuttular milleti-rahmetli Özal geldide TÜRKİYEMİZde birşeyler değişti,arkadaşlar sitede kısır döngü var kimse fikrini yazmıyor lütfen fikirlerinizi yazınız,bu bir paylaşım Arkadaş güzel tüfekleri paylaşmış,güzelde yapmış emeklerine sağlık-Tamer kardeş sen meraklısın şu avrupanın yenilerini derleyi ver,rasgele

fevzi dursun
30.Kasım.2008, 20:14
sami abicim herkez fikirlerini yazmış zaten. herkez fikirlerini özgürce de yazıyor. kısıtlayan yok ki.
orçun size hitaben bir paylaşımda bulunmamış. sadece mesleği gereği düşüncelerini bizlerle paylaşmış.

benim kendi düşüncem avrupa bizden tüfek alıyorsa ucuz ve diğer ülkelere nadiren biraz daha kaliteli diye alıyor. avrupada ucuza kaçan kısımlar oldukça fazla. ucuz ve kaliteli diye bizim tüfeklerimizi tercih ediyolar.

gerçekten ülkemizden dışarıya üretilen malları ihraç etmek zor. onların belirli bir standartları vardır. bizim tüfeklerimizde avrupa standartlarını yakaladıysa bunu da gözardı etmemek lazım.

Sami KARATAY
30.Kasım.2008, 20:46
Merhaba Fevzi kardeş,benim canımı sıkan arkadaşın bu kadar avrupa düşmanı olması ,kalite farkı bir gerçek bakkallarda sigarada satılıyor.malbora,parlement...maltepe,samsun bizim silahlar bizim için çok bile kalitelide ona sözümüz yok,,kıyaslama erken gibi ,arkadaşlar bu yaştan sonra kimsenin gönlünü yıkmak istemem,yazmayayım diyorum ,dayanamıyorum..herşey gönlünüzce olsun,birileri tüfek sataçak birileride beyendiğini alacak RASGELSİN

fevzi dursun
30.Kasım.2008, 20:57
sami abicim siz düşüncelerinizi açıkça yazın abicim. burada herkez düşüncesini yazmakta hürdür. kimse kimseye sen neden böyle düşünüyosun diye de eleştiremez. burası bilgi paylaşım sitesidir. bu gibi tartışmalardan her zaman doğrular çıkacaktır. sizinde engin bilgilerinizden faydalanmak isteriz. teşekkür ederim.
kütahya ya saygılar...

30.Kasım.2008, 21:38
ya sami bey sizin nedir bu TÜRK MALI DÜŞMANLIĞINIZ?

benim iş yerimde browning de var,baikal da var,huğlu da var,hat-san da var,torun da var...

fabrika yetkilisine ulaşmak isteyen adam,araştırır ulaşır...

birileri tüfek satacak gibi bi tabir var...benim mesleğim bu...satacam tabi ki...

ama diyorum ki sizin gibi TÜRK MALI DÜŞMANLARI eskiden de vardı,şimdi de var,yarın da olacak...

ve ben hala sözümün arkasındayım...TÜRK MALI,TÜRK MALI,TÜRK MALI...

çok istiyorsanız avrupa tüfek fotoğrafı internette çakılı...ha onu da araştıramıyorsanız yapabileceğim bişey yok...

