PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SATILIK KUŞÇU

27.Nisan.2009, 16:35
ADI: FINDIK
YAŞI: 3
FİYATI:500 pazarlık azda olsa yapılır
CİNSİ:KURZAAR KIRMASI
CİNSİYETİ:DİŞİ
EĞİTİMİ:BILDIRCIN,YELVE,TAVŞAN
FOTOSU:ENYAKIN ZAMANDA YÜKLEYECEĞİM
BULUNDUĞU ŞEHİR:BURSA
İLETİŞİM: TEL: 05372742099 MSN: avdelisi16@hotmail.com

fevzi dursun
27.Nisan.2009, 17:47
mustafa kardeşim hele bi soluklan bi denlen yaw. bi çayımızı kahvemizi bi iç bakalım tanışalım sohbet edelim forumu kullanmana yardımcı olalım. ne bu hız. 6 mesajınız var hepside köpeğini satma telaşı.

27.Nisan.2009, 19:50
merhaba arkadaşlar,ya...ne oluyoruz millet yetiştirdiği köpeği emek verdiği,coçuğu gibi büyüttüğü avlar yaptığı 3,5 yaşındaki güzelim av arkadaşlarını satma peşinde.neoluyoruz,yavru köpek olsa neyse,hani masrafı vardır değeri bilinsin diye 3-5 kuruşa verirsin oda avcı olursa.eskidenhatır gönül ilişkisi vardı onudamı bitirdik.bizlerde köpeğimiz çalındı,dostlar arkadaşlar bir göreniniz varmı diye kendimizi paralayıp duruyoruz,en ufak bir haberi bekliyoruz dostlardan gelecek,uğruna senelerini verdiğimiz,sevgimizi,emeğimizi verdiğimiz köpekler için.lütfen yapmayalım,deneyimli yaşı büyük köpekler için hırsızların iştahını kabartmayalım, yeni bir piyasa yaratıyoruz böylelikle.bilmiyorum beni bağışlayın ama avcı insan benim bildiğim yavrudan köpek alır,onu büyütür onunla birşeyler paylaşır vekısacası bir bağ kurar.büyük köpek alıpta hemen hazıra konmakta neyin nesi.dostlarım kusura bakmayın kızgınlığımı bağışlayın ama birazda bu şerefsiz köpek hırsızlarının iştahını bizler BÜYÜK PARALAR VEREREK kabartıyoruz.hepinize saygılarımla selamlıyorum..RASTGELE....

imported_avkolik
27.Nisan.2009, 20:00
Konunun açıldığı bölüm "Av Köpeği Alım Satım İlan" ..Mustafa Bey ilan şartları dahilinde ilanını vermiş arkadaşlar...

Özür dileyerek eğerki bu konuda yapılacak yorum varsa lütfen forumun ilgili başlığını kullanalım diyorum...

07.Ağustos.2009, 21:50
alan satan hayrını görsün.

Sebahattin AVCI
08.Ağustos.2009, 01:10
sitemiz kurallarınca ilanın yetersiz kurallara uygun olmadığından konu kilitlenmiştir