Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapadokyadan selamlar
Merhaba sitenize yeni giriyorum üyelerinizden Çetin Ekrenin tavsiyesi ile siteye girdim .Çetin sitenin çok seviyeli ve paylaşımcı bir site olduğunu söyledi bakalım hayırlısı diyorum .Aslen eskişehirli olmakla beraber memur olmam dolayısı ile nevşehirde çalışıyorum herkeze bol paylaşımlar diyorum selamlar sevgiler ..
fevzi dursun
13.Nisan.2009, 16:33
akın abicim aileye hoşgeldiniz. engin tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. umarım kısa zamanda bizlere alışır paylaşımlarımıza katılırsınız. ayrıca çetin abiye de helal olsun demekten kendimi alamıyorum. onun sayesinde bir çok değerli avcı arkadaşlar edindik edinmeye de devam ediyoruz. forum kullanımında herhangi bir zorluk çekeceğiniz bir yer olursa ben ve yönetici arkadaşlarım her zaman yardıma hazırız. izmirden selamlar
çetin ekren
13.Nisan.2009, 16:40
Akın abim gelmiş hoşsafa gelmiş,hele şükür abi senide aramızda görmek nasip oldu canımsın abi...
abi bak göreceksin dediğim gibi çok değerli dostluklar edineceksin,neyse abi artık sende burdasın birlikteyiz artık...inan beni çok memnun ettin...
Fevzi bu arada güzel sözlerinden dolayı çok sağol sen ne dedin bana durmak yok yola devam ama bana abi deme gardaş ben sana abi demem gerekirken sen bana diyosun aaaa...şaka gardaş takıl kafana göre....
Fevziciğim sağolasın bu yakın ilginden dolayı teşekkür ederim Çetin haklı imiş sıcak bir ortam buldum ayrıca Çetin ile 1995 yılında erzurumda tanışmıştık hala görüşürüz konuşuruz sağolsun çok delikanlı bir arkadaştır babası çok iyi bir abimizdir dedesi çok iyi bir avcıdır kardeşleri pırlanta gibidir anneside sağolsun çok güzel balık kızartır av yemekleri yapar ilk ördekten yapılmış saç kavurmayı annesi yapmıştı ve ben ilk defa ördek etini orada sevmiştim sağolsunlar varolsunlar selamlar sevgiler
akın ustam aileye hoş geldiniz.çetin ustamada buradan teşşekür ederim.denizliden kucak dolusu slm
fevzi dursun
13.Nisan.2009, 16:53
çetincim birlikte sevinen, birlikte ağlayan, birlikte paylaşan, birlikte tartışan, biliyosun ki büyük bir aileyiz. senin kişiliğin ve dostluğun apaçık ortada. teşekkür ederim kardeşim. akın abicim doğru yerdesiniz buradaki dostlukların zamanla nasıl gelişeceğine şahit olacaksınız. keyifli paylaşımlar tekrardan aileye hoşgeldiniz.
İzzetciğim sağolasın yakın ilginden dolayı teşekkür eder Denizliden kucak dolusu selamını alıyorum a.s .selamlar..
feridun berin
13.Nisan.2009, 16:58
Akın kardeşim hoşgeldin Çetin'e de selam dostlar arasındasın.Sitemizde senin gibi aslen Eskişehirli olup Manisa'da görev yapan Yılmaz Türkan var.Tanışıp Görüşmeniz dileğiyle.
Feridun abi eyvallah sağol yeni dostlar bulmak önemli hemde çok önemli gösterdiğin alakaya teşekkür ederim inşallah hemşerimlede tanışırım selamlar...
çetin ekren
13.Nisan.2009, 17:01
Akın abicim sen güzel insan olduğun için bizide güzel görmüşsün seni unutmak mümkünmü abi...
herzaman dostuz herzaman gardaşız abi...bu ölene kadarda böyle sürer inşallah...bizde yamuk olmaz dosta abi....unutmayız dostumuzu...sevgilerimle....
