Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Ermeniler kaşınıyor.
Tamer Kuvvet
24.Nisan.2009, 12:10
http://img23.imageshack.us/img23/9632/70960075.jpg
Avkolik dostlarım bu ermeni şerefsizleri kaşınıyor sözde soykırım günü dedikleri 24 nisan da ermenistanın çeşitli yerlerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları yakıldı.Bu ermenilerin yaptıklarına bi dur demek lazım adamlar tutturmuşlar soykırımdır gidiyor yapmadığımız soykırımı yaptı diye dünyaya tanıtıyorlar bizim siyasetçilerimiz ne yapıyor hiç birşey sadece A parti şöyle yaptı B parti şöyle yaptı gibi boş boş işlerle uğraşıyorlar uyanın yaw uyanın bir sürü oyun dönüyor Türkiyemizin üstünde artık bunlara bir ders verme zamanı gelmedi mi bir de Dtp diye bi şerefsiz parti var eylem yapıyor bunların hepsini...... yapacaksız ki görsünler günlerini biz Osmanlı torunlarıyız unutmayalım adamların amacı soykırımı dünyaya tanıtmak sonrada türkiye ye kabul ettirmek daha sonra ne var sonra tazminat ve toprak hakkı var bunların amacı bu bazı sanatçılar özür dilemişler imza atmışlar özür diliyoruz diye kimden ne için özür diliyorsunuz kardeşim birde diyorlar ki vicdanımız rahatlasın diyorlarmış ulan sizin vicdanınızın .... bazı şerefsizlerde var ki bi ermeni öldürüldü diye hepimiz hrant dink iz falan filan diyorlar siz hrant dink değil şerefsiz oğlu şerefsizsiniz.
''Uyan Türk Evladı Uyan Bu Ülke 30 Kupona Alınmadı.''
çetin ekren
24.Nisan.2009, 13:25
Haklısın Tamer haklısında bırak be gardaşım uyandırma bizi ne güzel uyuyoruz ninnilerle,masallarla...
levent ustalardan
24.Nisan.2009, 14:04
Bu bir taktik yıllardır uygulanır. Başka kararlar veya isteklerin kabul görmesi için uygulanır. Cambaz ipte oynuyor misali Afkanistan, Nato, K.Irak, Danimarka vs. mevzularını unutturmak için. Türkiyeden menfaat isteyen ülke soykırım tartışmasını başlatır. Bu ve benzeri konuları sitede işlemek veya gündemde tutmak yanlış anlaşılmalara yolaçabilir. Sonuç olarak gereken neyse yaparız canımız pahasına bu ülke için. Ön yargılı olmayalım dikkat !
Saygılar/Sevgiler.
HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİN İSTİKLAL.NE GÜZEL SÖYLEMİŞ MEHMET AKİF ERSOY.Bizler hakkıyla inandıktan sonra PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) bize tebliğ ettiklerini yerine getirdikten sonra tüm dünya birleşse bize birşey yapamaz.
Tamer Kuvvet
24.Nisan.2009, 14:53
Yaşa be Serkan abim ne güzel dedin
fevzi dursun
24.Nisan.2009, 14:54
ataları rahat durmamışlardır o yüzden bizim atalarımız da kaşımışlardır. şimdide torunları kaşınıyosa osmanlı torunlarıda bunları kaşır.
altay selenge
25.Nisan.2009, 14:05
Ermenilere kızmıyorum, onları bu hale getiren bizim zihniyete kızıyorum. Meydanlarda "hepimiz ermeniyiz"diyen bizim zihniyet değilmiydi. Talibanın dizlerin önünde diz çöküp, Atanın huzurunda diz çökemeyen zihniyet, BAKÜ yolunu aşındıramayıp, inadına Erivanda gezen bizim zihniyet bu hale getirmedimi bunları. Kızmayın gardaşlar, biz kendimize kızalım. Her zaman bu millet içinden hançerlenmiştir, yine hançerlenmektedir.
ELVEDA; TEK MİLLET İKİ DEVLET.
ELVEDA, MİLLİ ONURUMUZ.
ELVEDA, KARDEŞ AZERBAYCAN
ELVEDA, TÜRK BİRLİĞİ.
ELVEDA, KARADAĞ.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! BİR TÜRK OLARAK TÜM AZERİ GARDAŞLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM.
