PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Drahthaar forum sayfası açılmıştır

Rıdvan Kocataş
07.Nisan.2009, 08:47
Arkadaşlar sonunda drahthaarcılarında kendine ait bir forum sayfası var. Adminin bana gönderdiği maili burada yayınlıyorum. Drahthaarcılarla orada da görüşmek dileğiyle. avlak.com dost sitesidir.. ;D

Sevgili drahthaar sever dostlar
Ülkemizde son yıllarda oldukça ilgi görmeye başlayan ve hakettiği yere doğru tırmanan bir ırk olan drahthaarın av forum sayfalarında resim, video ve anıları paylaşılmaktadır.
Bu ırkın tanıtım, bilgi ve eğitiminden sağlığa kadar her konuda drahthaar hakkında doğrular ve yanlışları paylaşabilecek bir forum sayfası hazırladık.
Değişik av paylaşım sitelerinde ayrı ayrı yerlerde bu ırka gönül verenlerini görüyoruz. Bütün drahthaarcıları tek çatı altında toplamayı, drahthaarcıların birbirileri ile tanışmasını, ülkemize giren yeni kanlardan haberdar edilmemizi amaçlayan bir site olarak yayınımıza başladık. Bu ırkın tanıtımı için çabalayan kişi ve kuruluşları, özellikede de DD Kulübünü canı gönülden destekliyor bu konudaki çalışmalarından dolayı başkan Aziz OMUR ve Dernek görevlilerinide tebrik ediyoruz.
El ele vererek bu ırkın çok daha güzel yerlere geleceğine, Köpek eğitim ve yetiştirmede Almanya standartlarını hem forumumuzdaki paylaşımlar hemde DD Klubünün gayretleri ile yakalayacağımıza inanıyoruz.
Sitemiz 01.04.2009 saat 17:00 itibari ile açılmıştır. Ufak tefek çalışmalarımız ve değişikliklerimiz devam ediyor.
Forumumuza üyelik kuralları gereği gerçek isim ve soy isimle ile kayıt yapılmaktadır.
Şimdiden hayırlı olsun. Sizleride paylaşımlarınıza bekliyoruz...

www.drahthaarturkey.com

fevzi dursun
07.Nisan.2009, 09:13
drahthaar cılar için müjledi bir haber vermişsin rıdvan kardeşim. hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah.

Rıdvan Kocataş
07.Nisan.2009, 09:18
drahthaar cılar için müjledi bir haber vermişsin rıdvan kardeşim. hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah.

Amin fevzi abim vala ben şahsen çok sevindim.
Drahthaar sever bi abimiz, ismini ben bile bimiyorum.
Siteyi açtığını moduler işlemi, alt yapı eksiklikleri bittikden sonra mod ve adminleri atayıp siteyi drahthaar severlere hediye edeceğini söyledi.
Drahthaara hizmet ve drahthaar sevdası bu olsa gerek ;D

fevzi dursun
07.Nisan.2009, 09:43
allah yardımcınız olsun rıdvancım kazasız belasız ne diyelim. pimi çekilmiş el bombası gibi siteyi kuran bile cesaret edemeyip sizlere bırakıp kaçıyosa :D

işin şakası kardeşim arada bi uğrar kuyruğa basar kaçarız olmazmı :D ne de olsa drahthaarın canı yanıdmı ısırır ne me lazım abi..

07.Nisan.2009, 15:23
hadi kolay gelsin demek düşer bize

KOSAVALIMİROGLU
07.Nisan.2009, 16:29
Rıdvan bey hayırlı ugurlu olsun başarılar dilerim

Rıdvan Kocataş
07.Nisan.2009, 17:28
Rıdvan bey hayırlı ugurlu olsun başarılar dilerim

Teşekkürler Turgut abim. Biz uzun zamandır kendi aramızda bir drahthaar forumu açalım vs. diye konuşuyorduk ama bir drahthaar sever abimiz erken davranmış. Geçenlerde kendisi ile irtibat kurduk adını söylemedi fakat "drahthaar konusundaki bu eksikliği drahthaar tutkunu olarak görüp, siteyi açtım" dedi. Sitenin alt yapı çalışmaları ve eksiklerini zaman zaman tamamlamaya çalıştığını işleri bittiği zamanda siteye mod ve adminleri atayıp bu siteyi drahthaar sevenlere hediye edeceğini söyledi. Basit bir işde olsa bu abimizi tebrik ediyor ve drahthaar camiası için hayırlı olmasını diliyorum.
Sanki fabrika açılmış gibi konuştum bende hehehehe

07.Nisan.2009, 18:41
EVET ABİ ŞİMDİ OLDU İŞTE BENDE DRAHTDAARCIYIM DİŞİ DRAHTDAARIM VAR 1 AY SONRA FLN YAVRULİÇAK ÇOOK GÜZL OLMUŞ SAOL

08.Nisan.2009, 08:17
bakalım beğenecekmisiniz

http://img185.imageshack.us/img185/8498/fotoraf0010h.jpg

Rıdvan Kocataş
09.Nisan.2009, 18:29
http://img185.imageshack.us/img185/8498/fotoraf0010h.jpghttp://img24.imageshack.us/img24/3572/drahthaar.gif