PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DOĞAL YÖNTEMLERLE KÖPEK KULUBEMİZ VE ETRAFINI İLAÇLAMA

13.Nisan.2009, 13:46
Slm sevgili dostlarım ve ustalarım,
köpeklerimizin barındığı bölgelerde sağlık açısından tüm haşereler (akrep,kene,bit,pire vs.) karsı ilaçlama yapmanın kendimizce basit yapabileceğimiz
bir yöntem den bahsetmek istiyorum:
220 gr. arap sabunu-----120 gr. çicek yağı : 10 lt su ile karıştırılarak uygulama yapıldığında doğal kuvvetli bir ilaçlama yapılmış oluyor bu tarafımdan denenmiştir ayrıca bu bilgiyi ziraat ilaçları ile ilgi uzman bir dostumdan aldım umarım işinize yarar...

çetin ekren
13.Nisan.2009, 14:01
Çok basitmiş recep gardaşım vallahi...bu yağ bildiğimiz normal sıvı yağmı...vay senden Allah razı olsun....

13.Nisan.2009, 14:14
bu karışımı kulubenin içinemi dışınamı kullanalım.içinede kullunırsak köpeğe zararı olurmu

13.Nisan.2009, 14:33
Bilgilendirme için teşekkürler Recep Ağabey,ama bu karışımı nasıl uygulayacağız.tulumba ile mi uygulayacağız,yoksa kulubeyi komple yıkayacak mıyız?Etkisi kaç gün?Ne kadar sıklıkla bunu yapacağız?Uygulama hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.

vedat hamurcu
13.Nisan.2009, 14:47
herhalde püskürtme yöntemi ile ilaclanacak verdigin bilgiler icin sagolasın

KOSAVALIMİROGLU
13.Nisan.2009, 15:07
recep kardeşim vermiş oldugun bilgiler için teşekürler esen kalasın

13.Nisan.2009, 15:23
uygulama direkt olarak haşere ile buluştuğunda ölümcül etkisi olduğunu diğer gelişmiş canlılarda yani kedi köpek yada küçük baş hayvanlarda kesinlikle bir tehlikeli etki olmadığını ve ayrıca elimizdeki ikan dahilinde tulumba yoksa boş camsil kutuları yada herhangi bir sprey uygulaması yapabileceğimiz kutu yada şişe olabilir...

fevzi dursun
13.Nisan.2009, 15:34
recepçim bilgilendirmen için teşekkür ederiz kardeşim.

13.Nisan.2009, 17:06
Teşekkürler açıklama için Recep bey.

cemalreis
13.Nisan.2009, 19:41
RECEP KARDEŞ BİLGİLENDİRMENDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER

Halil KÜÇÜK
13.Nisan.2009, 20:10
Bilgilendirme için teşekkürler

Mustafa ÇİL
13.Nisan.2009, 21:10
denemekde fayda var derim
teşekkürler
gardaş

13.Nisan.2009, 21:40
umarım sonuç alırsınız bende denedim etkili olduğunu gördüm

Sebahattin AVCI
14.Nisan.2009, 02:59
Recap ustam allah senden razı olsun bu tüm avcılar için çok basit ve yararlı olur inşallah

teşekür ediyorum

sakaryadan muğlaya saygı ve selamlar

konuyu güncel tutmakta fayda var

kapadokyali_1981
14.Nisan.2009, 09:24
Recep abi gerçekten herkesin sorunlarından bi tanesi bu haşerelerle mücadele olayı. Özellikle keneler biyapıştımı bırakmak nedir bilmiyolar.Denemekde fayda var saolasın.

15.Nisan.2009, 08:01
Recep bey paylaşım için çok teşekkürler!
Benim bu konudaki görüşüm ise denemekte fayda vardır,sizde denemişsiniz zaten
Ama bu karışımın öldürücü etkisinden çok kovucu,uzaklaştırıcı etkisi olduğunu zannediyorum!
Siz denediğinizde kenelerin öldüğünü gördünüzmü acaba,
Faydalı bir paylaşı olmuş,saygılarımla

ADAPAZARLI AVCI
15.Nisan.2009, 09:06
RECEP BEY ÇİCEK YAĞI DEDİNİZ BİLDİĞİMİZ OLİN YENİBAHAR GİBİMİ

DENERİZ.

30.Aralık.2009, 14:30
Paylaşım için teşekkürler.

Bu karışımın pireler için kullanılabileceği hiç aklıma gelmemişti.Bu karışımın aynısını bu yıl agaclar.net isimli bitkilerle alakalı bir sitede görmüştüm.
Uygulandığı yer ise domates,biber gibi bitkilerin yapraklarında oluşan yaprak bitleri içindi.,Ben denemiş %100 olumlu sonuç almıştım.
uyguladığım bitkilerin yapraklarında bulunan bitler mumyaya dönmüş,hareket edememişlerdi.
Umarım pire gibi haşereler için de etkili olur.