Orijinalini görmek için tıklayınız : İZMİR YARIŞMASI BU AKŞAM YABAN'DA...
Selamun Aleyküm...
Yaban TV yi çok sevdiğim için değil bu duyurum...zorunlu olduğum için duyuruyorum...
bu akşam dr. ali postası adlı programda izmirde ki yarışma görüntüleri var...izlemek isteyen arkadaşlara duyurulur...
NOT: daha 3 gün önceye kadar bu tv kanalı federasyon başkanımızın firmasından (sarsılmaz) reklam alamadığı için
karalama kampanyasına başladı...ve burada da bir çok üyemiz bu kanalın gazına gelerek başkana demediklerini
bırakmadılar...kendi çaplarında başkanı görevden aldılar yerden yere çarptılar vbvb...arkadaşlar az da olsa bi
araştırın...bu adam kimdir ne dir atıcılık avcılık için neler kazandırmıştır diye...saygılar...
Mesut BÜLBÜL
20.Nisan.2009, 08:17
bilgi ici teşekkür ederim orcun kardeşim sağolasın
Mesut BÜLBÜL
20.Nisan.2009, 08:51
ALINTIDIR ORCUN DAN NOT: daha 3 gün önceye kadar bu tv kanalı federasyon başkanımızın firmasından (sarsılmaz) reklam alamadığı için
karalama kampanyasına başladı...ve burada da bir çok üyemiz bu kanalın gazına gelerek başkana demediklerini
bırakmadılar...kendi çaplarında başkanı görevden aldılar yerden yere çarptılar vbvb...arkadaşlar az da olsa bi
araştırın...bu adam kimdir ne dir atıcılık avcılık için neler kazandırmıştır diye...saygılar...
ORCUN KARDEŞİM BU KONU HAKKINDA FEDERESYON BAŞKANIMIZDAN ÖZÜR DİLERİM görevine layıkı ileyaptığına gec fark ettim sağolasun bir dostumuzun telefonuyla uyarıldım asıl mevzuyu 2 ğün sonra öğrenmiştim vede cok üzgünüm benim gibi diğer kardeşlerimizinde üzüldüğünü biliyorum burdaki bütün hatamın KONU BAŞLIĞINI acan vede bizlerle paylaşan bir avkolik dostumuz İSİM VERMEK İSTEMİYORUM bilinmeyen konuları bilircesine acmayın arkadaşlar bizleri bu tür polemiklere sokmayın derim yazdığınız konuyu iyice araştırmadan acmayın
bak ne hale düştük teleffisi bile yok bunun elim kırılsayddıda yazmasdaydım ya
bizlerinde, yazılan yazılımından edinmiş olduğunuz bilgisine rağmen inandırdınız yazmamızgerekeni yazmamdır benimki İTİMATTIR özürümde itimatımdan gelen güvenimi sarstıklarındandır tektar tekrar özür dilerim hata asıl benim diyildir konuya acan kardeşimizindir avkolik yönetimi kardeşlerimizede bu konularda cok iş düşmektedir nayim abim gibi bir dostumu asla kırmak istemem yazılan sanal aleme olan güvenimi sarsılmıştırtelafisi mümkün ise benide af edilmesini bilgilerinize arz ederim şimsiden ÜZÜNTÜMÜ ANLATAMAM bilir bilmez konu yazmayında bizleride üzmeyin be kardeşlerim sizlerden tek ricam
Selamun Aleyküm...
Yaban TV yi çok sevdiğim için değil bu duyurum...zorunlu olduğum için duyuruyorum...
bu akşam dr. ali postası adlı programda izmirde ki yarışma görüntüleri var...izlemek isteyen arkadaşlara duyurulur...
