PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DIŞ PARAZİTLERE DİKKAT!!!

17.Nisan.2009, 12:36
Arkadaşlar bahar mevsimiyle beraber havaların ısınması sonucu özellikle ülkemizin batı kesimlerindeki arkadaşların köpeklerinde dış parazit ilaçlama zamanları gelmiş durumda,özellikle keneye karşı etkili ve uzun süreli koruma sağlayan ilaçlar tercih edilmeli! Bu ilaçlar arasında bir çok firmanın damlaları (spot on) ve tasmaları mevcut,ayrıca sprey şeklinde ilaçlarda mevcut!
Can dostlarımızla birlikte sağlıklı ve mutlu yaşamak bizlerin elinde!
Sağlıcakla kalın...

17.Nisan.2009, 13:45
bilgilendirme için sağol hamitim.

çetin ekren
17.Nisan.2009, 14:14
sağol hamit gardaş bunlar can dostlarımız için çok önemli....

ADEM AYVAZ.
17.Nisan.2009, 20:41
evet hamit geçen ormana köpekleri gezintiye çıkardım kene bizim burda fena üredi 5 tane pantolonum da yakaladım zararsız ama önlemi almakta yarar var sadece köpek için degil kendinizede dikat etmekte yarar var .

kapadokyali_1981
17.Nisan.2009, 20:48
Bilgilendirme için teşekkürler Hamit kardeşim.

osmanyaprak
17.Nisan.2009, 22:53
Bilgi için teşekkürler Hamit kardeşim.

fevzi dursun
18.Nisan.2009, 08:30
hamitçim bilgilendirmen için teşekkür ederiz kardeşim. köpeklerimiz keneye pireye sarmadan önce en baştan önlemini almak gerekiyor. sonrasında pireden kurtulmak zor oluyor. adem kardeşimizin de dediği gibi kendimizede dikkat etmek lazım. üzerimize bir kene yapışırsa kendimiz çıkarmayıp hemen bir sağlık kuruşulunda çıkartmamız lazım. inşallah şu kırım muhabbeti ülkede çıkmazda şu keklik avlarınıda tüm illerde serbest bırakırlar.

cemalreis
18.Nisan.2009, 12:13
HAMİT KARDEŞ HATIRLATMADAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER

Halil KÜÇÜK
19.Nisan.2009, 18:49
Hamit bey hatırlatma ve uyarı için teşekkürler
Bizim burda(mersinde) ilaçlama çalışmalarımızı,
Nisan başından beri yapmaya başladık

Ercan ZORBOZAN
19.Nisan.2009, 19:55
Hamit bey merhaba,drahthaar'ım 2 gün önce yavruladı,annesini doğumdan 5 gün önce bayticol ile ilaçladım.Ama bugün annede kene gördüm.Yavruları zarar vermeden kenelerle nasıl mücadele edebilirim.