Orijinalini görmek için tıklayınız : avkolik ( dostkolik ) rehberi
dadak_e
14.Nisan.2009, 10:35
abiler gardaşlar nerdenyse her il ve ilçede bi dostkolik dostumuz var ama bizler dışarı bu şehirlere gittiğimizde kimin nerde olduğunu bilemiyoruz herkes imzasında nerede olduğunu yazıyo tutup teker teker bunu bulamayız yönetimden istiramım nasıl köpekler için bi bölüm ayırmışlarsa tüm üyelerin il il bölge bölge guruplayarak dostlarımızın ikametgah adreslerini ve tlf larınıda kayederek bi av kolik rehperi oluşturalım
Recep DÖNMEZ
14.Nisan.2009, 12:04
Gerçekten güzel olur....
Şu an bende hangi ilde hangi arkadaşlarımız var tam olarak bilemiyorum...
Oluşturulacak bir rehber ile bu sorun çözülür....
Saygılar.....
dadak_e
14.Nisan.2009, 12:07
anlaşılan herşey sözde kalıcak kimse ilgilenmiyo dostlukla filan yorum yazanlara tşk ler
cemalreis
14.Nisan.2009, 12:19
emreciğim düşünce güzel bunu yönetim daha önce imza bölümü diye konu açtı yazan yazdı örneğin benim
imzamda cep telofonu kayıtlı sende dahil tüm avkolikçiler bu bölümde telofonlarını belirtirse herkes gittiği
bölgedeki arkadaşın dostumuzun telofonunu alır aradığı kişinin adresine kolayca ulaşır. Saygılar
doğru söylersiniz.bende telefonumu yazayım geri kalanlar mevcut.
dadak_e
15.Nisan.2009, 05:53
abicim sadece tlf değil tam ikametgah demek istedim ben falanca sokak falan ca no lu ev gibisinden vede il il bölge bölge olursa bu bi açışta kimin nerde olduğunu öğrene biliriz yoksa ben erzurumdayım ama benim profili görmeyen birisi benim erzurumda olduğumu tam ikametgah adresimi nerden öğrensin
saygı ve sevgilerle
bencede il il olması daha iyi yoksa nerden bulacak arıyan.gideceği ile bakar orda kimler varsa bi çay içmeye yanlarına uğrar tanışmış olurlar.
dadak_e
15.Nisan.2009, 06:24
benim anlarmak istediğimde bu zaten kardeş
Mesut BÜLBÜL
15.Nisan.2009, 07:03
benimde bildiğim tüm bilgiler var isteyen kişiler imza bölümüne telefonunu yazabilir yazanlar cok var site sorumlularına bildir ekleyebilirler yinede görüşlerine sayğı duyarım selamlar sayğılar muğla milastan
tamam abilerim bununla ilgili bi bölüm açalım...mesela kayseri avcıları,denizli avcıları,erzurum avcıları gibi...
çetin ekren
15.Nisan.2009, 07:57
iyi olur bence orçun...
dadak_e
15.Nisan.2009, 10:14
en olumlusu o ali kardeşimlede bunu konuşmuştum ben onun haberi var zaten
Sebahattin AVCI
15.Nisan.2009, 15:13
Emre ustam güzel bir düşünce ama ilk önce sen kendi imza bölümünü bi çöz sonra biz burada tekraradan konuyu açarız
Halil KÜÇÜK
15.Nisan.2009, 22:06
emre arkadaşıma ulaşacak arkadaşlar telefonu imza bölümünde bulunmadığı için
belediye haporlöründen anons verebilirlerhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cool.gif
(affına şığınarak)
dadak_e
16.Nisan.2009, 05:26
arkadaşlar sizelere fikir vermekte yanlış bi iş olduğumu farkına vardım okadar söz boşmuş ben onu gördüm sebahattin kardeşim
dadak_e
16.Nisan.2009, 05:34
bu arada benim imza bölümünde ne var sebahattin kardeş
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.