PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırık Ayna

25.Nisan.2009, 23:00
Kırık Ayna

Güzellikleri de çirkinlikleri de bir ayna gibi yansıtırız bir ömür boyu. Her nekadar belli etmemek için olağanüstü çaba harcasak da.

Bakışlarımızla, davranış hatta konuşmalarımızla.

Sesimizin tonunu kapatamayız, ya da yandan bir gülücük ya da burun kıvırma .....

Bir ayna nasıl olanı olmadığı gibi gösteremez ise bizler de saklayamayız duygularımızı nekadar saklarsak okadar doğallıktan uzaklaşırız. Kendimizi ele güne karşı küçük duruma düşürürüz de anlamayız çoğu defa.

Doğaldır. Normaldir. Çoğu zaman kırıcı ve aşağılayıcıdır. Biliriz de gem vuramayız hislerimizin dışarıya kırık aynadan vuran aksine.

Nekadar çirkin birisi, adamın köpeği gerçekten çok kötü :) demesek de, bakışlarımız ile eleveririz kendimizi. Hele bu duygu ve düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz birileri varsa dokunmayın keyfimize.

Ama acı olan şudur ki hakkında hoş olmayan duyguları saklamaya çalıştıklarımız, çoğunlukla bu kırık aynada bizleri satır satır okurlar ve bu ayna gibi kalpleri de tuz buz olur hissettirmeseler de.

Neyseki Sanal Ortamda Kimse Yüzümüzü Görmüyor. :)

Saygılar.

25.Nisan.2009, 23:07
dostum eline sağlık .

imported_avkolik
25.Nisan.2009, 23:26
Ulşa abi kimse yüzümüzü görmüyor diyorsun ama aştık sanırım onları..ben inandım artık burdan tanıştığımız abilerimizle kareşlerimizle mutlaka bir yerlerde karşılaşıp kırk yıllık dostmuş gibi keyif yapabiliyoruz...Bu yöndende güzel :)

Hızlı girdin yine abi...Bence hiç hız kesme :)

26.Nisan.2009, 17:25
Yok rektefe yaptırdım.:)

Dizele çevirttim motoru. :)

Bu defa inişte de çıkışta da 5 lerim artık.

Kabul etmek lazım. Bu sitede hayatımda çok değerli yeri olan ve ömrüm boyunca dostlukları ile grur duyacağım abilerimle tanıştım. Avkolik ailesi ile bağlarım kopmayacak kadar güçlü yalan yok.

Ali Ekber dostum. Şöyle bir düşün bak gidenleri...........????

Kimler geldi kimler gitti bu steden.

Benimle dost olanlar ve benim hertürlü haklı haksız düşüncelerime saygı ve sabır gösterenler hala burada ve hala çok sevilenler yine onlar.

Diğerleri neredeler ?????????

Ben herzaman buradayım ve buralarda olmaya da devam edeceğim Allah sağlık sıhat verdikçe.

Yüreği avsevgisi ile dolu olan herkese sevgiler .http://www.avkolik.net/forum/avkolik-cafe/kirik-ayna/.../Smileys/classic/smiley.gif

Saygılar.

Mustafa ÇİL
27.Nisan.2009, 09:23
teşekkürler kırık aynalar

ve ulaş gardaşşşşşş

Recep DÖNMEZ
27.Nisan.2009, 11:43
Ulaş Kardeş!!!! hız kesmeden devam.....
Saygılar....