02.Aralık.2008, 11:53
Avrupa düşmanlığı falan da yapıldığı kanaatinde değilim.Söylemek lazımsa benim de alman imparator marka tüfeğim var ama ege silah( hatsan ın diğer şirketi) sanayiinin imal ettiği lu-mar marka tüfeğimi çok daha kullanışlı buluyorum ve hiç bir kalite farkıda görmüyorum.Ayrıca unutulan bir nokta var yedek parça ....Hatsanın ürettiği tüfeklerin bütün yedek parçaları mevcut ve tüfeği kargoyla gönderdiğinizde çok az bi maliyetle tamir ve parça değişimi yapılabiliyor.Hatsan ın sitesinin ingilizce olmasının nedeni de üretimlerin tamamına yakınının yurt dışına gitmesidir.Siteden merak edilen bişey varsa tercümesini de yapayım..
Ben bu şirketlerin sözcüsü falan değilim sadece görüşlerimi beyan ediyorum. Artık yerli üretimin de yüksek kalitede olduğunu anlatmaya çalışıyorum. AMA anlatdıklarımız havada kalıyor biz anlatmak için çabalarken bazıları anlamamak için uğraşıyor....Olay bilgi paylaşımından tartışmaya kayıyor.
Orçun'a gelince.Kardeşimin çalıştığı iş yerinde avrupa tüfek de var yerli de. Ama her zaman yerli tüfekleri satmaya çalışır.Avrupa almaya gelip de yerli tüfek alıp gidenlerle çok karşılaştım.Bunun nedeni hem müşterisin daha uyguna tüfek almasını istemesi( müşteri memnuniyeti) hem de yerli sanayinin gelişmesi arzusudur.Biraz avukatlık gibi oluyor ama o kadar da olsun artık.

05.Ocak.2009, 17:10
yaa abiler bu süper pozelerde çift tetik,tek tetik warmı..yaa warsa hagisi iyi beni bilgilendirir misiniz?

feridun berin
05.Ocak.2009, 20:37
orçun kardeşim yabancı hayranlığına bende karşıyım ama gelki görki arkadaşların hiçmi haklı tarafı yok ben 20 yıl özel sektörde çalıştım sevkiyat memuru idim dünyanın 65 ülkesine mal sevk ettik nasılmı kalite kontrolün onayladığı a kalite mallar yurt dışına b kaliteler türkiye ve ortadoğu ile bazı asya ülkelerine en kaliteleli mallar avrupa ve amerikaya pazara çıktığında ihraç fazlası mandalina ve portakallara bak üstü etiketli kasalar amalajlı bize satılanlar öylemi doldur tezgaha 3 kilo 1 milyon nezaman bizimde halkımıza üretici olarak bakışımız değişecek o zaman sen yüzde yüz haklı olacaksın. manisadan selam.

ahmet erdogan
06.Ocak.2009, 06:58
tufekler cok guzel ama benım fıkrım bın ytl lik tufek on ytl lik kopek ben ata s poze kullanıyorum cok memnunum bu paralara bence cok almak ısteyen arkadasları caydırıcı olmayalım cankırıdan selam

Yusuf
06.Ocak.2009, 07:31
%100 Yerli Tufek yoktur arkadaslar bunuda unutmayalim.

alikarakus
03.Şubat.2009, 20:32
abilerim konu farklı bi konum almış burası süperpoze konusu heralde ama yerlimi avrupamı tüfek konusu yerini almış neyse inşallah tartışma mutlu sonla biter ama herkesin kullanım ve bakış açısı farklıdır buna saygı göstermek lazım

mustafa aydoğmuş
04.Şubat.2009, 07:15
huğlunun avrupaya ürattiği slilahı kullanan varmı arkadaşlar ne baretta sı ne baikalı ne franchi si tek kurşunda bunların delemediği sadece cukur actığı demire delik acıyor bu adamlar bizlere boşuna yaptırtmıyor bu silahları

avci043
08.Şubat.2009, 22:14
değerli üstadlar kral marka tek tetik ejektörlü süper poze nasıldır tavsiye edermisiniz. ben biraz araştırdım. konya üzümlüde üretiliyormuş. silahın tutumu ve ele gelişi güzel ve hafif geldi açıkçası hoşuma gitti. fakat internetten araştırdığımda bazı kullanıcılar tarafından belli şikayetler duydum. bazen tek bazen çift fişek atıyor diye. fiyatıda bütçeme uygun geldi. tavsiyeniz nedir alayım mı? almayayım mı? teşekkürler...

kenan ustunbas
09.Mart.2009, 13:05
arkadaşlar kral tek tetik enjektörlü 71 cm 2.800 gr aliminyum kasa
krom kasa 525 tl fiyat aldım kullanan varımı tavsiye eden etmiyen verse bilgilendirirmi lütfen

Mehmet Ardilli
09.Mart.2009, 14:34
Sayın (avci043) öncelikle size nasıl hitap edelim, baymı, bayanmı? Kardeşim yazsana adını, yaşını, nerelisin, kimsin, muatabımız kim, bir bilelim, biz burda gizli saklı ilagel bir faliyet yürütmüyoruz ki, güzel kardeşim. Saklanacak utanacak bir sitede değil burası. Hürmetler, benim adım Mehmet Ardilli.

