PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetici Alımı

imported_avkolik
07.Nisan.2009, 04:21
Sitemizde yeni oluşturulacak yönetimde konularımıza çeki düzen verecek kategori yöneticileri (moderatör) arkadaşlara ihtiyaç duyulmaktadır...Siz üyelerimizden forumumuzda bulunan bölümlerde görev almak isteyenler aşağıdaki örnekteki gibi bir özel mesajla tarafımıza başvururlarsa değerlendirme yapılacaktır...

Bölümlere mod olmak isteyen arkadaşlarımız malum olacağı üzere :

1- Site için vakit ayırabilecek ( Kesinlikle çok önemli)
2- Mod olmak istediği bölüme vakıf olacak
3- Azda olsa bilgisayar bilgisi olacak

Yukarıdakilere ek olarakta bizim tercihimiz sitemizde biraz zaman geçirmiş, yazmış paylaşmış olması tercih sebebi olacaktır...

Başvuru için atılacak mesajda:

Adı Soyadı :
Yaşı :
Memleketi :
Moderatör olmak istediği bölüm :
Günlük siteye ayırabileceği zaman :
Bilgisayar kullanma düzeyi:

Bilgileri eksiksiz doldurulmalıdır...

Mesajınızı ya forumdan özel mesajla bana yada ekberali@gmail.com mail adresime atabilirsiniz...

Not: Başvuru yapılması mutlaka kabul edilecek anlamında değildir.Mod olan arkadaşımızında işleri, ailevi sebep vs vs gibi durumlardan ilgilenememesi durumunda görevinden ayrılması kaçınılmazdır...

feridun berin
07.Nisan.2009, 04:55
Selam Aliekber kardeşim benim tavsiyem Manisadan Mehmet Ardilli inşallah düşünür çünkü istediğin özellikler onda var sahiplendiği işi hep başarmıştır devrederkende yüzünün akı ile devretmiştir. Yeni katılacak ve görevi alacak dostlara şimdide başarılar dilerim....Manisadan selam.

Mustafa ÇİL
07.Nisan.2009, 07:45
güzel düşünülmüş olay ali gardaşım

Mustafa ÇİL
07.Nisan.2009, 10:52
LÜTFEN OKUMAYAN KALMASIN

07.Nisan.2009, 11:28
Bayrağı devralacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

07.Nisan.2009, 13:00
önceki arkadaşlara teşekkür eder, yeni görev alacak arkadaşlarada başrılar dilerim.

4x4cemal
07.Nisan.2009, 13:02
Sitemiz adına hayırlı uğurlu olsun, yeni yönetime başarılar, herzaman yanınızdayız.

07.Nisan.2009, 13:13
Görev alacak arkadaşlara şimdiden başarılar,Allah utandırmasın dostlar!

Mesut BÜLBÜL
07.Nisan.2009, 13:55
göreve almak cabası veren kardeşlerimize şimdiden başarılar dilerim
değerli kardeşlerimizin olduğunu cok da iyi biliyorum

07.Nisan.2009, 14:01
haydi arkadaşlar...ali ekber abime talebi olanlar özel mesajla isteklerini ve yapabileceklerini söylesinler...

Sebahattin AVCI
07.Nisan.2009, 14:16
Nizane fikrimce şimdiden mod olmak isteyen arkadaşlar bu iş sorumluluk ugraş ve emek ister genelde pc başında açılan paylaşımları yorumları güzel bir uslup ile anlayıp yardımcı olmak yanlış olanı düzeltmek ister doğru güzel olanı takdir etmek ister

burada moderatör yönetici konumlarında olmak ben ağayım ben paşayım istediğim gibi yazar çizerim gibi düşünceler içerisinde olmak yerine daha çok sabırlı kibarlık ister

küçükler sevgi büyükler saygı ister bunlar kuralınca uygulandığı taktirde sıkıntısız muhabbetler içerisinde güzel dostluklar ile zaman geçer

saygı ve sevgiler

şimdiden başarılar yeni göreve gelecek dostlara hayırlı olsun

fevzi dursun
07.Nisan.2009, 14:34
hadi bakalım bayrağı devralacak arkadaşlarım ali ekbere taleplerinizi bildirin. şimdiden hayırlı olsun her zaman yanlarındayız.

