Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : SAHİBİNİ ARIYORUM

Mehmet Ardilli
29.Nisan.2009, 14:26
Sevgili avkolik dostlarım, değerli ziyaretçiler; pointer av köpeği bulunmuştur, kaybeden yada çalındığını düşünen avcı arkadaşlarımın benimle irtibata geçmesini önemle duyururum. Gerçek sahibinin bulunması adına: Bura da köpekle ilgili hiçbir özellik açıklanmıyacaktır. Kaybedenlerin köpekleri ile ilgili özellik ve fotolarını paylaşmalarını istiyoruz. Lütfen sadece köpeği kaybolan arkadaşlar konuya yorum yapsın. Konu tarafım dan hassasiyetle takip edilecektir. Köpek güvenli bir şekil de muhafaza altına alınmıştır. Saygılarımla.

İrtibat tel: 0 536 954 14 44 Mehmet ARDİLLİ

29.Nisan.2009, 18:28
mehmet abi inşallah sahibi ortaya çıkar...

kapadokyali_1981
29.Nisan.2009, 20:53
Mehmet abi kayıp ilanlarından bakarsan eğer kaybolan köpekleri orda görebilirsin. Kara kafa bi dişinin resmini koydum sana zahmet bakarsan sevinirim.

Mehmet Ardilli
30.Nisan.2009, 09:07
Ömercim baktım eğer bizde ki ilanlar tutsaydı yeni konu açmıyacaktım zaten, ama bizim site de yok tarifi ve fotosu uyan. Başka sitelere de bakıyorum onlarda da yok. Bu arada ilgili makamları da bilgilendirdik zaten, aramalarımıza çok yönlü devam ediyoruz. Temennimiz gerçekten bir avcının köpeğine kavuşmasını sağlamak umarım başarırız. Bu ara da kendi arkadaşlarıma bile köpeği göstermedim, herkes merak için de, biz köpeğin özelliklerinin duyulmasını istemiyoruz, amacımız gerçek sahibine ulaşmak. Selamlar.

ferhatatasoy
30.Nisan.2009, 15:58
abii ben ankara güdül akbaş köyünden ferhatatasoy abi yaklaşık 1 ay önce 8 9 aylık ingiliz puanterim çalındıı abii eger oysaaa dile benden ne dilersen abii ne istersen hala aglıyorum köpegime abi tam anlının ortasında siyah kafa alnının ortasında azbirşey kalından inceye dogru giden bi çizgi var dişi adı helen abi çagır bakalm helen diye cana yakındır korkmaz uzerine atlar insanın. çok benekli deyil tek tük benekleri var abi sadece arkadan çekilmiş fotosu var onu yarin koyarım sadece o var bitanede videosu var onuda getirim yarin ınşallah odur abi sen nerdesin.

Mehmet Ardilli
30.Nisan.2009, 17:18
abii ben ankara güdül akbaş köyünden ferhatatasoy abi yaklaşık 1 ay önce 8 9 aylık ingiliz puanterim çalındıı abii eger oysaaa dile benden ne dilersen abii ne istersen hala aglıyorum köpegime abi tam anlının ortasında siyah kafa alnının ortasında azbirşey kalından inceye dogru giden bi çizgi var dişi adı helen abi çagır bakalm helen diye cana yakındır korkmaz uzerine atlar insanın. çok benekli deyil tek tük benekleri var abi sadece arkadan çekilmiş fotosu var onu yarin koyarım sadece o var bitanede videosu var onuda getirim yarin ınşallah odur abi sen nerdesin.

Ferhat kardeşim biliyorum çok üzücü bir olay yaşadığın inşallah bulunur köpeğin, ama malesef özellikleri tutmuyor bizdekiyle. Sen yine de sitemize kayıp ilanı ver fotolarını da koy videosunu da, bakarsın bir yer de ortaya çıkar. Bence bu konuların peşini bırakmamak gerek. Manisa'dan selamlar.

Mehmet Ardilli
01.Mayıs.2009, 14:02
Güncel.

01.Mayıs.2009, 17:17
Merhaba Mehmet abi yaklaşık 4-5 ay önce arkadaşımın 4 yaşında sarı kafa erkek pointeri evden koyboldu. Çalındımı kaçtımı bilmiyoruz. Ama haber yok. İlgilenirsen sevinirim.

Mehmet Ardilli
01.Mayıs.2009, 17:46
Keşke uysa Hüseyinim, ama uymuyor özellikleri, inşallah bulunur arkadaşının ki de, ALLAH tan umut kesilmez. Selamlar.

Mehmet Ardilli
02.Mayıs.2009, 15:31
Güncel.

Mehmet Ardilli
05.Mayıs.2009, 18:28
Oktay beyin bulduğu köpeğin sahibi bulundu bizimkin de bi gelişme yok kıskanıyom valla. Yok mu kardeşim bunun sahibi, yoksa terk mi edildi yauw. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/huh.gif

Güncel diyelim belki buluruz. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

ferhatatasoy
16.Haziran.2009, 12:20
yok abbii benimkini öldürüp çakıla gömmüşler leşini buldum.

MURAT OZ
02.Temmuz.2009, 08:26
abi inşallah sahibi ortaya çıkar...

kapadokyali_1981
02.Temmuz.2009, 09:42
Mehmet abi duruyomu hala sende köpek bu zamana kadar çıkmadığına göre heralde sahibide kendinden ümidi kesmiştir. Bi ihtiyaç sahibini sevindirmek lazım bence :)

02.Temmuz.2009, 09:49
abi o ihtiyaç sahibi ben de olabilirim aklınızda olsun :)

Mehmet Ardilli
02.Temmuz.2009, 10:47
abi o ihtiyaç sahibi ben de olabilirim aklınızda olsun :)

Mehmet abi duruyomu hala sende köpek bu zamana kadar çıkmadığına göre heralde sahibide kendinden ümidi kesmiştir. Bi ihtiyaç sahibini sevindirmek lazım bence :)

Arkadaşlar yetkili makamların sahibini bulamadığı için tarafıma tutanakla teslim ettiği bir köpektir bu, ben yinede belki bulurum diye gerekli girişimlerde bulundum, ancak köpeği bir başkasına hediye etmem veya satmam söz konusu olamaz. Dediğim gibi tutanakla teslim ve muhafaza altına aldığım bir hayvan. Selamlar.

İsmail ÇIKRIKÇI
02.Temmuz.2009, 13:48
Mehmet bey Aykut ALGÜNEY'in ARON adlı köpeği kayıp idi siteye konu açmıştı baktınızmı konuya
köpeğin sol kulağında numara vardı fotoğrafıda var bakarsanız belki yardımcı olursunuz.
Köpek Balıkesirden kaybolmuş.

Mehmet Ardilli
02.Temmuz.2009, 17:31
Mehmet bey Aykut ALGÜNEY'in ARON adlı köpeği kayıp idi siteye konu açmıştı baktınızmı konuya
köpeğin sol kulağında numara vardı fotoğrafıda var bakarsanız belki yardımcı olursunuz.
Köpek Balıkesirden kaybolmuş.

İsmail abicim baktım malesef o değil, umarım Aronda sahibine kavuşur.

Ayrıca yanılmıyosam konuyu açmadan öncede benimle diyolağa geçtiler,

bendeki ile özellikleri tutmayınca konu açıp kayıp ilanı vermelerini önermiştim kendilerine. Hürmetler.