Atila USTA
31.Mart.2009, 14:12
Evet değerli dostlar,bu konuya yanılmıyorsam sezonun kapanmasına az bir süre kala başlamışsınız, sezon kapanmış siz devam ediyorsunuz. Ama senonun kapanmasının verdiği gerilim anlaşılan sizleride biraz etkilemiş. Ama biz avcılar buna alışığız.Biz ne sezonlar kapattık açtık. Ama yinede bu sıkıntıdan olsa gerek sezon kapandığında bir yere sığmayız. Daralır,bunalırız.Çünkü bizler dağlarda, ovalarda,göllerde,ırmaklarda rahat ederiz.Yaşça hepinizden büyüğüm anladığım kadarıyla en azından bu söyleşide. Bakın kardeşlerim, daha önceden bir söyleşide yine yazmıştım. Tüfeğin vurmayanı olmaz,atmasını bilirsen.Bu atalarımız avcıların sözü devamıda var ancakl forum kuralları nedeniyle yazamıyorum.Tüfek bizim canımız, cananımız, sevgilimiz.Onunla bir bütünüz.Düşünsenize bazan doğada bir sen, bir o,birde varsa köpeğiniz. Avcı dostlarınız sizden az da olsa uzaktalar.Haklısınız çok güzel harikulade tüfekler var fiyatlarıda bir okadar ulaşılmaz. Ama en iyi tüfek benim kadar yaşlı olan benim kendi tüfeğim. Çünkü benim,çiünkü benim bir parçam. Ben onu avda çok öptüm.Siz hiç tüfeğinizi öptünüzmü? Mutlaka tartışılacak yönleri çok, ama bu güç meselesi. Aslında dışardan gelen tüfekler oralarda pekte pahalı değil.Sonra artık tüfek üreticileri hangi marka olursa olsun işçiiliğin ucuz olduğu yerlerde tüfek yaptırıyorlar.Browning'in A500 ve A500G leri Portekizde, bir seri pozeyi Japonyada yaptırdığı gibi.Bakın yakında Çİn tüfekleride gelecek. O nedenle bizim tüfeklerimizi lütfen yabana atmayalım. Çünkü onlarda karlarını düşünüyorlar.İşte bizde gönderiyoruz tüfeklerimizi.Hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar

oguz alada
31.Mart.2009, 15:30
slm sami abinin dediğine katılıyorum orçun asla yerli markaları karalamak deyil 4140 celik kullanılıyo demişsin hepsinde olabilir ama hangi firmamız onlar kadar kalıteli işçilik yapıyo huğluda sarsılmazda kullandık hangisinin enjektöru arıza yapmadı 25 yıllık browning te daha tek arıza görmedik hangisi onlar kadar kaliteli boya yaptı silahın tornadan cıkan kısımlarındaki capakları bile almadan kutuya koyuyolar arkadasımın biri gecen gun 76 namlu torun aldı serit bulamamışlar 71 namlunun seridine 5 cm ek yapıp serit yapmışlar silahı kargodan aldık baktık serit ekli aradık fabrikayı kullanın acarsa yenisini yollarız böylemi olmalı yabancılarda bunu gördunuzmu soruyorum hepinize 20 yıl boyası bozulmuyo adamların kullanılan celik aynı olabilir işçiliğe dikkat etsinler onlar kadar iyi yapsınlar işçiliği bizde onlaraı kullanalım

31.Mart.2009, 15:42
DEVAM ABİLERİMM:)