NOT: daha 3 gün önceye kadar bu tv kanalı federasyon başkanımızın firmasından (sarsılmaz) reklam alamadığı için
bi insanı lekelemek ne kadar kolay.sen bu konunun başından beri başkanı savundun orçun.teşekkürler...
fevzi dursun
20.Nisan.2009, 11:49
arkadaşlar burada hiç bir avcı dostumuzun suçu yoktur. yaban tv nin yalan dolan gerçeği yansıtmayan taraflı haberidir. kimse kimseden özürde dilemesin. herkez haklı olarak tepkisini göstermiştir. cevap ta en yetkili mercihten alınmıştır. bu konuda açıklığa kavuşmuştur.
şimdi yaban tv ye bir sorum olacak:
bu yalan haberi akşamına yetiştiriyosun da avcıların birlik beraberlik içinde bulunduğu bu etkinliği neden 15 gün sonra bir yerlere sıkıştırıyosun. bu da kafalarda başka bir soru oluşturuyor. bunlar kendi düşüncemdir. konunun dağılmaması açısından bu yazdıklarıma yorum yapılmasın lütfen. bu etkinliği izleyebilmem için 15 günün sonunda bu gün merakla 21:15 i bekliyorum. iyi seyirler
çetin ekren
20.Nisan.2009, 13:16
teşekkürler orçun gardaşım....haklısın çap önemli....
levent ustalardan
20.Nisan.2009, 13:37
Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir sözü benim herşeyim. Kimse beni yanlış anlamasın ne Sarsılmaz ne de Yaban tv. beni ilgilendirmiyor saygıdeğer avcı dostlarım kişi ve kurumların asla kuklası olmayalım. Bir iddiada bulunurken üstü kapalı yazılar yazılmasa daha etik ve hoş olacak. Elbette sahip çıkılması gereken mevzu konu her ne ise sahip çıkalım ama ortada hala belirsizlik var gibi geliyor bana. Yaban tv. ticari düşünüyor olabilir başkan neden açıklama yapmaz da sizler yaparsınız onu anlamış değilim. Orçun kardeşimize başkanın kendi açıklaması çok daha mantıklı olur konusunu bahsetmiştim. Üzücü bir durum başkanımızı inanın hiç tanımam Yaban tv. birçok programını hiç sevmem ama bizleri üzmelerini asla istemem. Sitemizin yöneticileri, üyeleri ve ziyaretçileri de bu ve benzeri hususlarda daha dikkatli davranmalı diye düşünüyorum.
Saygılar/Sevgiler.
fevzi dursun
20.Nisan.2009, 13:55
en yetkili kişi olan Atilla İshak TANKUT beyin bu karalama kampanyasındaki yapmış olduğu açıklamalar
Değerli Avcı dostlar Merhaba..
Avcılık ve atıcılık adına çok güzel bir paylaşım platformu oluşturmuşsunuz, sizleri tebrik ederim. Hayırlı olsun.
Şimdi gelelim son zamanlardaki yaban televizyonu karalama kampanyasının iç yüzüne.
Yetkili bir kişi olarak gerekli açıklamaları benim yapmam daha doğru olur kanısındayım.
İtalyadan gelen geldiği bahsedilen resmi heyet kabulü veya davetimiz söz konusu değildir.
İtalyadan Türkiye’yi ziyarete gelen kişi, eşinin İstanbuldaki özel işi için gelmiş bu sırada Sn.Latif Aral Aliş’e Dünya Kupası finali ve diğer konularla ilgili görüşme talep etmiştir.
Talebi kabul eden Sn.Latif Aral Aliş, heyet üyesi İtalyan dostumuzun bizzat tüm masraflarını şahsından karşılayarak 2 gün konuk edilmiştir.
Mevzuatlarla ilgili görüşmeler yapılarak gereken misafirperverlik gösterilmiştir.
Avcılık ve atıcılık as başkanlarının konusu geçen hazırlık ve davet ve randevuları söz konusu değildir.
İki as başkanda poligonlarda rutin atışları izlemek için orada bulunmuş, bahsi geçen hayali heyet ile buluşma olmamıştır, bu iddia tamamen hayal ürünüdür ve karalamaya esas tutulmuştur.
