PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GELİN HEP BİRLİKTE YAPALIM...BİR AVCIYI SEVİNDİRELİM!!!!

ismail talay
25.Ocak.2008, 16:44
arkdaşlar bilidğiniz gibi ben buraya yine bukadar güzel bir siteden geldim bir zamanlar modluğunu yaptığım dost site avcilar aleminde bir kampanya başlatmıştım. avcilaralemi hatıra ormanı!!! diye. şükürler olsun ki. sayın Mehmet EKİZOĞLU orman bakanlığı tarafından bir hatıra ormanı oluşturulma müsadesi alındı ve bağışlarla 2ooo in üzerinde fidan toparlandı ve yakında dikilecek . avciların sadece yok eden olmadığını aynı zamanda üreten olduğunu herkese gösterdik. ve o hatıra ormanında sayın tuncay tuncaboyu ki; benim hep içimdeki yöneticimdir kendisi . evet onun sitesinin adını taşıyacak bir hatıra ormanı oluşturulmak üzere yakında dikimi yapılacak. bu konuda kıvılcım olmaktan da gurur duyuyorum.

http://www.avcilaralemi.com/forum/empty-t434.0.html

ve diyorumki hadi burda da bir adım atalım kocaman camiayız

diyeceğim şudur!!! avcılık camiası o kadar büyük ki; o kadar cok sayıda dedemiz atamız varki; ve mutlaka bunların arasında ihtiyarlığından dolayı yürüyemeyen yada rahatsızlığından dolayı kulube gidip av hikayelerini dinleyemeyen
biri bir ata bir dede mutlaka vardır. yada gençtir gazidir,hayatının baharında kaza gecirmiştir , madurdur. ve önce insan sonra da AVCI dır ve bütün bunlarla beraber maddi imkansızlıklarından dolayı koltuk değneğiyle yada tekerlekli sandalyeyle hareket edebiliyordur.. eeee bizde avcıyız elimiz ayağımız sağlam ava da kulube de gidebiliyoruz kınalı kekliğiin ardından koşabiliyoruz..

hadi bence yapabiliriz bu kadar üyemiz bu kadar büyüğümüz var, aramızda bir kampanya başlatalım herkes karınca kararınca gönlünden kopanı versin . bu sayfanın altına bağış yapacaklar yazsın benden şu kadar diye bir birimize gaz verelim teşvik edelim , hep beraber belirleyeceğimiz bir müstahdem( uygun göreceğimiz aklı başında bir büyüğümüzü müstahdem tayin edelim ) adına hesap acıp para biriktirelim . bir akülü özürlü sandalyesi yada aracı işte adına ne denirse .. alalım ve bir avcıya hep birlikte ayak olalım adım olalım .

ne zaman yeterli parayı topladık bir araba alalım. arabamız hazır olsun . bu zaman zarfı içinde de uygun bir avcı bulalım. sonrası kolay hep beraber bir araya gelir o avcının memleketinde buluşuruz avcı elbiselerini giydirip bindiririz aracına ... VARMISINIZ!!!!!!
http://img90.imageshack.us/img90/9650/hedefaw0.gif
arkadaşlar siz bağış yaptıkca bizzat ben buraya isimlerinizi ekliyeceğim... nasıl arabamız konforlu görünüyor değilmi!!!

ismail talay
25.Ocak.2008, 16:47
madem böyle bir konuyu actım . ilk bağış benden olsun anca gücüm kadar
50 ytl AMA ŞİMDİLİK BELKİ KAMPANYA BİTİNCEYE KADAR YÜKSELTİRİM. ok deyip müstahdem belirledikten sonrada biriktirmesi için parayı hesap numarasına yatırırım . hayırlı olsun şimdiden. çünkü kimsenin buna hayır diyeceğini zannetmiyorum .

fatih demircan
25.Ocak.2008, 19:47
çok güzel ve anlaml bir düşünce al benden de bir 50 ytl yok mu arttıraaaan.....

ismail talay
26.Ocak.2008, 06:48
neredeyse 30 kişi okumuş bu konuyu henüz bir yanıt gelmiş benden başka, ???

imported_avkolik
26.Ocak.2008, 06:56
valla ben gece bişiler ekleyeyim derken kaldı...avkolik.net olarak biz en sona toptan bağış yapsak...veya yok kardeşim sende söyle bişi diyorsan şahsım adına mı söyliyeyim sayın yöneticim :)

imported_avkolik
26.Ocak.2008, 07:00
abi bu arada uyku sersemi düşmüyor jeton ... bu güzel bu harika düşüncen sağol varol... biraz katılım ilerlesin ana sayfamızdan duyuralım olayı...

