PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MEKSIKADAN SELAMLAR

10.Nisan.2009, 03:39
merhaba arkadaslar ben VOLKAN BiLiR uzun sure once kayit olmustum siteye fakat yurtdisi islerim oldugu icin yazamamistim,bir cok abimizle ve arkadasimizla tanistik sanirim daha onceden.vakit buldukca sizlerin sohpetine ortak olmak isterim.saygi ve sevgiler meksikadan.

Sebahattin AVCI
10.Nisan.2009, 03:58
ooooo Volkan beyler hoşgeldiniz seni meksikaya giderken ugurlamaya gelemedik ama gönüllerimizde sin unutulmadın

bıldırcın sezonuna izine gelirsin inşallah http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

saygı ve sevgiler Volkanım MEKSİKA ya selamlar sağlıcakla kal

Mustafa ÇİL
10.Nisan.2009, 06:46
VOLKAN NEREDE OLURSAN OL GARDAŞIM HERZAMAN BİZİMLESİN
SELAMLAR GARDAŞIM UZAK ÜLKELERE SENİN VE SİZLERİN ARACILIĞI İLE

unforgiven
10.Nisan.2009, 08:27
Volkan abi aramıza tekrar hoşgeldin... Değerli katılım ve paylaşımlarında buluşmak üzere Selamlar Sevgiler Kütahya Emet'ten...

Saygılarımla...

ADAPAZARLI AVCI
10.Nisan.2009, 09:02
volkan hayırlı olsun sen herzaman kardeşimsin yeni hayatında başarılar dilerim.

şansın bol işlerin çok iyi olur.inşallahj.

adapazarından sana selamlar saygılar. telefonun adresin varsa yolla.

fevzi dursun
10.Nisan.2009, 09:11
volkan hoşgeldin kardeşim. oradaki avlarınla paylaşımlarımıza bekleriz. selamlar

cemalreis
10.Nisan.2009, 09:18
volkancığım hoşgeldin oraların avve avlaklarını bizlerle paylaş bekliyoruz.

Mehmet Ardilli
10.Nisan.2009, 09:33
Hoşgeldin, Manisa'dan Meksika'ya selamlar. ALLAH'A emanet ol oralarda, çok uzağa gitmişin kardeşim.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif

çetin ekren
10.Nisan.2009, 11:47
Volkan gardaş hoşgeldin safalar getirdin.şimdi Erzurum'dan Meksika'ya selam diyecem kendim bile gülecem yaw meksika ile erzurum arası kaç km bilen varmı..yaya kaç güne gidilir...

10.Nisan.2009, 12:06
hoş geldin.tekrar ayrılmaman dileğiyle.

KOSAVALIMİROGLU
10.Nisan.2009, 12:07
Volkan bey hoş geldin aramıza degerli kardeşim sefalar getirdin sohbetler ola paylaşımlar ola kapodokyadan selamlar

Mesut BÜLBÜL
10.Nisan.2009, 15:42
volkan kardeşim aleyküm selam tekrar hoş geldin kardeşim muğla milastan selamlar sayğılar şimdilik

10.Nisan.2009, 15:49
tum yorumlar icin tesekkurler allah hepimize saglik sihhat versin nerde olursak olalim dostlara bir sekilde ulasiliyor.dedigim gibi bir cok abim arkadasim burda yeni tanistigimiz abilerime kardeslerime yorumlari icinbir kez daha tesekkurler allah razi olsun.meksikaya yolu dusen herkeze kapim acik. msnim bilirvolkan@hotmail.com telefonum 0052 556 681 003 veya bastaki sifirlar yerine arti koyabilirsiniz.mesaj atarsaniz iyi olur sadece 3 kontor aramak biraz pahali. saygi ve sevgiler meksikadan.

Tamer Kuvvet
10.Nisan.2009, 18:23
Volkan abim aramıza hoşgeldin abi sitemizi tercih etmenize çok sevindim ayrıca Meksikalardan sitemizi seçmeniz ayrıca heyecan ve mutluluk verdi bizlere teşekkürler abim Welcome to Avkolik

altay selenge
10.Nisan.2009, 18:55
Volkan kardeş aramıza hoş geldin. Meksikada ki avlardan bahset bize. Orada bir yaban güvercini cinsi var ismini şuan hatırlayamadım. Yılda bir kaç kez ürediklerini, göç etmediklerini, avının bolca yapıldığını bir belgeselde görmüş idim. Birde orada Bobwhite bıldırcını avı var, bunlardan bizlere bilgi verirsen sevinirim.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

kapadokyali_1981
10.Nisan.2009, 18:57
Uzak diyarlardan aramıza tekrar hoşgeldin sefalar getirdin kardeş iyi muhabbetler bol paylaşımlar inaşllah.

Sebahattin AVCI
11.Nisan.2009, 03:32
ulaa sadece 3 kontürse feda olsun yolladıktan sonra eksiye düşmeyelim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

sakaryanın çayını çorbasını özlemişsindir http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/embarrassed.gif kargoyla göndereyimmi tarhana çorbası

senin meksiko ya gitmeden önceki internet cafenin önünden geçerken hep aklımdasın

saygılar Volkanım

ADAPAZARLI AVCI
11.Nisan.2009, 07:14
Adapazarından selamlar. saygılar nasılsın. ,

volkan orda avcılık nasılmış balık olsun kara avı olsun . bilgi ver. pointerler resimleri yolla.

mesajlarını bekliyoruz..

kardeşinin ENVER.
.

11.Nisan.2009, 07:45
TABIKIDE SIZLERLE BIRCOK FOTOGRAF PAYLASACAGIM.YAPTIGIM FALIYETLER HAKKINDA BILGI VERECEGIM.GELDIGIM ILK HAFTASI FUTBOL OYNADIM 30 DAKIKA SONRASINI SIZ TAHMIN EDIN.MILLET TURK FUTBOLUNA HAYRAN KALDI.ADIMI HENUZ TELAFUZ EDEMIYORLAR TURCO DIYORLAR BENDE MEMNUNUM ONLARA TURK LAFINI EZBERLERTIYORUM-HER HAFTA AMATOR LIGDE FUTBOL OYNUYORUM-BURALAR COK SICAK YUZLERCE DEGISIK MEYVE VAR VE FIYATLARI COK UCUZ.BURDA BIR UCUZLUK VAR ANLAMADIM GITTI.BENZININ LITRESI 900 KURUS .O YUZDEN HERKEZDE ARABA VAR . ZENGINLE FAKIR ARASINDA BUYUK FARK VAR-HEMEN HEMEN HERKEZIN KOPEGI VAR BAZILARINDA BENDE DAHIL OLMAK UZERE 2 TANE .BENIMKILERIN IKISI AVCI BIRI ORDEK ICIN LABRADOR DIYERI EVDE FARE ICIN CiVAVA . HERKEZE SAYGI VE SEVGILER.