Oluşan karalama kampanyasına asıl neden Sn.Latif Aral Aliş beyin firmasıyla ilgili tanıtım reklamlarının Yaban TV. ye verilmemesinden kaynaklanmaktadır.
Program akışında karalama kampanyasını gördüğüm anda, bahsi geçen televizyon kanalıyla derhal YABAN ZİRVESİ başlıklı programlarımı iptal edip, tüm ilişkilerimi kesmiş bulunmaktayım.
AVCILIK VE ATICILIK CAMİASINA DUYURMAK İSTERİM.
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.. Rastgele.
TAF Avcılık As Başkanı.
Atilla İshak Tankut
çetin ekren
20.Nisan.2009, 16:12
DOSTLARIM GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTIĞIMI SANIYORDUM BELLİKİ İKNA OLAMAYAN ARKADAŞLARIMIZ HALA VAR....
Benin MAK la ilgili açtığım konuda kendi yorumumdan tek bir kelime eklenmemiştir bunuda defalarca beyan ettim.ama anlaşılan arkadaşlarımız tarafından ya anlaşılmak istenmiyor yada başka birşey var konunun içinde....
Burda site kurallarına göre reklama giren yazıların yazılmaması istenmekte...ama bakıyorumda günlerdir artık bende söylemek istiyorum sarsılmazın reklamı bayağı yapıldı....burda tek amaç bu konu hakkında beklenen izahatın gelmesiydi ve bu geldikten sonra gerktiği için özürümüzüde gerekli yerlere bildirdik...
tamam arkadaşlar bundan sonra hiçbir şeye hiçbir tepki veya reaksiyon gösteremeyeceksek doğrusu hangisi bunu bulmayacaksak sadece açılan konulara o ne güzel,evet abi haklısın,harikasın gibi yorumlar yapılacaksa ayrı bir konu....ama şunu açıkça söylemem gerekirse doğru bildiğimi yaptım size göre yanlış olabilir...
mademki burda hatalı olan YABAN tv idi hiç olmazsa bunu anlamış olduk hep birlikte...Araştırıp ondan sonra yazsaydın diyenler var aranızda peki bunu söyleyenler neyi araştırıyor acaba....bildiğim kadarıyla sitede böyle şeylerin olması normal ve oldukçada olağan şeyler...tartışılmayacaksa konular değişik yorumlar yazılmayacaksa ne anlamı var bu camiada toplanmanın...
Burda bir amaç var suçlu aramak...konuyu ben açtım,ne var bunda hepimizin bugüne kadar severek izlediği kanalın birebir alıntı haberidir bu,benim yazdığım bir haber değil...ben gazeteci değilim haber muhabiri değilim,haberde söylenenin bu yolla araştırılıp doğrusu neyse onu öğrenmeninde iyi tarafından bakılmaması sadece vay niye araştırmadan sitede paylaştın çerçevesinden yaklaşılmasınıda anlamış değilim...
şimdi burda bu kadar dostuma soruyorum...bu haberin bizlerin beyninde bir acaba olarak kalmasımı iyiydi yoksa konunun bu şekilde açıklığa kavuşmasımı iyi oldu...bence en başından da dediğim gibi ben doğru olanı yaptığıma inanıyorum....araştırma diye tutturanlara da ben ancak mensubu olduğum bu site üzerinden ancak bu yolla araştırma yapıp konunun doğru yolunu bulacağıma inanıyorum....
ayrıca ne bu siteden nede dışardan hiç kimseye ben hakaret sayılabilecek bir davranışta bulunduğuma inanmıyorum...eğer burda birbirimizin çapına laf edeceksek buda yakışık kalan bir durum olmaz herhalde....ben birbirimizin dostu olduğumuzu sanıyordum ve kimse kırılmasın diyede yazdıklarıma dikkat ediyordum ama anlaşılan arkadaşlarımızdan bazılarını hala çap ilgilendiriyor....ve konuşuyorsan veya yazıyorsan çapına göre yaz diye itamlar geliyor....bunu yazan arkadaşımızın çap anlayışından kastı neyse onu yazarsa bende anlamış olurum....kilomu,boymu,öğrenim seviyesimi,yaşadığı ilmi bölgemi ne...