ismail talay
26.Ocak.2008, 07:05
olur alim olur , ama bu düşünce yüreğimden koptu geldi, sabah baktığımda 30 okuma 1 yanıt görünce de hüzünlendim doğrusu.. bağış işine gelince münferid olursa sanırım daha iyi olur elbette kampanya sonunda yetişmezsse paramız avkolik yönetimi olarak üzerimize düşeni ayrıca yaparız..

imported_avkolik
26.Ocak.2008, 07:28
üzülme be kardeş...arkadaşlar müsait olunca zaten bu konuya cvp yazacaktır...biz bu konuyu sıcak tutalım ...unutulmasın...dediğin gibi olmazsada sonunda gereken yapılır..

yasar_yetim
26.Ocak.2008, 08:12
ismail kardes valla konuyu yeni gördüm bizde üzerimize düşeni yapmaya hazırız bendende 100ytl

fatih demircan
26.Ocak.2008, 10:01
haydi arkadaşlarım abilerim herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz.kimsenin aklında bir şüphe uyanmaması için AVKOLİK adına ortak bir hesap açalım ve her havalede ekstere yi burda yayınlayalım yardımılarınız için şimdiden teşekkürler....

ismail talay
27.Ocak.2008, 17:01
e hadi yawwww

develili
27.Ocak.2008, 18:21
benden 250 ytl kardeşim [( hayırda yarışın) hadisi şerif _ sizin en iyi hayır edeniniz kendi ihtiyacı varken müslüman kardeşinin ihtiyacını görendir.

ismail talay
27.Ocak.2008, 18:52
teşekkürler metin abicim allah razı olsun

Mustafa ÇİL
27.Ocak.2008, 21:31
ismail seni üzdük galiba... senin ve senin gibi düşünen abi ve kardeşlerimizin üzülmemesi için şimdilik diyorum 100 ytl de bana yazıver..
fakat aykanın yavruları inşallah sağ salim doğarlar...doğacak olan yavruların amacıda bu olsun
inşallah..birde dostlara hediye yavru dedik ... kalanlarıda bizim ekip, avcı dostlara sadece bu araca katkı yapmak için satarlar tasalanma gardaşım...
hiç sıkıntı etme RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN

ismail talay
28.Ocak.2008, 08:35
eyvallah mustafa cil allah senden de razı olsun içimden geldi böle bir kampanya yapalım dedim . fenamı olur bir özürlü avcıya böle bir araba versek avkolik olarak.. saolun teşekkürler alakanıza

yasar_yetim
28.Ocak.2008, 20:49
bakıyorumda 135 okuma 5 katılım var arkadaslar 230 uyemız var bunun 150 sı aktıf olsa 145 nerde dostluk paylasımdan bahsedıyoz ama katılım yok herkez az cok demeden bıseyler yapsa toparlarız hadıı beklıyoruz avcı arkadas abı kardeslerı

ismail talay
29.Ocak.2008, 06:31
adil abi desteğin için teşekkürler!! cok haklısın . ama biliyorum biz ki, biz bu işi hallederiz daha vakit var hemde acelesi yok bir yandan da ihtiyacı olan bir arkdaş arastıralım arkdaşlar ..

Adil Karakus
29.Ocak.2008, 09:47
Geç iştirakimden dolayı özür dilerim...

İsmail gardaşım start verdiğin bu hayırlı iş gerçektende çok manidar bir çalışma ve paylaşım olcak ,bu çorbaya kim ne katarsa tadı o kadar güzel olur.

Eminim bir çok avcı arakadaşımız ava gidememe korku ve telaşını gizlide olsa içinde taşıyordur.Dostlar bu gün birine yarın bize olmayacağı ne malum öyle değilmi.
İsmail benim hesabada 50YTL yazıver gardaşım.

saygılar selamlar

ismail talay
29.Ocak.2008, 09:59
sevgili yaşar yetim düşüncene ve desteğine teşekkür ederim. saolasın . adil abi elli ytl listeye eklenmiştir. allah razı olsun teşekkürler

Mustafa ÇİL
29.Ocak.2008, 21:22
hepsi bukadarmı yav..arkadaşlar nerdesiniz nerde birlik beraberlik aloooooo

30.Ocak.2008, 05:46
Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkürler arkadaşlar ben de şimdilik 50 YTL diyorum.

