Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım seven biri varmı ?

11.Nisan.2009, 13:25
mustafa çil abimizin köpeklerinin resmi varmı burda satılık yavruların nereye bakmalıyım.. sebahattin avcı abim tavsiye etti ama bulamadım.

imported_avkolik
11.Nisan.2009, 13:32
Kardeş Mustafa Usta ne hikmetse satılık hiçbir köpeğinin reklamını burda yapmaz..Ama yaptırcaz artık çok fazla soran olmaya başladı..Sadece eğitim için açtığı bazı konular var ancak ordan köpeklerini görebilirsin...Kolay gelsin

11.Nisan.2009, 13:38
ali abim sebahhattın avcı ile msnde az sohbete değindik ben bi pointer alacam dedim tavsiye etti ama resimleri olsa baksam çok güzel lacaktı.. aslında koysa çok güzel olur biz atmasını biliriz avı bulanda onlar değilmi?

cemalreis
11.Nisan.2009, 16:50
tufancım çil ustamı telefonla ara osana özel resim gönderir

KOSAVALIMİROGLU
11.Nisan.2009, 18:15
Müracaat çil usta degerli kardeşim

11.Nisan.2009, 21:06
Müracaat çil usta degerli kardeşim.DOĞRU YOLDASIN DEVAM ET...

11.Nisan.2009, 21:49
çil ustamın burada köpek sattığını görmedim.inşllh çil ustamın sitede köpek sattığı günleride görürüz.

Sebahattin AVCI
12.Nisan.2009, 00:02
Tufan ustam msn de konuşurken bi yanlış anlaşılma oldu sanırım çil hiç birzaman satacağı köpeği koymadı siteye ve satılık köpeğimde var demedi alacak olan köpek isteyen çilin yanına kütahya emete gitti ve orada beğendiğini aldı ve çilde oraya gidip köpek sahibi olanların köpekle birlikte resimlerini çekip sitemizde paylaşıyordu

yani madein çil tescilli verilen köpeklerin resimleri burada sunuluyordu

Ali hocamında dediği gibi sen biraz sabret bu konuda çil artık buradan yavruları eğitimlilerini 60 günlükleri bilğilendirip satılıktır diye düşünürse yayınlar yakında

olmadı msn den görüşüp elinde varsa oradan resimleri atar sen karar verip düşünebilirsin annesi bu babasıda bu der karar verilir

saygılar Tufanım allaha emanet ol aydına selamlar

erol kahraman
12.Nisan.2009, 06:06
çil usta gereken neyse yapar

sipsak
12.Nisan.2009, 11:20
en ıyısı ozelden hallet sana elınden gelenı yapar sımdıden hayırlı olsun