PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayrağımız Sahipsiz Değildir. (Her Şey Vatan İçin)

Tamer Kuvvet
28.Nisan.2009, 12:35
http://img245.imageshack.us/img245/3861/80980383.jpg

Recep DÖNMEZ
28.Nisan.2009, 12:46
Tamer kardeş! teşekkürler....
Bayrağımızı yakan,vatanımıza göz diken,mehmetçiğimize ateş edenler,
ŞunU iyi bilsinlerki....
Bu ülkede;
Bayrak inmez,Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....

Mehmet Ardilli
28.Nisan.2009, 16:44
Sözün bittiği yerler vardır, bayrak sözün bittiği ruhların semasından bir yansımadır bizlere, ve emanetimizdir sözün bittiği yere. O dalgalanırken gök yüzün de, kahramanlıkları anlatır, kuruluşu anlatır, kurtuluşu anlatır, var oluşu anlatır, bizler saygıyla ve imrenerek rengine selam veririz hürriyetimizin tesçiline. Hiç kimsenin gücü yetmez o ruhu bölmeye nede saygısızlık etmeye. Bizler bu vatan için ölür ve bu bayrak için yaşarız.

Samed Berin
28.Nisan.2009, 17:27
Bugün haberlerde DTP Başkanı Başbakandan randevu talep etti soyadı buldan olan bi milletvekili seçimlerde kürdistanın sınırları çizildi dedi ben merak ettim türklere sembol olmuş Bozkurtla ilgili bi konu açıldığında babama ve konuya iştirak eden abilere bu sitede böyle şeyler yazmayın diyen abilerin bu gün ne yazacaklarını merak ediyorum acaba bu konudanda rahatsız olacaklarmı....??

28.Nisan.2009, 22:47
Tamer kardeşim paylaşım için teşekkürler. dünyada hiçbir ülke yokki bayrağını şehitlerinin kanıyla çizen, dünyada hiçbir ülke yokki uğruna bu kadar vatan evladını şehit veren, dünyada hiçbir ülke yokki gerektiğinde bütün vatandaşalrı onun uğruna kendini feda etmeye hazır olan... evet biz böylesine büyük bir milletiz ve böylesine kutsal bir bayrağa, vatana ve muhteşem güzelliklerin bahşedildiği bir ülkeye sahibiz. dünyadaki hiçbir varlığın gücü bu bütünlüğ bozup yıkamaz. bunu ancak biz kendi kendimize yaparız. çünkü başkasının buna gücü yetmez. nitekimde verilen onca taviz ve küçük düşürüldüğümüz onca platform. acaba bu bir rastlantımı yoksa güzel ülkem canım TÜRKİYEM'İ yıkmak için yapılan planların uygulama aşamasımı? tabi bunun uygulanmasını kimler sağlıyor ona iyi bakıp başımıza kurtarıcı diye dikmememiz lazım...