Yusuf
07.Nisan.2009, 15:00
Arkadaşlar
Eğer-tavsiyeler-değerelendirilecekse
Benim-Tavsiye-edeceğim-kişiler

Mehmet-Ardilli
Turgut-Başavcı
Çetin-Ekren
Yağız-Topcuoğlu
Sabahattin-Avcı

çetin ekren
07.Nisan.2009, 15:18
Yusuf gardaş sağolasın ben bu işi yapamam ben önceki arkadaşlar kadar sabırlı olamam gardaş,onlar gerçekten bu işi bilen dostlarımızdı yinede düşünmen bile beni ihya etti gardaşım sağolasın varolasın.
Hemde ben onlar kadar zaman ayıramam bu işin ne kadar zot olduğunu dernek yönetiminden biliyorum...hemde değerli usta abilerimiz var sağolsunlar onlar bu işe layık insanlar...

hamza denizli
07.Nisan.2009, 19:32
abilerim ben görev almak ve sitemiz için elimden geleni yapmak isterdim fakat hem okul hem iş yeri vaktim olmuyor.. sitemizde neler olduğunu bile takip edemiyorum :(

kazım bozkurt
07.Nisan.2009, 19:55
şimdiden yeni görev alacak arkadaş abi ve dostlarıma hayırlı olsun diyorum herkese kolay gelsin

İsmail ÇIKRIKÇI
07.Nisan.2009, 21:29
Yeni görev alan arkadaşlara başarılar diler, Site için hayırlı olmasını temenni ederim.

07.Nisan.2009, 22:04
Nizane fikrimce şimdiden mod olmak isteyen arkadaşlar bu iş sorumluluk ugraş ve emek ister genelde pc başında açılan paylaşımları yorumları güzel bir uslup ile anlayıp yardımcı olmak yanlış olanı düzeltmek ister doğru güzel olanı takdir etmek ister

burada moderatör yönetici konumlarında olmak ben ağayım ben paşayım istediğim gibi yazar çizerim gibi düşünceler içerisinde olmak yerine daha çok sabırlı kibarlık ister

küçükler sevgi büyükler saygı ister bunlar kuralınca uygulandığı taktirde sıkıntısız muhabbetler içerisinde güzel dostluklar ile zaman geçer

saygı ve sevgiler

şimdiden başarılar yeni göreve gelecek dostlara hayırlı olsun

TEBRİKLER SABAHATTİN ÇOK DOĞRU DÜŞÜNMÜŞSÜN ...

Halil KÜÇÜK
07.Nisan.2009, 22:57
sitemizde göreve talip olacak ve atanacak arakadaşlara başarılar dilerim

Kayseriden Cemal Altınsoy abim,yeni görevin hayırlı olsun. başarılar dilerim

Sebahattin AVCI
08.Nisan.2009, 04:00
Yusuf abi eksik olma saol teşekürler ama bu görevde benim yerime seni düşünsek daha güzel olur

Recep abi saol teşekürler bu arada barona iyi bak http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

saygı ve sevgiler .

Recep DÖNMEZ
08.Nisan.2009, 05:39
Eski ve yeni görev alacak arkadaşlara selam ve saygılar......
Yeni görevlileri merakla bekliyoruz.....

Mehmet Ardilli
08.Nisan.2009, 10:16
Selam Aliekber kardeşim benim tavsiyem Manisadan Mehmet Ardilli inşallah düşünür çünkü istediğin özellikler onda var sahiplendiği işi hep başarmıştır devrederkende yüzünün akı ile devretmiştir. Yeni katılacak ve görevi alacak dostlara şimdide başarılar dilerim....Manisadan selam.

Teşekkürler Feridun, bu yazdıkların beni onore etti, ancak benim böyle bir talebim yok. Paylaşımlara herkes gibi üye olarak devam etme düşüncesindeyim. Böylesi daha özgürce geliyor bana. Bu vesileyle daha önceki yönetici ve moderatör arkadaşlarımı başarılarından dolayı tebrik ederim. Yeni görev alacak arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Avkoliklerin, dostkolik kalmaları dileklerimle, tüm avkolik dostlarıma saygılar.

feridun berin
08.Nisan.2009, 11:09
Kardeşim teşekkürünü anladım bende san teşekkür ederim ama sen bidaha düşün senin engin fikirlerine siteninde ihtiyacı var sanırım hemen karar verme ne dersin? dostlar yönetimde görev almak isteyenler beni yanlış anlamayın hepiniz benim için değerlisiniz ama Mehmeti tanıdığım ve harika fikirler ürettiği için ısrar ettim tabi karar yine kardeşimin Manisadan kucak dolusu selam.