ismail talay
30.Ocak.2008, 07:45
mustafa abi katılımından dolayı teşekkür ederim , allah razı olsun .. ayrıca sevgili arkadaşlar dışardan esnaftanda katılımlar olacak yakında bunları da bildiririm sizlere,

ismail talay
30.Ocak.2008, 09:57
arkdaşlar bu kampanya için katılım teşekkür belgesi düzenliyorum cok yakında burdan sizlerle paylaşacağım . kampanyaya katılan arkdaşlarımıza teşekküerlerimizi beyan eden birteşekkür belgesi ni mail yoluyla yolayacağız ve bu belgeyi dileyen print edip cerceveleyip gururla ofisinin yada evinin en güzel yerine asacaktır.

altınsoy43
30.Ocak.2008, 21:14
arkadaşlar çorbada bizimde tuzumuz bulunsun..durumumuz iyi olsa daha iyi şeyler yapmaya çalışırız ama şimdilik bukadar elveriyor bütçemiz...inşallah bu işde herzamankiler gibi neticeye ulaşır sevgili avcı dostlar
allah yolunuzu açık etsin
pardon benden de 50 ytl arkadaşlar
HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK DOSTLAR

ismail talay
31.Ocak.2008, 07:25
abdullah altınsoy kardeşim saolasın duyarlılığın ve yardımın için . teşekkürler

imported_avkolik
31.Ocak.2008, 18:11
Evet arkadaşlar...Bu kampanya gerçekten çok önemli...Katılanbütün arkadaşlara teşekkürler...Avkolik.net olarak kampanyaya değişikbir boyut katalım dedik...Sitemizin ana sayfasında en üst soldaavkolik.net logosu yanında aşağıda ki resimdede görüldüğü gibi birreklam alanı hazırladık...Bu reklam alanına sitemiz üyelerinden veyakatılmak isteyen herhangi bir kardeşimizden, firmadan, şirketten reklamalıp resimde REKLAM YERİ yazan yerde 1 ay boyunca yayınlayacağız...Bu reklam işinden elde edilecek geliride tamamen bu kampanyayaaktaracağız...

Bu işte bende varım deyip belirttiğimiz yerde reklamını yayınlatmakisteyen kardeşler bu mesajın altına bu reklam yerinde reklam vermekiçin fiyat verecekler...20 Şubat akşam saat 18 e kadar en yüksek teklifi veren kardeşimizin reklamını 1 ay boyunca belirtilen yerdeyayınlayacağız...Elde ettiğimiz gelir ise bir kardeşimizi sevindirmekiçin bu kampanyada kullanılacak...Saygılarımızla

http://img206.imageshack.us/img206/5672/reklamqu0.jpg

ismail talay
01.Şubat.2008, 07:35
bravo ali cok anlamlı ve yerinde bir düşünce

01.Şubat.2008, 13:44
Düşüncen gerçekten çok güzel.Şimdilik 50 ytl ilerisini Allah gösterir.

ismail talay
01.Şubat.2008, 17:11
sevgili kadir ustam teşekkürler

ekrem
02.Şubat.2008, 00:00
sn ismail talay kardeşimin fikri çok hoşuma gitti üye olmamı hızlandırdı.kardeşim bendende imkanlarım dahilinde 50ytl inşallah ihtiyacı olan avcı arkadaşlarımızı sevindiririz.göndereceğimiz hesap numaralarınıda belirtirseniz inşallah katkımız olur

ismail talay
02.Şubat.2008, 06:50
ekrem kardeşim yardımın için teşekkürler , aramıza hoş geldin . bu arada profilinizdeki kimlik bilgilerinden imzanızı, isim soyisim ,yer ve doğum tarihi bilgilerini yazarsanız cok sevinirim . ankaraya selamlar

ismail talay
05.Şubat.2008, 17:59
arkadaşlar araba konusun da yardımlara devam ederken bir yandan da arabayı verebileceğimiz vasıflarda bir avcı arastırıyoruz değilmiiii???

ismail talay
13.Şubat.2008, 12:54
bu konuda uyuduk galiba arkdaşlar hepsi bu kadarmı, koca avkolik camiası bu kadar mı, ha gayret dostlar şu işi tamamlayalım...

ismail talay
25.Şubat.2008, 09:33
DEĞERLİ DOSTLAR
Bir kaç gündür değerli bir dostumuz ile tlf nda köpek muhabbeti ve resimler ile ufakdan bir alış veriş için herzamanki gibi pazarlıklar ediyordum...

