Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma Selamün Aleyküm
sevgili arkadaşlar 45 yıldır ava gidiyorum, çorum avcular külübünün 40 yıldır üyesiyim ,1952 doğmlu, emekliyim sizden birşeyler ögermeye geldim ,iki kurzhaar köpeğim var bir dişi bir ekek ,şimdiye kadar en çok ingiliz seterle avlandım, 20 yıl seter ,10yıl drathtaar ,7yıldırda kurzhaar besliyorum hepinize, saygı ve selamlar.
feridun berin
02.Mayıs.2009, 19:07
Koca usta dostlar arasına hoş geldin Manisadan Kucak dolusu selam....
kapadokyali_1981
02.Mayıs.2009, 19:45
Aleykümselam Hoşgeldin sefalar getirdin Yakup abi asıl bizim senden öğreneceğimiz bi çok şey vardır. Paylaşımlaırını bizden esirgemezsen sevinirim.
cemalreis
02.Mayıs.2009, 20:00
ustam aramıza hoş geldin sefa getirdin
aileye hoşgeldiniz...
saygılar.
Mustafa ÇİL
03.Mayıs.2009, 09:20
hoş geldin koca usta
hoşgeldin koca usta.siz bizden değil, biz sizden öğrenelim birşeyler.
HOŞ GELDİNİZ SİTEMİZ SİZE HAYIRLI GELİR İNŞALLAH !
imported_avkolik
03.Mayıs.2009, 12:02
Hoşgeldiniz değerli ustam..Değerli tecrübelerinizi aktarmanız bizim için hazine değerinde olmalı..Bekliyoruz...
Selamlar
hamza denizli
03.Mayıs.2009, 16:57
aleyküm selam yakup ustam.. aramıza hoşgeldin,
Sebahattin AVCI
03.Mayıs.2009, 17:57
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Aleykümselam Hoşgeldin sefalar getirdin Yakup abi asıl bizim senden öğreneceğimiz bi çok şey vardır. Paylaşımlaırını bizden esirgemezsen seviniriz...
hos geldiniz saygi ve sevgiler.
osmanyaprak
04.Mayıs.2009, 05:14
Aramıza hoşgeldiniz. Manisadan selamlar...
Tamer Kuvvet
04.Mayıs.2009, 07:45
Aleykümselam Hoşgeldin sefalar getirdin Yakup abi asıl bizim senden öğreneceğimiz bi çok şey vardır. Paylaşımlaırını bizden esirgemezsen sevinirim.
Ve aleykümselam hoşgeldin sefa getirdin..
Çorum'a sevgiler saygılar...
sevgili arkadaşlar, herkeze ayrı, ayrı çok teşekür ederim, ben size bildiklerimi ,tercübelerimi, aktarıcam, sizde benim bilmediklrimide siz değerli avculardan öğreneceğim, öğrenmenin yaşı yok biliyorsunuzki bir kaç gündür işim dolısiyle siteye giremedim,akşamları genelde sitede olucam ,hepinize saygı ve selamlar.
Sevgili YAKUP ABİCİM . seni aramızda görmek sevindirici çok sevdiğim saydığım bir abimin burada olması sevindici sana ve tüm çorum avcılarına fethiyeden kucak dolusu sevgiler saygılar...
sevgili recep kardeşim,güzeliklerin ve sevginin, olduğu her yerde ben varım zaten,önemli olan burda birşeyler paylaşmak zaten seni çok severim bilirsin recep,sende fetiyeye benden çok selamlar teşekürler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.