Orijinalini görmek için tıklayınız : YÖNETİME SAHİP CIKALIM
Sami KARATAY
08.Nisan.2009, 12:47
Merhaba DOSTKOLİKLER :Yönetimi şimdiye kadar başarı ile yürüten ,yönetimdeki arkadaşlar:nereye ? Ben ve benim gibi düşünen bir cok arkadaş sizlerin görevi başında kalmasından yanadır,Fevzi kardeşim bu işler kolay değil biliyorum ,lütfen kurulu bir düzen var ken niye ,ben ve benim gibi bircok avkolik yanınızda ,bu güzelim paylaşımı bozmayalım...DOSTKOLİKLERE SELAM LÜTFEN YOLA DEVAM!
çetin ekren
08.Nisan.2009, 13:07
Abi sonuna kadar seninle aynı fikirdeyim,
Bizim hiçbir sıkıntımız yoktu yönetimden eğer burda bizimde yönetimde olanlar kadar söz hakkımız varsa şayet bende senin gibi hiçkimse hiçbir yere gitmiyor diyorum herkes görevinin başında dursun ve devam etsin diyorum.
ne bu ya bize akıl verenler şimdi niye kullanmıyorlar akıllarını,bu hiç hoş bir durum değil...
sonra biz bu siteye zaman geçirmek için katılmadık eğer bir tane bu fikirde olan arkadaşımız varsa hiç durmasın ayrılsın.Ben bu siteye üye olduğumdan beri herkesi bir kulüp ortamında tanıdığım avcı büyüğüm,küçüğüm,dostum olarak gördüm yeri geldi olmadık şeyler yaptım ama hep burası için yaptım ve yapmayada devam etmeyi düşünüyorum bu durum çözülürse tabi.
herkes bir tarafa çekildi kimin nerde ne yaptığını bilmiyoruz,yani kısacası Ali ekber,fevzi,ismail,orçun,2 mustafa ne yapıp ne edersiniz bilemem ama bu durumu biran önce bir çözüme kavuşturun ve bizleri üzmeyin biz hepinizi çok seviyoruz.
hadi arkadaşlar lütfennnnnnnnn....................
imported_avkolik
08.Nisan.2009, 13:32
Diğer konudada açıklama yaptım..KOntrol altında olmayan ve habersiz yapılmış birşey yok..Yönetimi daha işler bir hale getirmek için yapılmış birşey var..Ve kesinlikle hiçbir olayla bu konu ilişkilendirilmemeli...
İlginizi için teşekkürler...
çetin ekren
08.Nisan.2009, 13:38
iyi abicim çekildim köşeme bakalım ne olacak inşallah dediğin gibi olur ama ne yapmaya kararlı iseniz inanıyorum ki bu arkadaşlarlada onu yapabilirdiniz...
Hakkımızdan hayırlısı....
levent ustalardan
08.Nisan.2009, 14:22
Hayırlısı olsun;
Yeni görev alan arkadaşlara sağlık ve başarılar dilerken bu güne kadar bu sitede yönetimde görev alıp emeği geçen arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Yönetimden ayrılan arkadaşlar sitemizden ayrılmadı anladığım kadarıyla buda ayrı bir güzellik.
İnsan farkında olmadan karşısındakinin kalbini kırabilir üzebilir; Bilerek asla bunu yapmayalım doğru bildiğimiz yanlışlarımızı düzeltme imkanı veren site ve yöneticilerine sahip çıkalım.
Tüm avkolik yönetici, üye, ziyaretçi ve sevenlerimize sonsuz başarılar dileklerimle.
Saygılar/Sevgiler.
fevzi dursun
08.Nisan.2009, 14:39
sevgili avcı dostlarım bu sitenin yöneticiside moduda sizlersiniz. sizlerde herzaman şahit olmuşunuzdur, sitemiz hiç bir zaman kimseye ayrımcılık yapmamıştır. acı tatlı tartışmalarımız olmuştur ve olacaktır. gerek paylaşımlarla gerekse yüz yüze tanışarak az çok birbirimizi tanımışızdır. burada yönetici veya mod olunmuş bunun hiç bir önemi yoktur. amaç dostlarla bilgi paylaşımı içersinde keyifli vakit geçirmektir. burada üzerinize afiyet biraz keyifsizliğimden dolayı fazlada yazamıycam sizler beni çok çok iyi anlamışınızdır. hadi bakalım hep beraber el ele zirveye. burada mod yönetici bi önemi yoktur. o kişiler sadece yanlış yere açılan konuları uygun yerlere taşırlar. izmirden selamlar.
Sebahattin AVCI
08.Nisan.2009, 14:43
Sami abi Çetin ustam zannedersem yönetimde pek değişiklik olmaz Levent abiminde güzel bir açıklaması ile doğrular bulunup düzeltme yapılacak sanırım
çetin ustam yönetimde senin ve benim gibi tüm üyelerimizin konuşmaya tartışmaya fikir sunmaya hakkı vardır tabi burası dostkolik çoğu siteden farkını sohbetini konularını sıcaklığını yaşıyoruz bazen sıkıntılar olabiliyor şimdiye kadar 4000 ni aştı gelip giden üyeleri buda normaldir her yörenin farklı düşünce ve fikirlerine göre avcılar kişilikler olabilir kimi av sohbeti için gelir kimi moderatör olabilmek için gelir kimi sohbete kimi tartışmaya kimide sessiz sessiz okur bişi yazmaz girer çıkar herkezin bir amacı düşüncesi vardır
saygı ve sevgiler .