Ve bu gün o arkadaştan esinlenerek bir konu gündeme getrmem gerektiğini anladım.Dostlar bu güzel zevki bu tutkuyu sedece biz sağlam insanların bir özrü bulunmayan kişilerin yaptığını zannetmeyin,özürlü olan bu arkadaşlar da aynen bizim gibi heyecan dolu ve bizim gibi sezon işde bitiyor işde başlıyor telaşına çok rahat girebilen ve bu tutkuyu yaşamalarına ÖZÜRLERİ her ne olursa olsun engel olmayan kişiler oldunu bilesiniz istedim.
Av sadece sağlam olanların bir özrü bulunmayan kişilerrin yaptığı bir hobi değil,dinledikçe bu dostumu baktımki benden daha sevdalı daha heyacanlı ve daha fazla istekli olması inanın hayret dedim.Tek istekleri onlarında bu işi rahatça yapabildiklerini anlayan dostlarının olması.
Kanunlar onlara ne kadar bu iş sizin işiniz değil desede onlardan da bir okadar zıt sesler geldiğini biz sağlam avcıların anlaması ve görmesi hatta desteklemesi gerektiğini düşünüyorum.Benim bir kaç gündür muhabbet ettiğim ve köpeklerimden birini vermek istediğim arkadaşın bir GAZİ olduğunu anlayınca olay benim açımdan çok farklı bir hal aldı.
Tekerlekli sandalye ile bıldırcın avlamak isteyen bir AVCI düşünün neler hissedersiniz,neler düşünürsünüz.Sizdemi yok yapamaz kardeşim olmaz mı dersiniz yoksa ÖZÜRLÜ arkadaşlara köstek yerine destek olmayımı istersiniz.
Elbette yapabilirler avlanabilirler,sadece onlara bakış açımızı değiştirip onlarıda bu işin içinde görmek açıkçası beni mutlu eder.Belki bizim kadar pratik olmayabilirler,merada dolaşmaları biraz daha zor ve sıkıntılı olabilir.Fakat neticede onlarında bir insan oldunu unutmamamız ve onlara bizler değer verip aramıza almazsak onları ÖZÜRLERİNDEN dolayı bu işin çok gerisinde görmeye kalkarsak av camiasının çok BÜYÜK BİR AYIBI olur.
değerli dostlar bunları karalamamın amacı her ne şekilde olursa olsun ÖZÜRLÜ KALMIŞ veya sonradan özürlü olmuş kişilere av camiasının unutmamasıdır.
saygılarımla dostlar

NOT : Değerli yönetici arkadaşlar, bu konunun size bir ışık yakması gerek diye düşünüyorum...mustafa çil

Mustafa ÇİL
25.Şubat.2008, 13:41
VE BU ARKADAŞ O ARKADAŞ OLABİLİR AMA SEVGİLİ DOSTLAR HERKES KARINCA KARARINCA ELİNDEN NE GELİYORWSA YAPMASI LAZIM HADİ BAKALIM ZAMAN BİRLİK ZAMANIDIR

TARGET
24.Mart.2008, 17:59
SELAM İSMAİL KARDEŞ,BU KONUYA ARKADAŞLAR BAYAGI DUYARSIZ KALDILAR. ŞİMDİYE KADAR MERAK ETTİM.KATILIM NE OLUR DİYE,(tahmin ettiğim gibi oldu.) OKUYAN ÇOK CEVAP BİLE YOK,ÇALIŞMAN NE SONUÇ VERECEK,HEDEFE ULAŞILACAKMI, AMA YETERLİ DEĞİL,TEKRAR GÜNDEME ALINMASI İÇİN BENDE 50 YTL İLE VARIM DİYORUM.

fanatik avcl
24.Mart.2008, 18:13
boyle bir cagrida bulunmak cok guzel bir sey ben bu konuyu daha once okudum anlayamamlstim bir avci dostu sevindirmek cok guzel bir sey 200eroda benden avci dosta corbada tuzumuz bulunsun

TARGET
24.Mart.2008, 18:24
Sagol Süleyman kardeş, KUCAK DOLUSU SEVGİLER VATANDAN SANA , Konu gündemde tutulursa katılım devamı sağlanacak arkadaşlar.SİTEDEKİ ARKADAŞLARIN BU TÜR KONULARA DAHA DUYARLI OLMASI LAZIM (bu konuda illede maddi destek olmayabilir ama manevi destekde önemli değilmi) ORÇUNUN AÇTIĞI KONUYADA DESTEKLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN (İNANCA SAYGIYI ÖĞRETELİM) KONUSUNA

fanatik avcl
24.Mart.2008, 19:13
tesekurler halil kardes bendende vatana butun avkolikci dostlara selamlar tabiki orcun arkadasimlzin peygamber efendimiz icin actigl konuya katilmamlz lazim dunyanin direyi muslumanliktir

unforgiven
24.Mart.2008, 19:30
benden de karınca kararınca bir 20 ytl yazsak olur mu acaba?Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin arasında toplanamıcak bi para değil...

Saygılarımla...