AVRUPA ALMAYA DEVAM:)

cemalreis
31.Mart.2009, 15:55
DOSLAR TÜFEK BAHANE AV ŞAHANE BENCE EĞER AVCI ATICILIK ALANINDA KENDİNİ YETİŞTİRMİŞ İSE
GERİSİ FASO FİSO VAY YERLİ TÜFEK VAY AVRUPA TÜFEK VAY YERLİ FİŞEK VAY AVRUPA FİŞEK, AMA
TABİKİ SEÇİMİMİZ YERLİ MALI OLMALI ONU HERKEZ KULLANMALI.SAYGILAR.

mustafa aydoğmuş
31.Mart.2009, 15:56
yabancılarda bunu gördunuzmu soruyorum hepinize 20 yıl boyası bozulmuyo adamların kullanılan celik aynı olabilir işçiliğe dikkat etsinler onlar kadar iyi yapsınlar işçiliği bizde onlaraı kullanalım

OGUZ ALADA ALINTISI

bende yabancı silahları seviyorum yanlız bizim ülkemizde üretilip ve yurt dışına g,den silahlara ne diyoruz ona vereceğim paraya avrupa silah alırım oysa bilmezler o huglunun yaptığı silahı baretta sından belçikasına bu silahların atıpta tın diye ses cıkardığı demir boruyu deldiğini istisnalar her s,lah fabrikasında oluyor bu tür vakalar torunda da olur avrupada da

31.Mart.2009, 16:28
arkadaşlarım ben illaki yerli malı kullanırım veya yabancı mal kullanırım tartışmasına girmeyiniz...parası olan istediğini kullansın...yerli üreticiler browning,winchester,vb.ayarında silah yapsınlar benden 2000 avro para istesinler ben yine
browning alırım.çünkü o marka kurulduğundan beri kaliteyi yaratmış,kendi teknolojisini yaratmış bunu bütün dünyaya uzun yıllar boyunca ispat ederek silahını satmıştır.bunu kimse yok sayamaz ne kadar milliyetçi olursak olalım.üzerinde eğe izleri duran rus lar kadar bile kaliteli silah yapan yerli firmamız bile yok ...çalışma şekli kendimize ait,dışgörünüşü kendine has bir silahımız bile yok.ben sadece param az olursa yerli silah alırım,başka da birşey düşünmem.303 bereta lar elde yaptığımız fişeği atıyor,yerli otomatikler hazırı kıstırıyor..303 üretimden kalkalı 15 yıl oluyor ama temizini bul 1.800-2.000 tl ye al 15 yıl sende kullan hiçbirşey olmaz.selektörlü tüfek alırsın yerli 3 sezon sonra takılmaya başlar,ejektörlü tüfek alırsın 4 sezon sonra yay kırartüfeğin modeli değiştiği için parçasını bulamazsın sıkıntı olur bir
sürü dert..
dediğim gibi param varsa alırım arkadaşım paramın alabildiği en iyisini ...bu da kaçınılmaz olarak yabancı markalardır.

31.Mart.2009, 16:42
ayrıca sadece tüfek konusunda da değil..fişek,giysi ve hatta köpek konusunda da yabancıya mecbur kalmışız..millet ağzını açtığı zaman ingiliz puanter,alman setter,kurzhaar,drahtar dan başkasına açmıyor...nerde bizim tarsus çatal-
burunlarının muhabbeti...elinde bir çift ingilizi olan yavrusuna 600-700 tl istemeye çekinmezken,elinde çatalburun
yavru olanlar 300-400 tl anca isteyebiliyor.100-150 avro verip lastik çizme alıyorsun dağda yürürken sanki ayağında sadece çorap var..nerden tutulur yeri var bilmiyorum yerli markaların..