Sami KARATAY
08.Nisan.2009, 11:39
Merhaba DOSTLAR ,yönetime ne oldu , naz hanım olayımı vesile oldu ,herşey yolunda giderken nereden cıktı bu yönetici secme olayı,Yönetimdemden coğu arkadaş memnundu ,dostlar lütfen yönetimdeki arkadaşlara sahip cıkalım ,yönetimdeki arkadaşlarlar lütfen sizde görevlerinize sahip cıkın ,bu iş o kadar basit değil ..YÖNETİME SAHİP CIKALIM ;yaptığınız görev için ALLAH hepinizden razıolsun...Ben yönetimin dağılmasına taraf değilim ,lütfen dostlara sahip cıkalım

sukru sunar
08.Nisan.2009, 12:26
bende elımden geldıgınce yardım etmek ısterdım abı ama ınan basımı oksayacak vaktım olmuyo su an .ama olsa bıle abılerımız dururken bızım olmamız dogru olmaz.sonucta kac gundur burdayız daha...yenı moderatorumuze sımdıden basarılar..

çetin ekren
08.Nisan.2009, 12:47
Sami abi bende seninle aynı fikirdeyim bizim yönetimden hiçbir sıkıntımız yoktu kaç gündür bu olay yüzünden sanki boşlukta gibiyiz yönetici arkadaşlarımız hepsi birbirinden değerli arkadalarımızdı ne oldu ne bitti onuda anlamış değiliz ve bir tanesi çıkıpta demiyorki arkadaşlar şu sebepten dolayı böyle birşey yapmak zorunda kaldık kime ne yazacağımızı şaşırmış durumdayız ne oldu bize böyle.

Biz kendi içimizde birbirimizi anlamazsak kendi dertlerimize sahip çıkıp sorunu çözemezsek bu av ve avcılık konusunda isteklerimizi sorumluların çözmesini bekleyemeyiz.

bence gelin herne olup bittiyse bir kenara atın ve nerde bıraktıysanız ordan devam edin bizde burda olmaya ve katılımlarda bulunmaya devam edelim.inanın içimizden gelmiyorki bir konu açalımda yorum yapıp yorum alalım.

kimin nerde ne yaptığını bilmez olduk.kim kimdir karıştırır olduk.neyse sorun ya biran önce çözün yada getirin hep beraber çözmeye çalışalım.zaten kimsenin ağzını bıçak açmıyor kime sorarsak bir cevap alamıyoruz.bumuydu bizim dostkoliğimiz,arkadaşlığımız bağımlılığımız ayıptır yaw yazıktır yaw.

Bizler her tanıdığımızı bu aileye katmaya çalışırken olanlara bak ya.ismail,fevzi,ali ekber,mustafalar nerdesiniz niye sesiniz çıkmaz biriniz çıkında birşey anlatın ya.

bu işi biran önce çözün çünkü bu durum hiç iyi bir durum değil ve kendi adıma hiç hoşuma gitmiyor.yoksa benide küstüreceksiniz bilesiniz...

hepinizi seviyoruz arkadaşlar...sizlere yakıştıramadım.

imported_avkolik
08.Nisan.2009, 13:04
Sevgili abilerim herşey kontrol altında...Merak etmeyin sitemiz için en güzeli olacak inşallah..Gerçekten çok teşekkürler.Sitemize bu şekilde sahip çıkmanız beni onurlandırdı, gururlandırdı...Sağolun varolun...