Mehmet Ardilli
20.Nisan.2009, 16:29
Orta da bir yanlış anlaşma olduğu kesin, ancak biri başkan birileri de tv kanalı diye burda birbirimizi yemenin bir getirisi yok bana göre. Ben başkanı tanımam, eminim benim gimi milyonlarca insan vardır tanımayan, sonuçta bir haber çıkmış, sonrada haber yanlış çıkmış olabilir, burda bunun için tartışmak taraflaşmak kime ne getirir. Önemli olan aslını öğrenmekse oda belli oldu gerisi fasarya, başkan da hala yerin de tv kanalı da, biz de aynı yerdeğiz neden? Bizim biraz olsun ileri geçmemiz gerekiyor konuya takılıp kalmanın bir manasını göremiyorum sevgili avkolikler. Selamlar Manisa'dan hepinize.
fevzi dursun
20.Nisan.2009, 17:30
arkadaşlar zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor gibi geliyor bana. onlar rant peşinde olsun ortadaki pastayı dilimleyemesinler paylaşamasınlar. bizler burada birbirlerimizi eleştirelim. bırakın dostlarım bizler uyumaya devam edelim. bu avcı camiasının uyanacağı yok. çetinin tv den duyupta haklı olarak açtığı konuya 5 kişi yorum yapmış sonrasında o beş kişi arasındada tartışma çıkmış. ne bekleniyo mak kararlarımı. bana kalırsa gelecek sezon pastasından çoktan mumlar üflenmiş ve pasta paylaşılmıştır. şunu anladım artık bu yaşıma kadar ben bu av camiasında ne tv sine ne de başkanına güvencim kalmıştır. bu av camiasında tek güvenebileceğim can dostum köpeğim naz dır. gerisi hikaye benim için.
Mehmet Ardilli
20.Nisan.2009, 17:49
Nazı tenzih ederim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif Ben seni dostum bilirdim Fevzi http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/shocked.gif http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/angry.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif
fevzi dursun
20.Nisan.2009, 17:51
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/tongue.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/tongue.gif http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
kazım bozkurt
20.Nisan.2009, 19:28
HHAFTAYA GELİCEK DEVAMI FEVZİ ABİ
levent ustalardan
20.Nisan.2009, 19:31
Semih kardeşim karabatak gibisin daldınmı kayboluyorsun siteden uzun süre ayrılma seni özlüyoruz. Fevzi abine şikayet ediyorum seni.
gördük yaban tv nin avcıya verdiği değeri!!!
15 dk lık görüntü ve bitti...devamı taaaa haftaya...BAHAMALARDA BALIK AVI DAHA ÖNEMLİ :)
sanırım sezon açılana kadar yarışma görüntülerini izletir bize AVCI DOSTU FEDERASYON BAŞKAN DÜŞMANI YABAN TV yi!!!
çetin abi benle ilgili sıkıntın varsa özelden msj yollarsan sevinirim...sana yolladım gereli açıklamayı...
alın size eyhaf sıtantlar acıldı sandaleler kiralandı sonuç hüsran burakın ucuz kahramanlık ları saten orda bulunmakla baştan hata yapmış oldunuz bir yazı ile birbirinize savaş açmışınız helal olsun arkadaşlar duyduğunu za inanmayın gördüğünüzün ise yüzde elisine inanın halisilisyon görme olasılığıda var önce bizlere akılveren lerin bizden akıllı olması gerekir görüyorumki hayal alemin dalmış gidiryoz gercek hayata dönün ki biz kendi etkinliklerimiz ile birşeyler yapalım o onu demiş bu bunu demiş olaylarını kaldıralım herkez kendince fikir üretsin bizlerde etkinlikler oluşturam onlar bizi konuşşun unutmuyalımki tarladaki pirincinden evdeki bulgur daha değerlidir .
mehmet abi EYHAF olayı değil mesele...ya da oraya prim yaptırmak değil...ilk amacımız buluşmaktı ve çok güzel oldu yani yarışma işin bahanesi oldu...2. si ben üretim yapan biriyim ve ürünlerimi böyle faaliyetlerde tanıtmak zorundayım...haklısın abi bunu neden biz yapmayalım???
