PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ENGLİSH POİNTER ATEŞ ÇALINDI

Mustafa ORDU
29.Nisan.2009, 19:56
07.04.2009 yani bugün saat 10:30 da köpeklerimin yanına gittigimde ATEŞ in yerinde olmadıgını gördüm.Bahçe kapısı ve kafesin kapısı açıktı.İşin garibi sadece ATEŞ yoktu...
Gören, bilen yada duyan varsa allah rızası için,içindeki birazcık insanlık duygusu kaldıysa yardımcı olsun.
Köpeğim 19 mayısta doğum yapacak...

http://i39.tinypic.com/k55zsz.jpg

http://i39.tinypic.com/28codap.jpg

http://i39.tinypic.com/2z8aput.jpg

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu işler yaygara ile olur. Bu sitede ve avcı camiiasında bir cok dostum arkadasım ve abilerim oldu şimdi herkesin elinden geleni yapmasını rica ediyorum.Köpekten anlayan anlamayan herkese söyleyinki gereken haber ortaya cıksın.Köpegin dogumu 19 mayısta olacak illaki yavrulardan da olsa bulunacak.Bu yavrular satılacak yada bir yerlere verilecek lütfen herkesin kulagında olsun...

kapadokyali_1981
29.Nisan.2009, 20:49
Mustafa öncelikle sitemize hoşgeldin. Böyle bi konuyla tanışmış olduğumuz için inan çok üzgünüm. Köpeğin yerini bilen biri olduğu kesin yakınlardan araştırman bence senin için daha kolay olur. Umarım bulunur.

Sebahattin AVCI
30.Nisan.2009, 09:45
Mustafa allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda bulursun kızını

bir ay önce kızım cesiyi kaybettim 4 gün sonra bulabildim yoğun bir araştırma ve ilanlar il yakın biryerde çıktı umarım fazla uzaklaşmamıştır hiç ummadığın yakın cevrende biri sote biyere bağlamış olabilir sokaklarda gezip ıslığını sesini hatırlar ise sana cevap verebilir havlaya bilir boş durmayıp araştırmaya devam etmek lazım sokakta gördüğün herkeze sormanı tercih ederim ben caddede pazarda heryere elimde ilan ile gezdim sordum sonunda alan kişi korkup sıkılıp bırakmak zorunda kaldı inşallah kızını bulursun dualarımız esirgemeyelim

fevzi dursun
30.Nisan.2009, 09:51
çok üzücü bi durum kardeşim. umarım tez zamanda köpeğinizden haber alırsınız. allah rastgetirsin.

Mehmet Ardilli
30.Nisan.2009, 09:57
Mustafa kardeşim hoş geldin, dün akşam seninle telofonla konuşmuştuk, iyi etmişin siteye duyurmakla, umarım köpeğin bulunur. Gebe bir hayvanın çalınması daha da üzücü son derece bilinçli geliyor bu hırsızlık bana; düşüncenin çirkinliğine bak yavruları doğurtucaklar ve kimse neye benzediğini bilmiyecek tabi, arayanı soranı olmayacak çok aşşalıkça bence. Keşke bizde ki köpek senin ki çıksaydı ama malesef değil. Umarım tez vakitte ALLAH ellerini ayaklarını dolaştırır da bulursun köpeğini. Selamlar Manisa'dan.

yasar_yetim
30.Nisan.2009, 10:13
çok güzel köpekmiş köpegini kendi çevrendeki kişilerde araştır kardes inşallah tez zamanda bulursun...

Mustafa ÇİL
30.Nisan.2009, 10:51
antalya bölgesinde bu kadar çok oluyoki bu olay hayret verici birşey gardaşlar
el birlik buluruz inşallah

çetin ekren
30.Nisan.2009, 12:40
geçmiş olsun umarım kısa zamanda köpeğinize kavuşursunuz....insanlıkla alakası yok bunları yapanların....

30.Nisan.2009, 20:45
işallah bulunur .

Halil KÜÇÜK
01.Mayıs.2009, 06:43
üzüldüm,köpeğin bulunur inşallah
tez zamanda hayırlı haberleri alırsın inşallah

vedat hamurcu
01.Mayıs.2009, 18:25
ihşallah bulunur