PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : köpek satın almak istiyorum

23.Nisan.2009, 03:18
slm arkadaşlar ben kendimden bahsetmek istiyorum biraz sizlere ben günüz leri siteye katılım yapamıyom işim gereyi yanlız geceleri sabaha kadar burdayım gece leri takılan arkadaşlar varsa tanımak isterim herkezi çetin kardeşim de iyi bilir ki ben sabaha kahadar nöbet tutuyom görev yerin de buarada çetinin tavsiye si biraz daha bana şimdi faydalı olmaya başladı gerçekten bakmayla deyil bu site gezmeyle keşfe diliyo her gezdikcede merak ettiyim nekadar konu varsa onlarıda kardeşim çetin sayesinde ve sitede ki arkadaşlar sayesinde öyrenmeye başladım arkadaşlar sagolsun her konuda bana yardımcı olmaya çalışıyo şimdiden her arkadaşa tek tek tşk eder ve arkadaşlardan bir isteyim var ben bir amerikan kısabacak kukır arıyorum erkek olması şartıyla satın almayı düşünüyom bu konudada bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla nurettin tunç kılıç.

Sebahattin AVCI
23.Nisan.2009, 03:49
Nurettin ustam bende senin gibi sabahlıyorum beraberiz gecelerin yargıcı gibi http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

hocam her türlüsü var ama coukır ımız yok sadece ama onuda bulmaya çalışırız elbet biri çıkar

bulamaz isek en son sosyeteye haber veririz elbet vardır onlarda ama bahcede değil evde bakman gerekir sosyetik coukır http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

ben senin bu ırkla daha önceleri av yaptığını düşünüyorum abi var birtane arkadaşımda ihtiyar 13 yıllık dede yıllardır çok ekmeğini yedik yer faresi gibi maşallah ne yorulur nede çalı çırpı vız gelir coukıra

sayılar inşallah yardımcı olmaya çalışırız

çetin ekren
23.Nisan.2009, 06:39
yaw arkadaş bu adamın bu süs köpeği hastalığına hasta oluyorum...yokmu yurtta aradığını bulacağın bir öğrenci tanıdığın kesin kalmamıştır hepside sana getirmiştir enaz birer köpek ya arkadaşım senin eline geçen köpek kimin eline geçmiş bu güne kadar...ama sende köpek kalmaz alır bakar büyütür biri isteyincede kıramaz zincirini verir eline hadi al git...
benim kangallar ne oldu hani...gelecekti gelmez oldular...
haski nerde kaldı onlarda gelmedi....
baksır odamı gelmedi...ha ha ha...trabzondakidemi fos çıktı....

23.Nisan.2009, 15:53
çetin cik verdiyim köpek lerin kıymetini de öyle bildin ya kardeş ben kendime de istemedim kukırı biliyosun benim burda isteyen leri ben onlara bul mak istedim kardeş ha diyosan bizim sitede bula mayız başka yerlerede bakarız kardeşim sen üzülme

çetin ekren
23.Nisan.2009, 16:00
o baksırdan bahsediyorsan onda benim kabahatim yok onda yusuf suçlu biliyorsun...kıramadık isteyince verdik..
başka bana köpek gelmedi hatırladığım kadarıyla...senden taraf...
Nurettin abi...
vallahi bizim sitede bulamazsan başka yerde bulacağınıda sanmam...

fevzi dursun
23.Nisan.2009, 16:12
o cinsten bizim sitede zor abim..