Orijinalini görmek için tıklayınız : köpek hırsızlığı
Sayın site sakinleri hergün internette köpeği çalınan bir dostumuza raslıyorum.şu günlerde aldı başını gidiyor bunda tabiki av köpeklerinin fiyatlarının artmasının faktörü var satımıda kolay oluyor eminim.yanlız bu hırsız yalkalanınca cezası ne bu işin bilen varmı.şimdi ben işim icabı çok hırsızla karşılaşırım polise verirsin haftaya kalmaz yine aynı adam yakalanır.bi şekil yasadan faydalanmış gün almadan çıkmış demektir.yanlız av köpeği demek bir mal deyildir çoğu avcının evladı gibidir dostudur bunu çalanın cezasının ağır olması lazımki bu olayın önüne geçilebilinsin.ben köpeği çalınıpta bulamayanları çok iyi anlıyorum 20 yaşımda çalınan köpeğimi hala unutmadım avda ona benziyen bir köpek görünce aynı meriye benziyor derim tekrar üzülürüm.biz avcılar olarak nerden geldiği belirsiz köpekleri almamalıyız hatta elimizdeki imkanlar çerçevesinde satılık bir av köpeği gördüğümüzde resmini çekip siteye koyarsak eyer köpek çalıntıysa bulunmasına yardımcı olmuş oluruz.bunlar benim fikirlerim başka fikri olan abilerim kardeşlerim fikirlerini belirtirse hepimize faydası olacağı kanısındayım.bu hepimizin sorunu ve bu sorun büyüyor.
bence olabilir.ama köpeği çaldıran arkadaşın siteleri bilmesi gerekiyor.diğer türlü biz resmini koysak bile vatandaş siteleri bilmezse yapacak bişey yok.
çok üzücü bir olay ve anlam veremiyorum nedenine emek verip bazen sabahlayıp büyütüyorsun ve eğitimi iiçin ona keza zahmet sabır gidiyor birde bakmışsın birisi çıkıp çalıyor ya çalan kişi ne düşünüyor hiç mi bu köpeüğe verilen değeri düşünmüyor yazık bir insan kendini bu kadar düşürebilir hatta insanlığından şüphe bile ederim büyük konuşmayayım ama evimin bahçesinde köpeğimi çalmaya gelen bir insan yakalasam neler yapabileceğimi düşünemiyorum bile...
erol kahraman
26.Nisan.2009, 19:28
RECEB BEY KÖPEK HIRSILIĞI YAPAN İNSAN HER HIRSIZLIĞI YAPAR O YÜZDEN ONLARIN DUYGULARI VE İNSAFLARI YOKTUR EN GÜZELİ YAKALADIĞINDA CEZASINI BİZZAT KÖPEK SAHİBİ VERECEK Kİ BİR DAHA KÖPEK HIRSIZLIĞI YAPMASIN ADİ İNSANLAR BU KÖPEK HIRSIZLARI YA CANIM SIKILDI BAK YENE
sipsak
26.Nisan.2009, 19:56
INSANLARIN GOZUNU PARA BURUMUS KOPEKLERIMIZI SATIP UC BES PARA KAZANIRIZ AMACI GUDUYORLAR INSALLAH CEZALARINI BULURLAR
İsmail ÇIKRIKÇI
26.Nisan.2009, 20:20
Çok önemli bir konu her sitede alan satan fotoğraflarını yayınlasa muhakkah bir yerde patlak
verip bu hırsızların bulunmasına yardımcı olacaktır.
yucelmert
05.Mayıs.2009, 20:37
eskiden sadece okurken veya gördüğümüzde allah korusun derken bir anda herkesin başına gelebiliyormuş. Allah kimseye nasip etmesin. Afyondan 05 Nisan 2009 doğumlu drahthaar cinsi 2 si siyah beyaz (sadece kafa kara paftalı) biri siyah olmak üzere 3 adet yavru çalınmıştır. Duyan veya gören arkadaşlarımızın Merkez/Afyon'dan İlker SOĞUKPINAR'ı aramalarını rica ederim. 0 542 782 77 01
Sayın site sakinleri hergün internette köpeği çalınan bir dostumuza raslıyorum.şu günlerde aldı başını gidiyor bunda tabiki av köpeklerinin fiyatlarının artmasının faktörü var satımıda kolay oluyor eminim.yanlız bu hırsız yalkalanınca cezası ne bu işin bilen varmı.şimdi ben işim icabı çok hırsızla karşılaşırım polise verirsin haftaya kalmaz yine aynı adam yakalanır.bi şekil yasadan faydalanmış gün almadan çıkmış demektir.yanlız av köpeği demek bir mal deyildir çoğu avcının evladı gibidir dostudur bunu çalanın cezasının ağır olması lazımki bu olayın önüne geçilebilinsin.ben köpeği çalınıpta bulamayanları çok iyi anlıyorum 20 yaşımda çalınan köpeğimi hala unutmadım avda ona benziyen bir köpek görünce aynı meriye benziyor derim tekrar üzülürüm.biz avcılar olarak nerden geldiği belirsiz köpekleri almamalıyız hatta elimizdeki imkanlar çerçevesinde satılık bir av köpeği gördüğümüzde resmini çekip siteye koyarsak eyer köpek çalıntıysa bulunmasına yardımcı olmuş oluruz.bunlar benim fikirlerim başka fikri olan abilerim kardeşlerim fikirlerini belirtirse hepimize faydası olacağı kanısındayım.bu hepimizin sorunu ve bu sorun büyüyor.
TABİ Kİ DE BENİM KIRMAYIDA KİMSE CALMAK İSTEMEZ :):):)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.