Orijinalini görmek için tıklayınız : ingiliz seter orjinal
İbrahim ÖZEL
23.Nisan.2009, 11:12
selamlar sevgili arkadaşlar siteye yeni üyeyim istanbuldan hediye gelen ingiliz seterim var bıldırcın ve çullukta çok iyi ferme ve aportu güsel ancak teras katımda baktığım için tüylerinin çocuklara zararı olduğunu söylediler bu nedenle 2-4 yaş arası dişi pointer istiyorum gemlik veteriner okulunda görevliyim köpeğim erkek 28 mart 2008 doğumlu ilgilenen arkadaşlarla görüşmek isterim saygılarımla
İletişim bilgileri ilan düzeltilinceye kadar kaldırılmıştır...
çetin ekren
23.Nisan.2009, 13:30
1 : Adı
2 : Yaşı
3 : Fiatı
4 : Cinsi
5 : Cinsiyeti
6 : Egitimi
7 : Aşıları
8 : Fotoğrafı
9 : Bulundugu şehir
10 : Kimden alındığı
11 : iletişim bilgileri
12: anne ve baba fotoları
gardaş öncelikle hoşgeldin sitemize,köpeğinin ilanını yukarıda belirtilen formu doldurarak ve fotoğrafınıda ekleyip konuya eklersen köpeğin satışı daha rahat olur en azından almak isteyen arkadaşlarda bilgileri görmüş olurlar...
NOT: İbrahim kardeşim resim eklemek içinde aşağıda linki tıklarsanız yükleme konusunda size yardımı olacaktır. takıldığınız herhangi bir yer olursa ben ve yönetici mod arkadaşlarım yardımda bulunacaktır kolay gelsin
RESİM EKLEME RESİM ANLATIMI İÇİN BU YAZIYI TIKLAYIN...... (http://www.avkolik.net/forum/yardim-bilgilendirme/resim-ekleme/)
FOTO EKLERSENİZ DAHA İYİ OLUR.HEM SİZİN İÇİN HEM ALACAKLAR İÇİN
kapadokyali_1981
23.Nisan.2009, 20:57
Verilen ilanının nizami olması hem siizn hemde alıcı için bi avantajdır. İlanınızı sitemiz kurallarına uygun şekilde verirseniz menmun oluruz.
adem54
24.Nisan.2009, 15:45
abi köpeğinle ilgilenbilirim satılmadıysa fiyatını ve resimlerini koyarsan sevinirim acilen settere ihtiyacım var
İbrahim ÖZEL
25.Nisan.2009, 18:15
abi saol amacım sadece puanteri olan bi abimle anlaşabilirsem takas etmek olmassa satışa sunup karşılığında yine site yardımıyla güsel bir puanter edinebilmek ayrıca bilgisayar bilgim zayıf olunca böyle uygunsuz ilan vermiş oldum ama en kısa zamanda düzelteceğim resimlerinide koyacağım bu arada köpeğim (dost) hala bende ve kilo almaya devam ediyo bu aralar çıkartamayınca ava malum kapanalı 2 ay oluyo saygılarla...
İbrahim ÖZEL
25.Nisan.2009, 23:10
Sevgili arkadaşlar köpeğimi takas yaptım. Çünkü orjinaldi. Gemlikten Koca Hüseyin namıyla anılan arkadaşın dişi puanterini aldım. Seterimi verdim. Kendisini az çok veya fazlasıyla tanıyosunuzdur. Seteri satacak. Puanteri kızanda ve ben çekeceğim. Arzulayan arkadaşım Koca Hüseyini biliyorsa yavrularına yazılabilir. Bendeki dişi ve çekeceğim erkek secereli olmak zorunda. Secereli erkeği olan varsa yeni sahip olduğum dişimi çektirir babalık payını veririm. Zaten parada ve yavruda gözüm yok. Önemli olan kokusu olan hayvanla çifleştirip ülkeme layık hayvanları meramıza sokamıza sokabilmek. Bana söylenen yazılanları sınırlı tutmam, ama ben bu siteye üyeysem bu sitedeki arkadaşlarımın ve abilerimin yararlanmasını istemekte olduğumdur. Saygılarımla ....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.