Canını yerim Çeto eyvallah kardeşim benim dostluğumuz baki kalsın inşallah ayrıca Erzurumlu eski avcılara selam söylersen sevinirim hepsine bol selamlar sevgiler..
imported_avkolik
13.Nisan.2009, 17:51
Akın abi hoşgeldin sefalar getirdin.Seni sitemize kazandıran sevgili Çetin kardeşime sonsuz teşekkürler..Selamlar Nevşehir'e ...Keyifli forumlar
Ali Ekberciğim sağol teşekkür ederim eksik olma böyle sıcak karşılamalarınızdan dolayı hepiniz sağolun varolun selamlar sevgiler..
Mustafa ÇİL
13.Nisan.2009, 18:08
hoş geldin akın abi aramıza
burada büyük büyüklüğünü bilir
genç de gençliğini
gerçek avcıların stesidir HOŞ GELDİN ABİ
4x4cemal
13.Nisan.2009, 18:09
Akın bey, dostlar diyarına hoş geldiniz, sağolsun bu konularda Çetin kardeşimizin gayretleri övgüye değer, ayrıca kurulmuş bu dostluğunuzu adres değiştirmenize rağmen koruyup ve sıcak tuttuğunuz, ve iyi bir örnek oluşturduğu için Çetine ve Size teşekkürler. Develiden Kapadokyaya Selamlar.
Mustafa ve Cemal bey sizlerede alakanızdan dolayı teşekkür ederim sağolun Çetin ile uzun yıllara dayalı bir dostluğumuz var ben erzurumda iken onu askere gönderdik ve ben orada idim askerden geldi çok ava beraber gittik alabalık tabi kırmızı benek çok yakaladık eskilerden kalma bir hatıra resimi buraya atmak isterimhttp://img15.imageshack.us/img15/8945/25315340.jpg Heralde sene 1997 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam yani 12 yıl önce vay be nasıl geçmiş seneler şuna bir bak selamlar sevgiler..
ALPEREN
13.Nisan.2009, 18:57
AKIN BEY, SİTEYE HOŞ GELDİNİZ.
İYİ DOSTLARIN İÇİNDESİNİZ.
SAYGILAR, SELAMLAR...
osmanyaprak
13.Nisan.2009, 19:05
Aramıza hoş geldiniz Akın abi.Keyifli muhabbetler keyifli paylaşımlar....
cemalreis
13.Nisan.2009, 19:22
AKIN GARDAŞIM HOŞ GELDİN SAFALAR GETİRDİN.
Sayın Hasan bey . Osman bey ve Cemal bey hoşbulduk alakanızdan ötürü teşekkür ederim sağolun varolun selamlar..
Siteye hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerim,
Selamlar
Halil KÜÇÜK
13.Nisan.2009, 21:59
Dostlar arasına hoşgeldiniz
HOSGELDINIZ SAYGI VE SEVGILER.
Ethem bey Volkan bey ve Halil bey teşekkür ederim sağolun varolun inşallah güzel paylaşımlar yaparız selamlar..
mehmetozaslan
14.Nisan.2009, 05:47
Akın ABi Hoşgeldin
Mustafa ve Cemal bey sizlerede alakanızdan dolayı teşekkür ederim sağolun Çetin ile uzun yıllara dayalı bir dostluğumuz var ben erzurumda iken onu askere gönderdik ve ben orada idim askerden geldi çok ava beraber gittik alabalık tabi kırmızı benek çok yakaladık eskilerden kalma bir hatıra resimi buraya atmak isterimhttp://img15.imageshack.us/img15/8945/25315340.jpg Heralde sene 1997 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam yani 12 yıl önce vay be nasıl geçmiş seneler şuna bir bak selamlar sevgiler..
akın ustam bununla kandıramazsın bizi.devamını bekliyoruz.
