PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendi Karekatürüm

16.Nisan.2009, 18:59
Feridun abi bak bakalım yeni halime gençlikten eser kalmış mı .Bir arkadaşım yapmış sağolsun ellerine sağlık

http://img512.imageshack.us/img512/5454/tem1111.jpg

levent ustalardan
17.Nisan.2009, 08:35
Akın bey merhaba;

O güzel çizimde bile av yapıyorsunuz vallahi balığın hiç sansı yok gibi. Karekatür gerçekten güzel iyi bir yetenek. Çetinin karekatürünü de ekleyelim.

Saygılar/Sevgiler.

Recep DÖNMEZ
17.Nisan.2009, 08:44
Akın Abi!güzel bir karikatür....
Çizen arkadaşına teşekkürler....
saygılar.....

17.Nisan.2009, 12:07
Levent bey ve Recep bey sağolun benim gibi memur bir arkadaşımız çizdi kabiliyetli bir arkadaş balık yanında kanaryayıda çizmeyi ihmal etmemiş tabi bu tamamen kendi yorumu beni bu şekilde görüyormuş balıkçı ve kanaryacı olarak, tekrar sizlere ve onu çizen arkadaşımız Uğur kardeşimize buradan teşekkür ederim selamlar sevgiler..

çetin ekren
17.Nisan.2009, 12:24
yok ya abi sen daha karizmatiksin...haha ha levent abi bulalım bir ressam çizdiriz karizmayı değil ama resmimizi.ha ha ha akın abi gerçekten harika olmuş http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif

17.Nisan.2009, 12:35
Çok güzel olmuş Ayhanlara benzettim burayı ben ama çizen arkadaşla siz daha iyi bilirsiniz, kanaryalarda peşinizde hep sevdiğinizi biliyorlar, çizenin eline sağlık paylaşanın gönlüne

Selamlar

17.Nisan.2009, 12:37
Çetinim ve Etemim sağolun yorumlarınız için yapan arkadaş iyi yaptı sağolsun selamlar..

levent ustalardan
17.Nisan.2009, 13:34
Akın bey İstanbulda ortaköy (Bebek) veya eminönü bölgesinde balığa giderim kıyıdan avlanırız geçen hafta 4 kg. kadar iri istavrit yakaladım bizim kuşlar kargalar alışmışlar kovadan balık çalıyorlar o kadar komik oluyorki anlatamam genelde yeni avcıların balıklarını avlıyorlar. Sizin kanaryalar öyle şeyler yapmaz sanırım. İstanbuldan selamlar.

Saygılar/evgiler.

17.Nisan.2009, 13:43
Yuhahahaha yok bizimki öyle şeyler yapmaz abisi bizim kanaryalar yumurta manyağı haşlanmış yumurtaya dayanamazlar ama balık asla yemezler alıştıramadık

levent ustalardan
17.Nisan.2009, 14:02
Haşlanmış yumurtayı ben de severim kuşların işi biliyor.

Halil KÜÇÜK
18.Nisan.2009, 06:50
Güzel olmuş güzel

feridun berin
18.Nisan.2009, 07:44
Akın Kardeşi:

1- Saçların beyazlamış olarak çizilmiş senin kemale erdiğin olgunlaştığın herdalda bu işin ustası olduğunu simgeler.

2- Hala zinde ayağında kamuflaj pantolon gözünde gözlük elinde oltan hala işinde va avında başarılı tutmuş oduğun balıktan belli demekki sende hale çok iş var.

3- Denizin laciverti kanaryanın sarısı benim için bir fenerbahçeli olarak çok önemli kısaca dağlar deniz veya göl senin için hala güzel bir tutku devamı dileğiyle.

4- Karikatürü çizen kardeşimize de çok teşekkürler eline sağlık.

5- Avkolik dergisi çıkarmağa niyet vardı Şiirci Mehmet ARDİLLİ, fıkracı ANIL ve CEMAL Kardeş, spor köşesinde Naim ÖZAVCI, Karikatürcümüz yoktu Memur arkadaşta üye olsun oda tamam yazarlarımız vardı palavra köşesinde ise tüm avcılar dergi işide tamam...

6- Bunlarda benim karikatüre bakış açım senin resminde bunları gördüm ve diyorum ki bür büyüğün sözüdür güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan lezzet alır. Manisadan herkese selam....

18.Nisan.2009, 12:06
çizenin ellerine sağlık.
yalnız o balık küçük, suya at ustam onu.

cemalreis
18.Nisan.2009, 12:10
AKIN BEY YAHU O BOYUN O KAFAYI NASIL TAŞIYOR. HEHEHE

haciaygun
18.Nisan.2009, 15:35
akın abi arkadasın yine bir sürü saç çizmiş seninkiler birazdaha seyerek sen yinede hayıflanma ama çok güzel olmuş emeğine sağlık

18.Nisan.2009, 15:46
vallah harika guzel calisma yapanin ellerine saglik .saygi ve sevgiler

18.Nisan.2009, 18:05
Yorumlarınız için teşekkür ederim sağolun .Feridun abi çok güzel yorum yapmışsın ellerine sağlık güzel yürekli olanda güzel düşünüyor heralde sanırsam selamlar sevgiler..

ali kaya
10.Temmuz.2009, 15:52
sizi görmedim tanımıyorum ama tek kelimeyle harika olmuş...

10.Temmuz.2009, 19:34
:) YAPANIN ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR ÇİZİM OLMUŞ DENİZLİDEN SAYGILAR..

15.Temmuz.2009, 10:38
guzel cizim olmuş buda bir yetenek eline saglık

Tamer Kuvvet
15.Temmuz.2009, 12:29
Akın abi gerçekten güzel ve de komik olmuş yapanın ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler.

Osman KARATEPE
15.Temmuz.2009, 15:50
Süper olmuş arkadaş yetenekliymiş baya.