PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selamlar

onur candan
07.Nisan.2009, 09:51
herkeze selamlar siteye yeniden dönüş yaptım

çetin ekren
07.Nisan.2009, 10:17
Aleyküm selam gardaşım hoş geldin safalar getirdin.

Mustafa ÇİL
07.Nisan.2009, 10:24
HOŞ GELDİN GARDAŞIM
İZMİRDE UZUN UZUN BAKTIN AMA NEDENSE SELAM VERMEKDEN KAÇINDIN NEYSE GARDAŞ
BİZ GİDENLERİ GİTMİŞ SAYMIYORUZ
HOŞ GELDİN

Sami KARATAY
07.Nisan.2009, 10:26
Onur kadeşim hoşgeldin , rasgele

onur candan
07.Nisan.2009, 10:29
hoş bulduk mustafa abi tedirgin oldum senmisin değilmisin die o yüzden birazda yorgundum 3 güde 6 saat anca uyumuşumdur

Mustafa ÇİL
07.Nisan.2009, 10:38
BENİ ORADA TEK KISA KOLLU TŞÖRT İLE GEZEN KARA ADAMI NASIL TANIMADIN ONUR HER NEYSE

SAĞOLSUN SADIK ABİ VERDİ BİR CEKETDE ISLANMAKDAN KURTULDUK
BAYA BİR ERKEĞİ İNCELEDİM
SİZ MUHABBET EDERKEN KANI SÜRMESİ GEREKEN BİR HAYVAN

TEKRAR HOŞ GELDİN GARDAŞIM

ŞUNU GÖRDÜM ORADA

AİLE OLARAK SADECE AVKOLİK ÇİLER DOSTKOLİK OLANLAR BİRBİRLERİNİ ARAYIP BULMA YOLUNA GİTTİLER

GÜZEL OLANDA BUYDU GARDAŞLAR.......HİÇ YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM ARKADAŞLAR
BENİM TANIYAMAYACAĞIMI DÜŞÜNENLER GELİP TANIŞTILAR,BENDE MEMNUN OLDUM

İNŞLLAH DAHA GÜZEL ORGANİZASYONLARA HEP BERABER İMZALAR ATARIZ

DOSTLUK KAZANSIN AV CAMİAMIZ KAZANSIN

SIKINTILOARIMIZI KİMLER GÜNDEME GETİRMEK İÇİN ULAŞIYOR İSE ONLAR BAŞKANLARIMIZ VE YÖNETİCİLERİMİZ OLSUN

Sebahattin AVCI
07.Nisan.2009, 14:27
onur tekraradan hoşgeldin sefalar getirdin

07.Nisan.2009, 14:45
hoşgeldin onur...selçukta tanışma imkanımız oldu...köpekleriniz çok güzel...

07.Nisan.2009, 15:23
tekrar hoş geldin diyelim

onur candan
07.Nisan.2009, 15:44
arkadaşlar hoşbulduk

osmanyaprak
07.Nisan.2009, 21:26
Hoşgeldin Mr.NUNO

09.Nisan.2009, 18:21
onur merhaba hoş geldin tekrardan mustafa biladerim demiş ki sadece avkolıkciler birbirini arayıp tanışma yoluna gittiler sitemimi sizlere bildirmeden edemedim naçizane orçun kardeşimiz daha önce konu açmıştı sıtantıma beklerim diye malesef arkadaşımın yanına vardık hayırlı işler dedik ama hiçde öyle sitedeki gibi sıcak ortam göremedim aslında daha sıcak bir ortam beklemiştim malesef orçun sadece hoşgeldiniz demekle yetindi açıkcası kırıldım ama neyse olur böyle vakalar diyelim paylaşıma devam edelim

fevzi dursun
09.Nisan.2009, 20:16
tanercim sitem neden ediyosun ki anlayadadım. bende burada yaklaşık bir yılı aşkın sanal ortamda muhabbet edipte o gün yüz yüze geldiğimizde bir birimizi tanıyamamışızdır. anca ismini söyledikten sonra birbirimize vay canım kardeşim deyip sarıldık. bunun bir çok örneklerinide verebilirim. biz avkolikçiler yarışma anında genelde sahada köpekleri izliyorduk. orçunu ben bir sabah gördüm bir de akşam görme fırsatım oldu. stantı kurduğu yer belliydi ve yarışma alanına uzaktı. biz avkolik dostları yarışma alanındaydık orçunda ekmek teknesinin başındaydı. keşke bizim yanımıza gelip kendini tanıtsaydın. ben senin düşündüğünün tam aksine oraya gelen tüm avkolik dostlarım birbirlerini çok yakından tanıma fırsatı bulduğunu düşünüyorum.

feridun berin
09.Nisan.2009, 20:53
Hemşerim hoşgeldin.

09.Nisan.2009, 21:06
onur merhaba hoş geldin tekrardan mustafa biladerim demiş ki sadece avkolıkciler birbirini arayıp tanışma yoluna gittiler sitemimi sizlere bildirmeden edemedim naçizane orçun kardeşimiz daha önce konu açmıştı sıtantıma beklerim diye malesef arkadaşımın yanına vardık hayırlı işler dedik ama hiçde öyle sitedeki gibi sıcak ortam göremedim aslında daha sıcak bir ortam beklemiştim malesef orçun sadece hoşgeldiniz demekle yetindi açıkcası kırıldım ama neyse olur böyle vakalar diyelim paylaşıma devam edelim

abi iyi de sen bana gelip ben taner doğan diye tanıttın mı kendini???

neden hemen suçlama yoluna gidiyorsun ki???

senden başka hiç kimse böyle bişey demedi...çünkü gelenler kendilerini tanıttılar (tanıyamadıklarım)

eyvallah abi...hayatımda ilk defa bi insan böyle diyor bana...

sor abi o zaman feridun berin,mesut bülbül,fevzi dursun,mehmet ardilli,semih açış,recep ilgin daha bi çok dost...

onlar ne diyecekler bakalım???

suçlamak kolaydır...insanın bi anı bi anına uyar mı???

o an dalgınmışımdır abi...senin dalgın olduğun zamanlar olmuyor mu hiç???