Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanarya Yavrularım
Bahsetmiştim ben bir kanarya hastasıyım evde amatörce beslemekteyim tabi bende olan kanaryalarım ötüş kanaryası cinsi ise belçika orijinli waterslager yani su sesi veren kanaryalar suyun kaynama sesini verirler genelde yavruları üç dört veya beş olur bende de bir beşiz var anası beş yumurtladı beşinide çıkardı maşaallah beşinide büyütüyor onların resimlerini atmak paylaşmak istedin selamlar sevgiler
http://img24.imageshack.us/img24/4628/resim709.jpg
http://img24.imageshack.us/img24/6062/resim711.jpg
akın abi çok güzeller işşallah sağlıklı büyürler.benim belçika dişide 5 tane yumurtluyor yanlız 3 tane çıktı şimdi tekrar yumurtladı ama kendi biraz halsiz kanarya benim için olmazsa olmazlardan.
Tamer Kuvvet
15.Nisan.2009, 06:17
Akın abi süper vallaha ellerine sağlık çok güzel paylaşım olmuş sağolasın
dadak_e
15.Nisan.2009, 06:24
abi yavruların yanından erkeği alıyomusunuz yavrular çıkınca
Recep DÖNMEZ
15.Nisan.2009, 06:38
Akın Abi bunlar nekadar şirin yavrular böyle....
Paylaşım için teşekkürler.....
Yavrular büyümeye başlayınca resimlerini bekleriz....
Saygılar....
Mesut BÜLBÜL
15.Nisan.2009, 07:06
akınım ellerine sağlık yavruları üşüteceksin ya insan da anada kızıet dünyaya gelirbunlarda öyle ellerine sağlık kardeşim
çetin ekren
15.Nisan.2009, 07:24
Akın abi burdaki merak ordada devam ha...sen bu işi biliyorsun orhan abide dükkanı kardeşine kaptırdı,biliyorsun orhan abiyide kim ne derse kanan biri şimdi cennet çeşmesinin orda kayınpederinin bir dükkanı var orayı yine akvaryum,kuş üzerine açtı ama herhalde eski işi yok anladığım kadarıyla bende tepeli glastörlerden var hala aynı damar devam ediyor...saygılar abi...
levent ustalardan
15.Nisan.2009, 07:30
Akınbey günaydın;
Allah nazardan saklasın beşi bir yerde dedikleri bu olmalı. Bizim bir çeyreğimiz bile yok. Biraz daha büyüyünce bizi o görüntülerden mahrum etmezsiniz sanırım.
Sağlıkla büyüsünler.
akın ustam ne şirin şeyler bunlar.sağ salim büyütmeniz dileğiyle.
hayırlı olsun inşallah devamı gelir....tüyleri kadar ömürleri olsun..
serdar20
15.Nisan.2009, 12:44
hayırlı olsun allah nazardan saklasın tüyü kadar ömrü olsun
Hepinize teşekkür ederim sağolun Serkancığım dişi ya hasta yada yorgundur senin o yüzden mamasını eksik etme birde yavruları ayırdın mı ana babadan . Emreciğim ben babaları yumurtlama bitince dişinin yanından alıyorum dişi yumurtaya kendi yatıyor ve yavrularını kendi besliyor bunun bir çok yararı var ilk önce bir erkeği bir kaç dişide kullanabiliyoruz ayrıca erkek dişinin yanında kalırsa yavrular büyümeden çiftleşip tekrar yumurtluyorlar ve dişi yumurtaya yattımı yavrulara bakmıyor yavruları erkek büyütüyor tabi erkeği başka dişide kullanmayacaksan dişinin yanında kalabilir yavrularıda 25 günden sonra ana babasının yanından ayırabilirsin ben 27 günlük ayırıyorum tabi ayırdığın yavrulara mutlaka yumurta maması yapman lazım yem kıramayabililer 30 günü geçtikten sonra yem kırmaya başlarlar selamlar sevgiler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.