Sebahattin AVCI
21.Nisan.2009, 02:21
Orçunum teşekürler bilgi ve zamanı söyledin seyrettik sadece köpekleri fermalarını görebildik güzel görüntüler
yalnız ben orada dikkatle bakıp göremediğim sizler idiniz hani Fevzi abi hani Orçun yani şimdi isimlerini tektek sayamayacağım bisürü avkolikli dost yokmuydu orada hadi olsun 10 kişi banane alman hakemden ali bürkevden zaten o ihtiyar göbekli artisi hep görüyom artık nefret getirdi yabanda sadece balık avı ve pointer denk gelirse kanalı değiştirmiyorum gerisini salla gitsin konuşmayı beceremeyen sözde doktor muş neyse fazla gerilmeyim ben
hani avkolik pankartı falan açılmadımı nerde inpek hiç bişi göremedim valla en iyisi kendinizin yaptığı etkinlikler katılmasamda görüntüleri gördüğümde yetiyor bana haz alıyorum keyifleniorum
saygılar
bi gün parayı bulursam yabana inat bi kanal kurarım gerçek doğanın avcı dostları gibi bi kısaltma ile yapılandırırım
Mehmet Ardilli
21.Nisan.2009, 09:24
arkadaşlar zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor gibi geliyor bana. onlar rant peşinde olsun ortadaki pastayı dilimleyemesinler paylaşamasınlar. bizler burada birbirlerimizi eleştirelim. bırakın dostlarım bizler uyumaya devam edelim. bu avcı camiasının uyanacağı yok. çetinin tv den duyupta haklı olarak açtığı konuya 5 kişi yorum yapmış sonrasında o beş kişi arasındada tartışma çıkmış. ne bekleniyo mak kararlarımı. bana kalırsa gelecek sezon pastasından çoktan mumlar üflenmiş ve pasta paylaşılmıştır. şunu anladım artık bu yaşıma kadar ben bu av camiasında ne tv sine ne de başkanına güvencim kalmıştır. bu av camiasında tek güvenebileceğim can dostum köpeğim naz dır. gerisi hikaye benim için.
Zenginin kanalı çenemizi yormasın boşuna http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
cemalreis
21.Nisan.2009, 12:18
çetincim olmuşa ve ölmüşe çare yok biz önümüze bakalım hatasız kul olmaz birbirimizi hatamızla sevelim
mühim olan hatalardan ders almaktır. saygı ve sevgilerimle.
çetin ekren
21.Nisan.2009, 12:28
haklısın Cemal abi çok teşekkür ederim bize yakışanı yapıp her ne olursa olsun yıkıcılıktan çok yapıcılığa yönelmemiz lazım....bu böyle olursa ancak bir yerlere gelir ve yol alırız yoksa burda birbirimize sen haklısın sen haksızsın muamelesi yaparsak her iki şekilde de kaybeden bizden başkası olmaz...zaten gözümüzü iyi açıpta bakarsak bizi ne o taraf nede öteki taraf anlamıyor bizi bizden başkası anlamaz....bunu böyle kavrayıp bu şekilde beynimize sokmamız lazım....herkesin anlayışından dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım....
Yusuf
21.Nisan.2009, 18:13
Çetin-Yeşilde-yakışmış
Hayırlı-Olsun
kazım bozkurt
21.Nisan.2009, 21:31
Semih kardeşim karabatak gibisin daldınmı kayboluyorsun siteden uzun süre ayrılma seni özlüyoruz. Fevzi abine şikayet ediyorum seni.
aman abi şikayet etme kulagımı ceker vallaha
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.