Orijinalini görmek için tıklayınız : bende artık burdayım herkese ERZURUM'dan selamlar
Kadir KARAN
22.Nisan.2009, 13:27
selam tüm türkiyenin avcıları ve atıcıları sitenizi avcı arkadaşım Çetin EKREN sayesinde öğrendim.benide aranıza kabul ederseniz çok gurur duyarım.herkese selam ve sevgiler.
çetin ekren
22.Nisan.2009, 13:33
kadir abi aramıza hoş geldin,artık zaten çoğumuz buralı olduk... akın abiyle sabah tyelefonda konuştun artık burdan konuşursunuz....akın abi hacıda arık burda....
levent ustalardan
22.Nisan.2009, 13:39
Kadir abimiz kabul etmek ne demek ben kendi adıma gurur duyarım. Hoş geldiniz dostlugumuz daim olsun.
Saygılar/Sevgiler.
imported_avkolik
22.Nisan.2009, 13:50
Hoşgeldiniz..Değerli katılımlarınızı bekliyoruz..Selamlar Dadaşlar diyarına...
Mustafa ÇİL
22.Nisan.2009, 13:53
arkadaşımızın arkadaşı
ARKADAŞIMIZ DOSTUMUZDUR
HOŞ GELDİN GARDAŞIM
hoş geldiniz.çetin ustam çok reklam yapmakta.devam.
Mehmet Ardilli
22.Nisan.2009, 14:03
Çetin kardeşime teşekkürler yeni avkolikler kazandırdığı için bizlere. Kadir bey hoş geldiniz sefalar getirdiniz gönül dostlarının arasına. Manisa'dan selamlar.
Tamer Kuvvet
22.Nisan.2009, 14:06
Kadir abim aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Not: Çetin abime teşekkürü bir borç biliriz tüm avkolik ailesi olarak.
Hacım hoşgeldin sefa getirdin çok sevindim inan, eski dostları görmek çok güzel oluyor resimleride paylaşacağız selamlar sevgiler..
Kadir KARAN
22.Nisan.2009, 14:22
akın bey hoş bulduk tabiki eski dostlarla buluşmak çok güzel dag daga kavuşmaz amam insan insana kavuşurselam ve saygılarımla.hacı kadir.
Kadir KARAN
22.Nisan.2009, 14:25
sitenize beni kabul buyuran hoş geldin diyen bütün dostlra selam ve sevgilerimle hoş bulduk derim.mustafa çil kardeşime.murat yılmaz kardeşime.levent kardeşime.ali ekber kardeşime.taner kardeşime.mehmet kardeşime ayrı ayrı teşekkür ederim
Kadir KARAN
22.Nisan.2009, 14:39
akın bey çok teşekkür ederim eski dostları bulmak kadar güzel bir şey olamaz. inşallah devamlı konuşuruz
selamlar
cemalreis
22.Nisan.2009, 16:03
KADİR BEY HOŞ GELDİN SAFALAR GETİRDİN.
abicim aramıza hoşgeldin çetin kardeşimiz bizleri burda toplamaya kararlı tüm arkadaşları burda görmek mümkün oluyo biz nekadar çetinin orda yani avbayide toplansakta artık burda görüşme mizde mümkün olacak kardeşimiz sayesinde neyse abi aramıza tekrar hoş geldin saygılarımla görüşürüz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.