PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : slm

veysel tiryaki
22.Nisan.2009, 14:59
selamın aleyküm arkadaşlar sitenize yeni kayıt oldum ben erzurumdan veysel ve umarım memnun kalırım sitenizden.

Tamer Kuvvet
22.Nisan.2009, 15:03
Sitemize hoşgeldiniz Veysel abi yavru balıkların telef edilmesi gerçekten de çok kötü birşeyler yapmak lazım geleceğimizi yok ediyoruz.

Mehmet Ardilli
22.Nisan.2009, 15:08
Veysel kardeşim önce hoş geldin, sonra dur diyelim, ama hep birlikte sizlerle birlikte. Lütfen bu gibi olayları yetkililere bildirin, sonra sizler de kendi çevreniz de avcılık etiği üzerine arkadaşlarınızı bilgilendirin. Sevgiler, saygılar, selamlar Manisa'dan.

imported_avkolik
22.Nisan.2009, 15:12
Sitemize hoş geldiniz...Umarım keyifli vakitler geçirirsiniz..

Yavru balıkların telef edilmesi derken neyi kastettiniz .Tam olarak anlatabilirseniz ( mümkünse yeni bir başlıkta ) üyelerimiz buna göre daha çok yorum yapacaktır...

Ayrıca Mehmet abiminde değiği gibi en önemlisi yetkililere gerekli uyarılaı yapmak...
Selamlar Erzurum'a ...

Mehmet Ardilli
22.Nisan.2009, 15:14
Hayırdır Veysel kardeşim mesajın da bir değişiklik gereği mi duydun? Şikayetlerin varsa bunlardan vazgeçme güzel kardeşim, biz bur da doğruyu da konuşuyoruz eğriyide. Selamlar tekrar.

Mustafa ÇİL
22.Nisan.2009, 15:15
hoş geldin gardaşşşşşşş

çetin ekren
22.Nisan.2009, 15:19
Veysel senide burda görmek güzelhoş geldin gardaş yakında tüm erzurum avcıları kulübü bırakıp burada toplanırız...senin bu balık sevdan beni hasta ediyor varya...bune sevgi ya..evde akvaryumlar,dışarda dere,göl balıkları artık sende yavaş yavaş başlarsın balık resimlerinden eklemeye bizlerle paylaşmaya...girişin biraz sert olduda neyse biliyorum bu hafta sonu yaşadıklarını...gerçektende bu serpme ve tırıvırı avcılarıda aynı bohçacılar gibi ne büyük ne küçük gözetmiyorlar ve tepkini anlayabiliyorum...
sende haklısın gardaş neyse onunlada mücadeleye devam.... olmazsa yardım edelim bir konu aç olanları anlat ve herkesle paylaş fikir edinelim gereken neyse yapmaya bakalım...

veysel tiryaki
22.Nisan.2009, 15:22
ali bey yavru balıklar derken küçük ve avlanmaması gereken balıkların acımasızca avlanıp katledilmesini demiştim.

çetin ekren
22.Nisan.2009, 15:28
olanlardan haberim var Ali gardaş şimdi veysel gardaşım çok iyi bir olta avcısı diyebilirimki suya bakması yeterli balık çıkarmı ogün çıkmazmı sana söyler...geçen hafta sonu balığa gitmiş,gittiği yerde serpme ve tırıvırı dediğimiz o zıkkımdan kullanıyorlarmış onları bu yaptıklarının yasak ve insanlık dışı olduğu yönünde uyarmış ve aralarında bir tartışma ve münakaşa yaşanmış...olayı geldi benle paylaştı ve bizde gerekli yerlere gerekli şikayetlerde bulunduk artık bundan sonra ne olacak bilemiyoruz...amatör olta balıkçılığının yapılabildiği pek bir yer yok burda yani en azından insanın ailesini birlikte alıp gideceği 5-6 yer var öyle...e burda da öyle dallamalar çıkınca ister istemez tepkisiz kalamıyorsun...sonucu ne olursa olsun...veysel'de bu konuda biraz benim gibi tez canlı hemen balıklama dalıyor dalıncada günü rezil olmuş sıkıntısı bu yani,aslında yanlız onun değil hepimizin sıkıntısı...

imported_avkolik
22.Nisan.2009, 15:31
Sitemiz açıldı açılalı bu gibi insanlık dışı avlanmalara karşı olduk ve daimada olacağız...Kardeşim demek istediğini anladım...İnşallah bizler bu gibi siteler ve forumlar aracılığı ile insanlara doğruyu gösterebiliriz...Duyarlılığınız için teşekkürler..Yılmak yok yani Veysel kardeşim...

cemalreis
22.Nisan.2009, 15:40
VEYSEL KARDEŞ HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN UMARIM HER BTÜRLÜ KATLİAMA DUR DİYEBİLECEK BİRİLERİ ÇIKAR.

MEHMET KANDAK
22.Nisan.2009, 16:59
HOŞGELDİNİZ.

22.Nisan.2009, 17:02
hoş geldin veysel

Mesut BÜLBÜL
22.Nisan.2009, 17:15
veysel kardeşim aramıza hoş geldin kardeşim sizler muğla milastan selamlar sayğılar dşiyorum

Halil KÜÇÜK
22.Nisan.2009, 18:31
Veysel kardeşim dostlar arasına hoşgeldin

Sebahattin AVCI
23.Nisan.2009, 04:05
Veysel ustam umarım beğenirim olurmu bak aramızdasın artık burada hepberaberiz

sevgi ve saygının eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldin sefalar getirdin dostcakal

yahu Çetin ustam maşallah sana yahu korkmaya başladım bune dadaşlar bastı siteyi http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

Erzurumun nacizane güzel insanlarına sakaryadan selamlar olsun .

çetin ekren
23.Nisan.2009, 05:24
korkma gardaş korkma dadaşlardan kimseye zarar gelmez,sen dadaş olmayıpta dadaşım diyenlerden kork...anlarsın ya....ha ha ha

23.Nisan.2009, 06:45
hosgeldınız.

veysel tiryaki
23.Nisan.2009, 07:10
selamın aleyküm arkadaşlar

23.Nisan.2009, 10:26
Veysel kardeşim hoş geldin.....

veysel tiryaki
26.Aralık.2009, 08:38
selam arkadaşlar ve abiler...

İsmail ÇIKRIKÇI
26.Aralık.2009, 09:25
Veysel kardeşim aramıza hoş geldiniz.

27.Ocak.2010, 16:33
aleyküm selam, hoş geldin veysel kardeşim.