çetin ekren
08.Nisan.2009, 13:21
Ali ekber gardaşım dostum kontrol altında olan nedir?
bizler ilkokul talebesi değiliz arkadaşım kötü giden birşey var ve biz bu konuda yardım etmek istiyoruz neyse mesele gelin birlikte çözelim diyoruz.ne olduda bu dostlarımız hepsi birden bıraktılar görevlerini hadi biri bıraksa anlayacaz ama hepsine birden ne oldu...

onları üye sıfatında görmek istemiyoruz arkadaş...buna alışkın değiliz biz sizleri bu şekilde tanıdık ve bu şekilde devam etmesini istiyoruz.yapılacak birşey varsa gelin hep beraber yapalım diyoruz yok bırakılacaksa onuda hep beraber yapalım bırakıp kaçmak bize yakışmazdı hani,bunu bana diyenler nerdesiniz size söylüyorum.

siz bırakırsanız bende bırakırım diyorum bilmem anlatabiliyormuyum.Ben kendi şahsıma bu siteyi onlarla bildim onların sayesinde bir sürü dost edindim ve onları böyle görmek istemiyorum ve layık oldukları yerde görmek istiyorum.ve benim talebim herkesin görevinin başında kalması ve nerden kalınmışsa ordan devam edilmesi.

ya Allah aşkına nerde bu üyelerimiz çıkın şu koca bebeklere birşey söyleyin.bırakın konu falan açıp yorum yapmayı şuan daha önemli olan bir konu var önce onu bir çözelim ondan sonra kim ne yaparsa yapsın.

Bakın arkadaşlar balık baştan kokar derler sizler kendi aranızda problemleri çözemezseniz bu kadar üyenin problemini hiç çözemezsiniz ne güzel bu zamana kadar gelmişti ne olduda birden bu düzen bozuldu.

imported_avkolik
08.Nisan.2009, 13:35
Abi sizler olayı kontrol dışında sandığınız için herşey kontrol altında dedim...Bizler hepimizin birbirimizden haberimiz var.Sıkıntımız yok.Çok büyütülecek bir şey yok..Hemen bu konunun altında yeni yönetim açıklanmaya başladı bile abim bunu anlatmaya çalışıyorum...Yani göreceksiniz ki yeni arkadaşlarında katılımı ile görmek istediikleriniz gerçekleşecek..Hepsi bu.

Lütfen biraz sabır... Saygılar

erol kahraman
08.Nisan.2009, 14:04
yönetimin ve yeni mod ların en doğrusunu yapacağına inanıyorum sıkıntı yok evelallah devam muhabbete devam dostluğa

Yusuf
08.Nisan.2009, 14:31
Cemal-Abi-ve-Fevzi-Ustaya-yeni-görevleri-hayırlı-olsun
Başarılar

MEHMET KANDAK
08.Nisan.2009, 15:51
FERİDUN ABİM
MEHMET ABİ FİKRİ GÜZEL FİKİR OLUR YANİ.

cemalreis
08.Nisan.2009, 17:00
EVET ARKADAŞLAR ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYALIM BİLHASSA GENÇLER.

cemalreis
08.Nisan.2009, 17:03
YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLER SAYGILAR SUNARIM.

Yusuf
08.Nisan.2009, 17:29
EVET ARKADAŞLAR ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYALIM BİLHASSA GENÇLER.

Çok-doğru-gençler
Genrçler-derken-Alpaslan-Yelgeçer-bayağıdır-görünmüyor-haberi-olan-varmı-acaba
Not:Arkadaşlar-benim-bilgisayarın-tuş-takımı-bozulmuş-boşluk-tuşu-çalışmıyor-değiştirene-
kadar-böyle-idare-edeceğim
Kusuruma-Bakmayın-İyi-akşamlar

unforgiven
08.Nisan.2009, 18:12
Alpaslan farklı sitelerde fırtınalar estiriyor abi...Boşver biz kendi ailemizde olan dostlarımıza bakalım diye düşünüyorum iş yapacak çok genç var sitemizde ama genç olsa da olgun olması da gerekli...

Saygılarımla...

4x4cemal
08.Nisan.2009, 18:35
Selamün Aleyküm. Değerli dostlar öncelikle beni bu göreve layık gören can kardeşim Ali Ekbere, ve tek bir taşın duvar olmayacağı gibi, beraber görev yaptığım önceki yönetici dostlarıma, paylaşım, katılım ve katkılarınızla buralara kadar gelmeme vesile olan tüm üyelerimize sonsuz saygı ve selam olsun. Bizler sitemiz adına tevdi edilen vazifeleri, sahip olduğumuz vazife ahlakı şuuruyla yapmaya gücümüz yettiğince gayret ettik. Bugünkü atamalarda şunu gösteriyorki, bizlere belirli bi bakış açısı var ve biz o değeri korumak zorundayız. Bu güne kadar yönetim olarak ne yaptık ise istişare ile yaptık, ortaya attığımız fikirler makül görülürse memnun olduk, makül görülmeyince, saygı ve hoşgörüyle zamanı değilmiş diye bi başka baharı bekledik, ve olumlu neticeler aldık. Böylesi değerli üyeleri olan bi sitede yönetici olmak insana bi gurur kaynağı oluyor ama sizlerin yaptığı, abiliğin, kardeşliğin, arkadaşlığın önüne geçemez, sizlerle tanışmamıza vesile olan AVKOLİK'İN kurucularına, yöneticilerine ve değerli üyelerine, Develiden saygı ve selamlar.