mustafa aydoğmuş
31.Mart.2009, 17:09
bende bir çivt var tarsus catal burun var tarsusa gittiğiniz zanam 750 diyor 600 e kara zorla verdiler ama köpeklerle bıldırcın avından başka av yapılmaz soğuk memleketlerde keklik zilleri takıyor anasının nikahından kalkar önünde tarsus catalı varsa ama ingilizle kekliğin ilerlerde olduğunu anlaya bilirsin ve kaldıkı artık günümüzde bu pointerleri türkiyeden avrupaya götürüyorlar cıksın bir türk catalın neslini daha ileriye götürsün nerde o kişi ama tüfekte le köpeği karıştırma sizler kendininzi dışarıya mecbur hissettiğiniz sürece bu türkiye ne ileri gider ne geri yerinde saymaya devam eder ucuz diye aldığınız işçiliği beş para etmez cin mallarını hiç mi almıyorsunuz yerli varken yerli malı çine göre on kat kaşiteli bu konuları da fazla deşmeye gerek yok

hem sen gel afyon palalının cizmelerinden bi dene bakalım 25 tl 300 avro vermene gerek kalmaz bu adamlar avrupaya calışıyor zaten bize geri satıyorlar farkında değiliz

31.Mart.2009, 17:34
bırak mustafa abim uğraşma:)

herkes avrupaya haydiiiii:)

osmanyaprak
31.Mart.2009, 18:28
değerli üstadlar kral marka tek tetik ejektörlü süper poze nasıldır tavsiye edermisiniz. ben biraz araştırdım. konya üzümlüde üretiliyormuş. silahın tutumu ve ele gelişi güzel ve hafif geldi açıkçası hoşuma gitti. fakat internetten araştırdığımda bazı kullanıcılar tarafından belli şikayetler duydum. bazen tek bazen çift fişek atıyor diye. fiyatıda bütçeme uygun geldi. tavsiyeniz nedir alayım mı? almayayım mı? teşekkürler...

Aynısını bende yaşadım bir arkadaşımın tüfeğini denemek için almıştım. Üste üste 3 kere çift patlattı. Tek sıkı koyarak ava devam ettim. Deneyerek alma şansın varsa öyle karar ver.Kendi tüfeğim Huğlu 103 d tek tetik' te 3 sezondur hiç böyle bir şey yaşamadım.

31.Mart.2009, 19:57
Madem çeliği hepsi 4140 ise şu anda piyasada 240 tl ye yerli otomatik satılıyor.Aradaki bu fiyat farkı uçurum neden?yerliye karşı değilim ama avrupa silahların da kalitesi tartışılmaz her halde.orçun yorumunu bekliyorum.

31.Mart.2009, 20:23
arkadaşlar şöyle bir şey diyebilirmisiniz;bir alman,italyan,fransız,belçikalı,amerikalı,japon,av usturya-
lı veya rus başka bir ülkede üretilen tüfekleri almaya ihtiyacı vardır???bu ülkelerin hepsinde dünya çapında markalar vardır.Dr.Ali Bürkev in almanya avcılık fuarında konuştuğu Huğlu yetkililerinden;
koop.başkanına soruyor ne kadarını ihraç ediyorsunuz %70 cevabını alıyor,dış ticaret şefine soru-
yor %90 cevabını alıyor....bu nedir???ne kadar ciddi dir??..çok ciddi olduğunu düşünelim..
1.aydından yol çıkıyorum afyon eberde ördek avlıyacağım elimde huğlu otomatik var..ne kadar güvenirim ben bu silaha ????
2.üretiminin %90 nını ihraç eden bu firma avrupaya gönderdiği mallarda mutlaka kalite seviyesini
yüksek tutmak zorunda ki oraya mal verebilsin.sadece silah üzerine motif yapmakla silah satılmaz.
hadi buradan açık çağrı; avrupaya silah satan firmalar aynı kaliteyi iç piyasaya satsınlar.bak o za-
man ben avrupayı tercih edermiyim genel anlamda...ama kim ne derse desin yabancı malı yerliye
tercih etmem diyenler kendisine ait varlıklarınn envanterini çıkartsınlar % 70 i yabancıdır...