Sebahattin AVCI
08.Nisan.2009, 14:47
fevzi abi ben mesaj yazarken birlikte yazmışız sen önce davranmışsın http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif çok hızlısın be abi bırak biraz frenle gençlerin önünü aç abi:D
cemalettlin tasabat
08.Nisan.2009, 15:00
yeni yönetime başarılar dilerim
fevzi dursun
08.Nisan.2009, 15:05
teşekkür ederim cemalettin kardeşim. tüm yönetici arkadaşlara başarılar diliyorum allah utandırmasın inşallah..
fevzi abi ben mesaj yazarken birlikte yazmışız sen önce davranmışsın http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif çok hızlısın be abi bırak biraz frenle gençlerin önünü aç abi:D
sebahattincim dikiz aynasından bakıyorum ama gençlerden gelen yok dahayaw:D bi görüvesem yavaşlayıp yol vercemde, neyse gaz kesmeyelim sonsürat devam
unforgiven
08.Nisan.2009, 15:08
Allah razı olsun abilerim bu düşünceleriniz için ama şunu söylemem gerekli ki bizler hepimiz buradayız. Rabbim izin verdikçe de burada olacağız inşallah... Bir yönetim gider bir diğeri gelir ve bu böyle devam eder. Fakat en güzel olanı da şudur ki dostluğun kardeşliğin ve en önemlisi de AİLE olmanın verdiği huzur ve mutluluktur... Fevzi abimin de söylediği gibi Mod veya yönetici olmak önemli değil önemli olan hep birlikte olmaktır. Biz bütün ailemizde birlikte buradayız ve burada olmaya da devam edeceğiz...
Saygılarımla...
Mehmet Ardilli
08.Nisan.2009, 15:24
Yeni arkadaşlarımız, zaten eski dostlarımız hepinizi sevgiyle selamlıyorum, başarılar diliyorum dostkolikler.
Mustafa ÇİL
08.Nisan.2009, 16:53
BAŞARILAR DİLERİM
MAKSAT HİÇ BİR DOSTU KIRMADAN
BİR ŞEYLER YAPABİLMEK ADINA,BİR ADIM DAHA İLER GİTMEK ADINA BİR YÖNETİM OLUŞTURMAK OLSUN
TEŞEKKÜRLER DOSTKOLİKLER
levent ustalardan
08.Nisan.2009, 19:17
Merhabalar;
Sizlerin çabalarıyla oluşan bu site inanın oldukça seviyeli ve dürüst candan insanların kaynaştığı hoş sohpetler edip o güzelim görüntülerle bezenmiş doğa bahçemiz. Sizlerin yazışmaları, anıları, o güzelim resim ve çekimleri inanın çok güzel hatta muhteşem. Yeter ki arkadaşlar birbirlerine karşı kırıcı olmasınlar zaten pek olmuyor ama gönül ister ki hiç olmasın.
Tüm arkadaşlardan ricam bazı hassas konularda tartışmaya girmemeleri veya o konuları dikkatlice değerlendirmeli. Çünkü sonuç olarak iyi netice vermediği gibi iyi karşılanmıyor veya hepimizi derinden yaralıyor. Dün gece Cemal bey bir mesaj yazmıştı devamında inanın geç saatlerde yanlış anlaşılma olmasın diye özenle yazılmış bu yazımı anımsatan bir yazı yazdım nedense pek ilgi görmedi üzüldüm.
Neyse sizler benim için çok çok değerli insanlarsınız Saygılar/Sevgiler.
kazım bozkurt
08.Nisan.2009, 19:59
herkese hayırlı ugurlu olsun saygılar yeni yönetici yeni medetör abi kardeşlerime hayırlı olsun saygılar
günlerce ali ekber abim fevzi abim ben kafa patlatıyoruz...sitemize taze kan yönetim nasıl ayarlanır diye...dikkat ediyorsanız yavaş yavaş şekilleniyor abilerim...kimse hiçbiyere gitmiyor...herkes burada...önümüzde ki günler içinde yönetimimizin komple şekillendiğini göreceğiz hep beraber...saygılar...
Sami KARATAY
08.Nisan.2009, 22:16
Merhaba Dostlar .:Ali ekber kardeşim öğlen birşeyler yazdı, Avkolik sayfası girilemez oldu,diyer sitelere giriş var avkolik yok,benim bi,lgisayardanmı kaynaklanıyor diye dostları aradım onlarda girememişler tam göçüyoruz derken sayfa acıldı...YENİ GÖREVE GELMİŞ ARKADAŞLARA BAŞARILAR...
Sebahattin AVCI
09.Nisan.2009, 03:13
saolun eksik olmayın Levent abi Semih ve Sami abi teşekürler avcılığa ve avkoliğe dostluk adına gönül verdik yola devam
saygı ve sevgiler
imported_avkolik
09.Nisan.2009, 05:58
Merhaba Dostlar .:Ali ekber kardeşim öğlen birşeyler yazdı, Avkolik sayfası girilemez oldu,diyer sitelere giriş var avkolik yok,benim bi,lgisayardanmı kaynaklanıyor diye dostları aradım onlarda girememişler tam göçüyoruz derken sayfa acıldı...YENİ GÖREVE GELMİŞ ARKADAŞLARA BAŞARILAR...
Sitemizin barındığı hostta bir bakım çalışması yapıldı abim..Allah göstermesin başka birşey yok şükür :)
yeni yönetime başarılar dilerim allah(cc) utandırmasın denizliden saygılar..........
cihan AVCIOGLU
09.Nisan.2009, 08:37
yeni görev alan arkadaşlara,abilere Allah kolaylık versin başarılar dilerim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.