Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetici Atamaları
imported_avkolik
07.Nisan.2009, 22:22
Arkadaşlar tekrar yönetim oluşturma çabalarımız içerisinde görev alacak üyelerimizi bu başlık altından sizlere birer birer duyurmaya çalışacağız..Herşeyin en güzelini sizlere sunmak için çabalıyoruz umarız öylede olur...En önemli konu görev alacak arkadaşlara siz üyelerimizin azami yardımcı olması...Saygılar
Yönetimdeki arkadaşların görev yerleri tekrar bildirilecektir...
Not: Konunun daha anlaşılabilir olması için başlığı kilitli olarak tutacağım..Görüş ve önerilerinizi bu olayla ilgili açılmış diğer başlıklarda bildirebilirsiniz...
imported_avkolik
07.Nisan.2009, 22:25
Sevgili Cemal ALTINSOY abim bugünden itibaren sitemizde YÖNETİCİ vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
08.Nisan.2009, 12:58
Sevgili Fevzi DURSUN abim bugünden itibaren sitemizde YÖNETİCİ vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
08.Nisan.2009, 15:07
Sevgili Sebahattin AVCI kardeşimiz bugünden itibaren sitemizde GENEL SORUMLU vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
08.Nisan.2009, 21:54
Sevgili Mehmet ARDİLLİ abimiz bugünden itibaren sitemizde GENEL SORUMLU vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
09.Nisan.2009, 11:22
Sevgili Orçun AYDIN kardeşimiz bugünden itibaren sitemizde YÖNETİCİ vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
10.Nisan.2009, 17:17
Sevgili Tamer KUVVET kardeşimiz bugünden itibaren sitemizde Moderatör vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
10.Nisan.2009, 17:18
Sevgili Ömer BÜYÜKKURUTLU kardeşimiz bugünden itibaren sitemizde Moderatör vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
12.Nisan.2009, 18:53
Sevgili Recep ILGIN abimiz bugünden itibaren sitemizde Moderatör vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
21.Nisan.2009, 16:36
Sevgili Çetin EKREN kardeşimiz bugünden itibaren sitemizde Moderatör vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
01.Mayıs.2009, 19:58
Sevgili Gürkan TEKİN kardeşimiz bugünden itibaren sitemizde Moderatör vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
15.Mayıs.2009, 19:25
Sevgili Mustafa AYDOĞMUŞ kardeşimiz bugünden itibaren sitemizde Moderatör vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
19.Mayıs.2009, 20:17
Sevgili İsmail ŞEN kardeşimiz bugünden itibaren sitemizde GENEL SORUMLU vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
27.Mayıs.2009, 20:27
Sevgili Uğur TUZCU kardeşimiz bugünden itibaren sitemizde Bilgi-İşlem Bölümünde Moderatör vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
01.Ağustos.2009, 07:54
Sevgili Recep DÖNMEZ abimiz bugünden itibaren sitemizde Moderatör vasfıyla görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
imported_avkolik
22.Eylül.2009, 22:54
Sevgili Mustafa ÇANAKKALELİ abimiz bugünden itibaren sitemizde Moderatör vasfıyla (Dinimizde Av bölümünde) görev yapacaktır...Kendisine görevinde başarılar diliyorum...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.