Samed Berin
25.Nisan.2009, 18:27
Abi açıyon böyle konuları bizi deli ediyon emenilerden özür dileyen içimizdeki kendini türk sanan aydınlar görürde bi özürde bizden dilerler belki....
Tamer Kuvvet
25.Nisan.2009, 19:06
Ermenilere kızmıyorum, onları bu hale getiren bizim zihniyete kızıyorum. Meydanlarda "hepimiz ermeniyiz"diyen bizim zihniyet değilmiydi. Talibanın dizlerin önünde diz çöküp, Atanın huzurunda diz çökemeyen zihniyet, BAKÜ yolunu aşındıramayıp, inadına Erivanda gezen bizim zihniyet bu hale getirmedimi bunları. Kızmayın gardaşlar, biz kendimize kızalım. Her zaman bu millet içinden hançerlenmiştir, yine hançerlenmektedir.
ELVEDA; TEK MİLLET İKİ DEVLET.
ELVEDA, MİLLİ ONURUMUZ.
ELVEDA, KARDEŞ AZERBAYCAN
ELVEDA, TÜRK BİRLİĞİ.
ELVEDA, KARADAĞ.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! BİR TÜRK OLARAK TÜM AZERİ GARDAŞLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM.
Altay abim seni canı gönülden alkışlıyorum helal olsun ne güzelde sölemişsin bravo abi http://www.avkolik.net/forum/konus-avci-kardes-microfon-sende/bu-ermeniler-kasiniyor/.../Smileys/classic/grin.gif
kusura bakmayın ben bir ermeni düşmanıyım.
erzurumluyum. memleketimde adım attığınız yer istiklal marşımızda ifade edildiği gibi tam bir şehitlik gibi.
bunu yapan ruslar değil ermeniler. bunun yozgat kısmı var kars var sivas var erzincan var.
tüm bunların üzerine diplomatlarımızı şahid etmeleri var. pekakanın kurulmasında aktif rolleri var. dünya üzerinde 30 küsür ülkeye kabul ettirdiği sürekli ülkemizin yolunu kestiği soykırım yalanı var.
azeri gardaşlarımızı şahid etmeleri var. var oğlu var.
tüm iyiniyetli girişimlerimize rağmen(vandaki kilise açılışı hepimiz .....(ırk ismi-hrant dinki kastetmiyorum) diyenleri bağrımıza taş basarak kabullenişimiz buna örnek)karşımızdaki insan dışı varlıkların ülkemizin mübarek bayrağını yakmalarını kabullenemiyorum.
şimdi kendi içimizdeki ermeniciler daha iyi küfretsinler diyerek nasıl 301i değiştireceksiniz.barroso bu konuda bize ne hakla baskı yapmaya gelir ülkemize. bunları kabullenmek hangi eyvallah biz değiştiririz siz merak etmeyin demek hangi vatan severliğe sığar.
pis köpekler türk bayrağını yakarak şerefsizliklerini dünyaya kendi ağızları ile bir kez daha ilan ederken en çok ermeni meselesi için kullanılan bu maddenin sırf kafirler topluluğuna girmek için değiştirmek hangi namus şeref kavramına sığar. bunların hepsi namussuz ve şerefsiz ve ben ermeniyim diyenlerin pankart açıp yollara çıkanın kanından şüpe ederim vede şüpe etmiştirim .arkadaşım böyle bir konuya deyindiyin için sana tşk ederim susmak bizlere yakışmaz biz ler türk evlatlarıyız osmanlı torunlarıyız ((ALLAH)) TÜRKÜ YÜCELTSİN VE KORUSUN......not::kafatascı::
imported_avkolik
25.Nisan.2009, 23:55
Arkadaşlar çok hassas ve hepimizi derinden yaralayan bir konu..Konu açıldığından beri takip ediyorum..Hepinize içinizden gelenleri olduğu gibi yazmayıp site içi tartışmalara mahal verecek yazışmalardan uzak durduğunuz için teşekkür ederim...Konu bu düzeyde devam ederse çok iyi olacak..İlgi, alaka ve anlayışınız için teşekkürler...
Kimin soykırım yaptığı belgelerle kanıtlanmış, kendi yaptıklarını milletimize maletmeye kimsenin hakkı yok, Sözde ermeni soykırım yasa tasarısını teklif edip parlementosunda yasalaştırmaya çalışan ülkeler geçmişlerine dönüp baksınlar soykırımı devlet olarak yaptıklarını görürler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.