PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : slm dadaşlardiyarı erzurumdan tümcan dost larına

10.Nisan.2009, 17:15
benim i

çinde aran
ızda yer varmı sitenizi avcı arkadaşım Çetin önerdi.kabul ederseniz aranızda bulunmaktan kıvanç duyarım.

bende avı arkadaşım çetinden öyrendim onun avgurubundaki arkadaşlardan biriyim birzamanlar avdenen şeyibilmesken şimdiyse arkadaşım sayasinde birşeyler öyrendim kendi nazarımca tabi benkendime nekadar avcı gözüyle baksamda önemli olan bir şeyler yapabilmek ve onların guruba katılabilmekti tek idalim ve sonunda bayagı çabadansonra katıldım sogolsun kardeşim şimdide bu siteyi önerdibana yeni arkadaşlar ve dosluklar kurabileceyim sanıyorum tüm site sakinleri ve arkadaşlara slm ve saygılarımla dogu bey

10.Nisan.2009, 17:30
Doğu abi dostlar kardeşler arsına hoşgeldin Manisadan dadaşlar diyerı Erzuruma ordada siteyi tavsiye eden çetin abime kucak dolusu selam.

çetin ekren
10.Nisan.2009, 17:34
Gardaş sende aramıza hoş safa geldin senide bu dostluk ve gardaşlık sitesinde görmekten gururluyum.senin gibi dostlarımı normal yaşantımızın dışında burdada görmek son derece onur verici benim için.umarım sende her konuda bilgi alışverişinde bulunur ve bu sitedeki güzide insanlarla kısa zamanda tanışır ve kaynaşırsın.

tekrara aramıza hoşgeldin gardaşım...

imported_avkolik
10.Nisan.2009, 17:54
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz...Çetin abim sonsuz teşekkürler...İnanıyorum ki çok güzel katılımları olacak kardeşimizin...Yalnız ufak bir ricam Doğubey sitemizde üyelerimiz isim ve soy isim kullanıyor..Lütfen bana özel mesajla veya başka türlü ulaşarak isminizi ve soy isminiz bildirin...

Selamlar Dadaşlar diyarı Erzurum'a...

10.Nisan.2009, 18:17
arkadaşlar biraz acemiyim bu konuda kusura bakmayın resmimi falan çetin tarif etti öyle yaptım hatta mesajları bile o tarif etti.
Ali kardeşim ismim Nurettin TUNÇKILINÇ değişimi yaparsanız memnun olrum.bu arada Anıl kardeşim ve Ali kardeşim çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar katılım yapmaya gayret edeceğime emin olabilirsiniz bakalım çetinin dediği kadar bağımlılık yapacakmı selamlar.

10.Nisan.2009, 18:21
Ali kardeşim teşekkür ederim umarım bu isim işini kimse ukalalık olarak algılamaz site kurallarını sonradan okudum ama iş işten geçmişti düzeltme için tekrar teşekkür ederim.

10.Nisan.2009, 18:46
doğu abimdin şimdi Nurettin abim oldun sağlık olsun böylede iyi abi paylaşımlarını bekliyoruz selam....

fevzi dursun
10.Nisan.2009, 18:48
nurettin kardeşim aileye yani aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. sağolsun sevgili çetin kardeşimizin de sayesinde bir çok erzurumlu dostlar edindik. kendisinede çok teşekkür ederiz. forumu kullanmanızda bi zorluk çekerseniz ben ve yönetici mod arkadaşlarım herzaman yardıma hazırız. dadaşlar diyarına izmirden selamlar

cemalreis
10.Nisan.2009, 18:54
nurettin kardeşim dadaşım dostlar arasına hoşgeldin sefa getirdin.
bileğin tunç nişanın keskin olsun

imported_avkolik
10.Nisan.2009, 18:56
Etağfirullah kardeşim..Keyifli forumlar

cihan AVCIOGLU
10.Nisan.2009, 18:58
O Nurettin abicim sende katıldın aramıza öylemi ya gerçekten usta kim var kim yok herkesi buraya toplamaya kararlı dediğini yapmasa gece uyku uyuyamaz bu adam.

neyse abi artık burdada beraberiz hoşgeldin kardeş.

kapadokyali_1981
10.Nisan.2009, 18:59
Aramıza hoşgeldin sefalar getirdin abicim doğru adrestesin dostkoliktesin!!!!

feridun berin
10.Nisan.2009, 19:38
Kardeşim hoşgeldin Çetine ve diğer dadaşlara Manisadan kucak dolusu selam Allaha emanet olun...

unforgiven
10.Nisan.2009, 21:12
Dostkolik sitemize hoşgeldin abim.. Değerli katılım ve paylaşımlarda buluşmak ümidi ile Rabbime emanetsin şimdilik... Selamlar Sevgiler Kütahya Emet'ten...

Saygılarımla...

10.Nisan.2009, 21:13
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Erzuruma selamlar

11.Nisan.2009, 06:18
aramıza hoş geldiniz.denizliden erzuruma ve dostlara bol selam

Mesut BÜLBÜL
11.Nisan.2009, 09:34
cetin kardeşim aramıza hoş geldin avkoliğe dostlar arasına muğla milastan selamlar siz doslara

çetin ekren
11.Nisan.2009, 09:44
Oyyy Mesut abi canını yerim abi senin ben burdaydım abi zaten neyse tekrardan hoşbulduk abi...Nurettin'in adına hoşbulduk diyeyim abi sana...
ha ben ha nurettin fark etmez....