çetin ekren
14.Nisan.2009, 07:19
Akın abi o resim benim albümdede enbaş sırada ama bilerek buraya atmadım seni sonunda ikna edip üye olacağından emindim,dedim abim üye olunca en başta atacağı resimlerden biri budur.tahmi,nimde de yanılmadım demek ki hala aynı şeyleri düşünüyoruz canımsın be abi inan o günleri çok özlüyorum.anlattıkların beni o günlere geri götürdü askerlik vay be..kaç yıl oldu biteli..kaç yıl oldu sen burdan gideli...ama kalplerimiz bir be abim...devam abi devam...hoşgeldin....
dadak_e
14.Nisan.2009, 07:53
akın abi hoş geldiniz sefalar getirdiniz dostkoliğe sizin gibi abilerimizi buralarda görmek bizleri şereflendirdi
levent ustalardan
14.Nisan.2009, 07:57
Akın bey merhaba;
Sitemize hoş geldiniz ben de yeni üye sayılırım inanın hepsi güzel kalpli mükemmel insanlar. Çetin kardeşim ne demişse doğrudur. Bir dostumuz daha olduğu için çok mutluyum.
Saygılar/Sevgiler.
Levent bey Emre kardeşim Serkan bey teşekkür ederim sağolun Mehmet Özaslan namı diğer başkanım sende sağol Mehmet başkanımla kanarya sitelerinden tanışırız onun sitelerinde çok uzun yıllar bulundum ve çok şeyler öğrendim bilgi alışverişleri yaptık kanaryalar konusunda kendimizi yetiştirmeye çalıştık .Sizlere söylemeyi unuttum ben tam bir kanarya hastasıyım ( fenerbahçeyide severim ama bu dediğim gerçek kanarya) tabi waterslager dediğimiz ötüş kanaryalarına hastayım amatörce yapmaya çalışıyorum yeri gelmişken belirtmekte yarar görüyorum hepinize sıcak karşılamadan dolayı teşekkürü borç bilirm selamlar sevgiler...
çetin ekren
14.Nisan.2009, 09:32
Akın abi Emre avcı varya bizim kulüpten Mehmet avcı vardı hatırlarmısın onun oğludur,gerçekten mükemmel bir babaya sahip...
O zamanlar çocuktu ve bugün birlikte ava gidiyoruz yazımız kışımız birlikte geçiyor Allah nasip ederse ya bu hafta yada gelecek hafta onların köye ispir'e ala ya gitmeyi düşünüyoruz bu hafta çıkmaz herhalde sular ısınmamıştır.
ondan sonrada ver elini ığdır-aralık yayın,caner oralar sıcaktır şimdi ne dersin....
Tamam Çetin bildim Mehmet Avcıyı hatırladım Emre babana selam söyle .Vallahi kırmızı benekte ne olur be ama az daha zamanı var sular bir azalsın ve ısınsın şu canerden tutmak nasip olmadı yav ama yemek nasip olmuştu şahane lezzetli bir balık birkeresinde annen kızartmıştıda yemiştik hatırlarsan şahane güzeldi bu bağlamda anneninde ellerinden öperim Çetinciğim selamlar sevgiler...
Mehmet Ardilli
14.Nisan.2009, 10:26
Akın bey hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz dostkolikler arasına. Güzel paylaşımlarınızı ilgiyle bekliyoruz. Manisa'dan selamlar.
dadak_e
14.Nisan.2009, 10:52
akın abi gel misafirimiz ol canerleri beraber tutalım tadına beraber varalım mermer üstünde canerde mükemmel olur ha
Mehmet ustam sağol eksik olma ayrıca Emreciğim inşallah gelirim kısmet olursa caner ve kırmızı benek yakalarız nasipse ben erzurumda çok güzel günler geçirdim çok güzel dostluklar kazandım yanlız hep içimde ukte kalacak olan teke avına gidemedim biliyorum yasak ama içimde kanayan bir yara oldu teke avı .Çetin biliyorsun birkeresinde kekliğe gitmiştikte çıpaklı Mustafada vardı yanımızda teke görmüştik hatırladın mı vay anasını beeee ne günlerdi yahu nasip olursa tekrar yaparız ama Emreciğim artık biz güçten düştük sana yetişemeyiz dağda ben aşağı etekleri ararım sen zirveye çıkarsın ne yapalım hani önümdede ingiliz pointeri olmayacak ben bir seter alsam yeter siz ingilizleri alın seter bana yeter yumuşak yumuşak yaparım avı selamlar sevgiler...