mustafa aydoğmuş
31.Mart.2009, 21:13
ismayil bey bizler avrupayı kötülemiyoruz türkede iyi demiyoruz siz ve sizin gibi düşünenler sonuna kadar haklı bu konuda ama bir yerli malı kötülüyenede bizler karşıyız eberde ördek avına gelirken katliyam yapmaya mı geliyorsunuz siz 200 300 fişek atmayamı geliyorsunuz yerli silaha neden güvenmiyorsunuz bende ebere ava gittigimde 25 mermi atmıyorum bile yamur gibi ördek iniyor tepenize yarım saat sürmeden limitler doluyor ama siz sunu diyorsunuz afyona kadar yol gelmişiz en az iki cuval ördek vurayım bunları vurarkende silah beni yarı yolda bırakmasın bunu da bu saatden sonra hiç inkar etmeyin yazdığnız yazıyı tekrar okuyun

mustafa aydoğmuş
31.Mart.2009, 21:20
orcun avrupa otomatikler kıstırmaz eberde 200 300 fişek at korkma ben civteyle taş çatlasın 15 fişek atıyorum av bitiyor ama cuvallara ördek basaçaklar avrupa remington benelli beratta belçika rus bunlar ördeği kıracaklar hırz burumuş gözlerini hırs

31.Mart.2009, 21:51
ben o AVCI lara yorum yapamıyorum abi:)

TÜRK SİLAH SANAYİİ KÖTÜ...

AVRUPAYA DEVAMMM:)

mustafa aydoğmuş
31.Mart.2009, 22:10
devam kardeşim devam avrupali billet olduk hehehe

Halil KÜÇÜK
31.Mart.2009, 22:45
ben yıllardır yerli malı kullandım
huğlu 20 cal çifte
çift patlatması başıma dert oldu verdim gitti
sarsılmaz concorde 12 vardı elimde patladı
kasa, elkundağı parçalandı
allah yüzüme baktıki ufak tefek sıyrıklarla atlattım
sarsılmaza silahı gönderdim adamlar tenezzül edip
niye böyle bir durum olduğunu dahi sormadan
araştırmadan ücreti karşılığı parçalanan parçaları değiştirdiler.
silah gelir gelmez oda gitti tabiki
böylece yerli macerası bitti bende

12 cal 11_87 premier otomatik remington
20 cal LT-1100 otomatik remington
12 cal 303 baretta otomatik
12 cal çek_brno spoze
12 cal ispanyol aya çifte
12 cal 1965 model feg-budapest (macar) spoze enj.(bunun modeli özellikle yazıyorum ve benden 5 yaş büyük )

(12.cal remigtonla hiç ara vermeden, durmadan seri atış ile 34 gr 300 fişek attım namlusu ve mekanizma
alev gibi oldu ama silah halen çalışıyordu) bir örnek için( atış avda değil)

Bende yukarıda yazdığım av silahları
bulunmakta ve halen yıllardır kullanmaktayım vede saat gibi çalışmaktadırlar
bu güne kadarda hiçbir bir arıza vermemişlerdir.
Hiçbir zaman avdada çok atayım çok vurayım düşüncesi ile bunları almadım
Lütfen yanlış anlamayın bu silahları yazarken reklam olsun diyede yazmıyorum
Sizlerin deyiminle avrupaya demammı yapıyorum ben,
avrupa silah meraklısımıyım,acaba diye kendime soruyorum
beni bu durmuma sürükleyen etkenler nelerdir diye
ekonomik şartların iyi olmasımı ,diye sormuşumdur hep kendime

üç dört tane yerli silah olacağına bir tane avrupa silah sahibi olamayı tercih ederim
kalite arkadaşlar önce kalite
çocuklarımada kalacak silahlar bunlar inşallah onlarda yıllarca kullanacaklar
bizim av silahı üreticileri çıtayı yüksetsin almayan namert
Yerli av silahı kullanan arkadaşlar alınmasınlar lütfen
herkes istediği silahı kullanabilir ve alabilir
affınıza sığınarak bu konuda yazma gereği duydum

