PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DOLDURULACAK HAYVANIN ÖZELLİKLERİ

çetin ekren
24.Nisan.2009, 10:31
En başta dikkat etmemiz gereken nokta doldurmaya karar verdiğimiz hayvanı eve veya nerde tahnit yapılacaksa arada geçen zamanda tüylerinin ve aldığı yaralardan dolayı meydana gelen kanamalardan tüylerin zarar görmemesi...bunuda yanımızda bulunduracağımız bir parça pamuk ve gazete ile sağlayabiliriz...
av hayvanının ağzına ve burnuna tıkayacağımız pamuk sayesinde burdan gelecek kanamaların önüne geçmiş oluruz...
ve tüylerini düzelttikten sonra saracağımız gazete parçası diğer kanlı olan bölgelerden gelen kanları tüylere bulaştırmadan kendi üzerine çekecektir...
vurulan avın tüylerinin ve uzuvlarının kopmamış olması tercihtir...
yani en başta gözümüze hitap etmesi lazım...
bu özelliklere sahipse bu hayvanı rahatlıkla tahnit edebilirsiniz....

24.Nisan.2009, 11:40
Çetinciğim güzel bilgiler vermişsin sağolasın bu işe gönül verenler için çok önemli bilgiler selamlar..

imported_avkolik
24.Nisan.2009, 11:53
Çetin abi teşekkürler ..Göreceksin bu bölüm sitemizinde en yüksek hit alan bölümü olacak..Biraz doldurulsun hele

levent ustalardan
24.Nisan.2009, 11:53
Anlatım çok güzel herkes tahnit yaparsa bu iş ğeçim kaynağı olan kişiler Çetin e çok kızar mahkemelik bile olurlar benden söylemesi.

Saygılar/Sevgiler.

Tamer Kuvvet
24.Nisan.2009, 13:09
Çetin abim ellerine sağlık çok güzel paylaşım olmuş sağolasın.

çetin ekren
24.Nisan.2009, 13:20
Abi ben bildiğimi öğreteyim kim naparsa yapsın.....
hele ben bi şu köşeyi tam anlamıyla bir hazırlayayım daha dur bak neler neler gelecek...ben azmı o seni mahkemeye verirler dediklerinden yardım istedim hepsi çeşitli bahanelerle beni duymazdan geldiler...
zaten biz böyle olduğumuzdan hep yerimizde saymıyormuyuz...
ben bana düşeni yapayım abi...bilen bilir bilmeyeninde kendi vicdanı...elbet sorgular birgün...
Ali ekber ve tamer gardaşım sağolun bu daha başlangıç hele sezon bir gelsin bakalım....
bıldırcın dolmaz diyen ustalar baksın nasıl bıldırcın doluyormuş görsünler bakalım....
sözlerimde aklımda bu arada....asla unutmam....