dadak_e
14.Nisan.2009, 11:53
abi önemli olan o tekeyi vurmak değil onu görmek o heycanı yaşamak gelirsen onların canlılarının resimlerinide çekeriz inşallah
çetin ekren
14.Nisan.2009, 14:53
Abi nasıl hatırlamam onu çıpaklı dayı varya halen aynı adam formundan zerre birşey kaybetmedi yine şakacı yine hayata alaycı dünya yansa umrunda değil...
onun için genç yaşlı farketmiyor herkes bir..sana kırılacağın lafı hayatta yapmaz sen ona yapsan bile güler geçer ben hayatımda onun kadar güleryüzlü bir insan daha tanımadım işin ilginç tarafı bir o kadarda delikanlı sevdiği için canını verir...
gel abi gelde o günleri bir daha yad edelim....
Aslan Çetinim gelirim inşallah çıpaklı Mustafaya çok selam söyle onunlada maceralarımız var hele narmandaki köyde birinin evine gitmiştik ya nasıl kuymak yapmıştı adam ya hala tadı damağımda sende vardın neyse o günler iyi günlerdi çıpaklı ustam iyi bir arkadaştı iyi bir abimizdi bak 4 sene ava gittik hala iyi olarak anarım delikanlı insanlardı bir kötülüklerini görmedim erzuruma dadaşlara çok selamlar sevgiler..
feridun berin
14.Nisan.2009, 18:11
Akın kardeş biz Erzurum'a Çetin'in yanına keklik avına giderken senide alalım.Manisadan Nevşehire kadar biz geliriz.Ordan ötesine sen kılavuzluk yaparsın.1 Ekim ile 20 Ekim arasında gitmeyi düşünüyoz.Uygun olursan başımızın üstünde yerin var.Manisadan Nevşehire kucak dolusu selamhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
Feridun abi abi sağol vallahi seninle daha bir kaç kere yazışmamıza rağmen bunu dedin ya senin canını yerim abi dile benden ne dilersen ben gelmeye çalışırım ama gelemez isem buradan geçin ve sizinle tanışalım bunu teklif etmen beni fazlası ile duygulandırdı sağol abi çok teşekkür ederim Manisaya sizlere özellikle sipil dağına ve oradaki yabani atlara çok selamlar sevgiler..
Samed Berin
14.Nisan.2009, 18:29
Akın Abi ben Samed babamın selamı var.26 Nisanda mesir var.Buyur gel spil'e de çıkarız diyo.Müsaitsen Gel
Ve aleykümselam sağolsun Samedciğim teşekkür ederim bir kere daha vurdu baban beni can yerimden ama işlerimden dolayı gelemem sağolsun var olsun Manisaya yıllar önce gitmiştim çünkü Ege üniversitesinde okudum 1987 yılında bitirdim o zamanlar gelmiştim tabi devamlı içinden geçerdik işte böyle Samedim sende babana çok selam söyle selamlar sevgiler..
çetin ekren
15.Nisan.2009, 07:55
yaw Akın abi bak feridun abi ne güzel sana tarihte belirlemiş hadi be abi şimdiden istersen ayarlarsın sen bu işi....lütfen abi sende buyur gel....
Çeto inşallah diyelim meslek icabı çok ileri tarihlere gün veremem ama Allah kısmet ederse geliriz oltuya gideriz kuymağımızı yeriz kısmet olursa selamlar..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.