PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 DA VERGI KALKIYO

sipsak
15.Nisan.2009, 20:00
BUGUN IPSALA AVCILAR KULUBU SEKRETERINDEN ALDIGIM BILGIYE GORE 2009 SON OLMAK KOSULUYLA 2010 DA VERGI ODEMELERI SONA ERIYOR DEDI EDIRNEDE YAPILAN TOPLANTIDA SONLEDIGINI VE YURURLUGE GIRECEGINI SOYLEDI INSALLAH DOGRULUK PAYI BUYUKTUR TUM AVCI DOSTLARIMA HAYIRLI OLSUN VEDE ENCOK EMEKLI AVCI BUYUKLERIME

15.Nisan.2009, 20:10
Pek sanmıyorum ama inşallah haber doğrudur.

kazım bozkurt
15.Nisan.2009, 20:21
ben vergi ödemeye razıyım ama vergiyi ne yapıyorlar bende kaldırcaklarına inanmıyorum madem ki vergiyi kaldırcaklar kaldırmadan önce durumu olmayan avcılra köylu avcılara bilgilendirme yapsınlar avlanma belgesi versinler kural koymasınlar yok 50 kişi olmadan kurs acamyız diye önce gitsinler bedava köylulere bilgilendirme yapsınlar gercekten cok bilgisiz insan var adam limit bilmez gun tanımaz ama gercekten kimse yanlış anlamasın benim sitemim bilgisiz kacak avlanan lara bilgilendirme olsa gercekten duzelecek konular herkese saygılar selamlar

15.Nisan.2009, 20:42
ufuk arkadaşım işallah kalkar ama kalkacağını sanmıyorum salıcakla kal

kapadokyali_1981
15.Nisan.2009, 20:58
Bencede zam gelmesin yeter kaldırmazlar diye düşünüyorum. Zihniyet çok önemli bence....

Mustafa ÇİL
15.Nisan.2009, 21:05
ben bu melketde geçirilen verginin geri alındığını görmedim daha ama İNŞALLAH
DİYELİM

15.Nisan.2009, 21:14
haybeden paraya kim hayır der; ben olsam daha çok yükseltirim çünkü meraklısı çok olan bir şeyin getirisi de çok olur. temennimiz kaldırılmasından yana ama çoook zor: http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/lipsrsealed.gif

Halil KÜÇÜK
15.Nisan.2009, 21:15
inşallah dediğin gibi olur
verginin kaltığına ömrüm yetermi bilmem

levent ustalardan
15.Nisan.2009, 21:26
Duy ama inanma diye bir söz vardır. Yerel Seçimlerin ürünüdür tahminimce bekleyip göreceğiz.

Sebahattin AVCI
16.Nisan.2009, 02:46
inşallah duyduğun gibi dir ufuk ustam bu sezon başlamadan bi dedi kodular yayılır bakarsın

paylaştığın için saol

16.Nisan.2009, 05:37
bende pek sanmıyorum.inşllh vergi alınmaz

çetin ekren
16.Nisan.2009, 08:00
Her yıl olduğu gibi bu yılda artışlı ve bence 2010 nisan 1 şakası olarak planlanmıştır.elini veren kolunu kaptırıyor nerde kaldı parmaklarımızı geri verecekler....

16.Nisan.2009, 08:54
kaldıracaklarına pek inanmıyorum. yapacakları bir kaç küçük düzenlemeyle bu paranın doğru yerde kullanılmasını sağlasınlar sanırım o bile yeterli olur.

16.Nisan.2009, 09:20
Kaldırılması doğru olanı, devletin kardan zararı nasıl engellenir tartışma konusu, her ne kadar kuzu kuzu ödesekte alınan harcın sürekli gelirler hanesine alınması, vergi mükellefi olmamız doğru değil, gecikmeli ödeme ve hiç ödememe durumunda alınan faiz ne kadar doğru bir uygulama tartışılır, umarım kaldırılır kaldırılırsada, fatura nasıl şekilde döner bilemem
Selamlar