Tüm arkadaşlara saygı ve selamlar

Atila USTA
01.Nisan.2009, 06:07
Saygıdeğer avcı arkadaşlarım bir kısır döngüdür gidiyor.Kimde ne tüfeğinin olduğunu kimse bilmez. Önemli olan avı av gibi yapmaktır. Silah maddi imkan meselesidir. Bende Avrupa silah kullanıyorum, sayısı birden fazla. Ama bu kendi yaptığımız tüfekleri kötülemek anlamına gelmemeli. Şunu yapabiliyormuyuz ? Silah üreticilerini daha kaliteliyi üretmeye zorlayabiliyormuyuz. Önemli olan bu, biz avcılar mısır unu gibiyiz bir araya gelemiyoruz. Düşünün bir kere, bizden aldıkları harçları, ruhsatı yenilerken çektirdikleri işkenceleri. Av günü tartışmalarını. Evet saygıdeğer dostlar, bizler öyle bir topluluğuz ki, içimizde her meslek kuruluşundan insan var. Derneklerimiz birlikte hareket edebilseler, ses getiririz. O zaman silah üreticileride daha kaliteli silahlar yaparlar, yetkililerde istedikleri gibi at oynatamazlar. Biz bazı işleri düzgün yapmıyoruz. mesela yurt dışına sebze ihraç ederiz hormonlu diye geri gönderirler ülke olarak dünyanın zararını çekeriz. Yani daha çok işimiz var, ama tekrar ediyorum birlikte hareket edebilsek, malzeme fiyatlarıda düşer, bize gösterilen zorluklartda sona erer, kaliteli silahta üretilir. Ama önce birliktelik şart bizim yapacağımız derneklerimizin birlikta hareket etmeleri. Çünkü av spordur ve rekabet olmayan tek spordur. Hepinize sonsuz sevgi ve saygılar sunuyorum.

mustafa aydoğmuş
01.Nisan.2009, 06:30
abilerim ben ne avrupa ne de yerli diye ısrar ediyorum bende var avrupa silahlar ve olacakta avrupanın da yerlininde iyisi kötüsü var bu denge böyle gelir böyle gider olay yerliyide yerden yere çarpmak değildir iyi bi yerli otamatik 50 100 mermi atıldı diye calışmamazlıkmı yapacak sen s,lahına bakarsan ben yerli otamatikle 11 kutu mermi attım durmadan neden calıştı bu silah ben su an bunu cok merak ettim acaba isim yerli de silahmı avrupaydı kısaca burda bizler ne kadar tartışrsak tartışalım imam bildini okur kim ne kulanırsa kulanır ama ortada bi emek varsa kötülemeninde bir anlamı yok

veyselll
11.Şubat.2010, 19:29
abilerim
yerli malını düşüren en büyük dezavantaj çin pskolojisidir
havalı tüfek tipininde vede fiyatında otomatikler, pozeler cıkıyo
işçi için genç vede işsiz nufusumuz o kadar fazlayken biz ne yapıyoruz?
bir kişi tornaya bir kişi dipcige bir kişi paketlemeye
almanyadan ingiltereden daha becerikli ustalar olduğu kanaatindeyim ülkemizde
tek sorun bunları değerlendirmekte. yerli firmalarda sorun belli; kaliteyi yakala 2 sene sat ondan sonra isimle sat. yabancı silahların kalite düşürdüğünü hiç görmedim
size konuyu bir örnekle açıklayayım;
bir firma elektrikli banyo şofbeni cıkardı. ilk üretimde şofbenin rezistant almanyadan geliyordu vede kesinlikle kireçlenme yapmıyordu vede su ısıtması şahaneydi ama 5 6 sene sonra yerli üretime döndü. bizde sevindik ülkemiz kazanacak diye. ama şu anda serviste en az 20 tane kireçlenmiş şofben var.
Not:eski rezistantlar şu anda 50 60 lira aras. yeniler ise 15 20 arası
her ne kadar sürç i lisan ettiysem affola
SAYGILARIMLA

20.Nisan.2010, 18:08
sllm lar eber den yada hirfanlıdan arkadaşlar varmı acaba yada bildiğiniz rehberler tel 05436968293 msj yada ararsanız sevinirim rastgele

Yıldıray İNCE
21.Nisan.2010, 08:13
Elinize sağlık Paylaşım için teşekkürler pozelere karşı bir zaafım var bendede enjektörlü turan var çok seviyorum selamlar.......

21.Nisan.2010, 08:42
çok güzel tüfekler bayıldımmm