PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arıyorum fikri olan bilen varmı ?

Sebahattin AVCI
02.Mayıs.2009, 13:57
komik gelecek belki ama ben kuluçka makinası yapmaya karar verdim eski bir buzdolabı aldım şimdi içine oda sıcaklığını gösteren derecelerden lazım içeri asmak için birde buzdolabının kapısını kesip cam takacam içeri görmek için şimdi derece arıyorum tahta kalelere ucuzluk pazarlarına baktım 1 milyonculardakiler çenç adi mal hepsi birbirinden farklı gösteriyor

bu dereceyi nereden bulurum eskiden evlerimizde asılı olurdu arıyorumya bulamıyorum nereden temin edilir kimler satar bunu bilen varmı ?

saygılar

fevzi dursun
02.Mayıs.2009, 14:05
sebahattin sen ismail şen kardeşime bi danış. zannedersem o da yakın zamanda bir tane yapıp tamamladığını söylüyodu.

Mehmet Ardilli
02.Mayıs.2009, 14:17
Soğutma malzemesi satanlara bak Sebahattin, ucu termistörlü, kablolu dijital olanları var, hem çok pahalı değil, hemde termistörü içeri yerleştirirsin cihaz dışar da kalır. Selamlar.

Mesut BÜLBÜL
02.Mayıs.2009, 14:30
sebahattin kardeşim http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif tebrikler diyorum sana helal olsun devam diyelim bilgim yok bak fevzinin dediği doğru
yeni böyle konu bile gecmişti kolay gelsin şimdiden

02.Mayıs.2009, 14:45
Derecelerin asıl adresleri eczaneler. Aradığın yoksa siparişle getirebilirler. Saygılar...

Sebahattin AVCI
02.Mayıs.2009, 19:37
Hüseyin ustam eczane mantıklı eşantiyonlar vardır orada asıyorlar reklam amaçlı teşekürler

Mehmet abi termostat zaten alacam dijital olanına bakıyorum manuel elle cevirmelisi var termostata haricinde işi garantiye almak için içeriyede ısı derecesi koymak istiyorum

teşekürler

şimdi çift kat izoleli cam aldım sıra yumurtalıkları yapmaya geldi

saygılar

cemalreis
02.Mayıs.2009, 20:04
SABAHATTİN KARDEŞİM İNŞAALLAH BAŞARILI OLURSUN

06.Mayıs.2009, 16:15
Eşantiyon ayrı paralada satıyorlar. Benim kızım küçükken derceleri hep eczanelerden aldım.

06.Mayıs.2009, 17:05
tebrikler sebahattin sen ve senin gibi yaratıcı olan dostlar sayesinde enterasan bir fikir elde etmişolduk sana başarılar

Sebahattin AVCI
06.Mayıs.2009, 21:17
saolun sonunda bütün elektronikcileri tıbbi malmemecileri eczacıları gezdim ve sonunda elektronik termostatlı şeklinden bir derece buldum 10 ytl pilli yakında resimlerini paylaşacağım kuluçka makinam bitmek üzere

saygılar

07.Mayıs.2009, 13:54
saolun sonunda bütün elektronikcileri tıbbi malmemecileri eczacıları gezdim ve sonunda elektronik termostatlı şeklinden bir derece buldum 10 ytl pilli yakında resimlerini paylaşacağım kuluçka makinam bitmek üzere

saygılar
ABİ GÜNEY MOBİLYACILAR SANAYİSİNDE.... SANAYİ BUZDOLABI YAPAN BİYER WAR ORADA BELKİ WARDIR YOKSADA YARDIM ALABİLİRSİN...KOLAYGELSİN DİYECEKTİM BULMUŞSUN SONRADAN FARKETTİM EN AZINDAN BAŞKA BİŞİ LAZIM OLURSA BELKİ ORADA WARDIR SONUÇTAMANTIK AYNI...

Sebahattin AVCI
07.Mayıs.2009, 19:50
İsmat saol teşekür ederim sanayiden de aradılar burada bişiler var gel bak diye ama buldum gerek kalmadı saol

saygılar