erol kahraman
08.Nisan.2009, 19:52
aleyküm selam cemal abi hayırlı uğurlu olsun muhabbetin bol olsun eminim bu görevi çok güzel şekilde yapacaksın saygılar

unforgiven
08.Nisan.2009, 19:57
Rabbim yeni görevlerinizde Fevzi abime, Sebahattin abime ve Sana yardımcı olsun abim... Her işin altından alnınızın akıyla el birliğiyle kalkarsınız buna eminim ama çok sağlam yeni bir ekip olacağı kesin...

Saygılarımla...

Mustafa ÇİL
08.Nisan.2009, 21:02
SELAMLAR SAYGILAR SUNARIM TÜM DOSTKOLİKLERE

ALİ GARDAŞIMINDA DEDİĞİ GİBİ,TÜM ABİ VE GARDAŞLARIMIZIN STEMİZE SAHİP ÇIKMALARI BENİ GERÇEKDEN DUYGULANDIRMIŞTIR.

BÜYÜK KÜÇÜK HER DOSTUM KARINCA KARARINCA ELİNDEN NE GELDİ İSE ESİRGEMEMİŞTİR.

BUNDAN SONRA YÖNETİME GELECEK ARKADAŞLARDA ELBETDE ELLRİNDEN GELENİN
EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAKLARDIR....

BURADA Kİ MAKSADI DEFALARCA ANLATMAYA ÇALIŞMIŞ BİRİSİ OLARAK

AVKOLİK,DOSTKOLİK,CANKOLİK,TABİRİ CAİZSE KÖPEK KOLİK,DAHA NE DESM BİLMEMKİ

DAHA İYİ GÜZEL GÜNLERE HEP BERABER EL ELE

BU STEYİ BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK AVCI VE DOST STESİ YAPMAK SİZLERİN ELİNDE İDİ VE BUNU

HEP BERABER BAŞARDINIZ DOSTLAR SAĞOLUNUZ VAR OLUNUZ SAYGILAR VE SEVGİLER

Sebahattin AVCI
09.Nisan.2009, 03:39
Sami abi ve Çetin EKREN ustalarım sitemizden giden aramızdan ayrılan bir yönetim yok sadece bir kaç değişiklik yapıldı bunda hiç bir sıkıntı yok kırılma darılmada yok eski yönetim biraz daha geliştirilmiş durumda

bu adamlar nerede dediğiniz kişiler kimler ?pek bi değişiklik yok herkez burada http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

saygı ve sevgiler

Mehmet Ardilli
09.Nisan.2009, 04:58
Avkolikler hadi hayırlısı, eski dostlarımızla, yenidostlarımızla, gayet genişletilmiş bir yönetim tablosu var, ALLAH mahçup etmesin, dostkolikler yine bir arada. Manisa'dan selamlar.

09.Nisan.2009, 11:55
Sevgili arkadaşlar üstlenmiş olduğunuz görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Kolay gelsin.

Selam ve sevgiler..

feridun berin
09.Nisan.2009, 21:22
Hepinize görevinizde başarılar dilerim sağlıcakla kalın.

09.Nisan.2009, 21:27
Allah razı olsun abilerim...

Sebahattin AVCI
10.Nisan.2009, 02:05
Naim abicim hoşgeldin bir kaç zamandır pek göremedim sizi özlettiniz kendinizi düşünceleriniz için teşekür ediyorum saygılar

10.Nisan.2009, 21:47
Görev alacak arkadaşlara şimdiden başarılar,Allah utandırmasın dostlar!

mehmet MUTLU
23.Eylül.2009, 10:03
sevgili arkadaşlarıma ve abilerime yeni görevinizde allah utandırmasın başarılarınız da avlalarınız gibi çok olur inşallah