Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayıp yavrular...
yucelmert
05.Mayıs.2009, 20:44
Afyondan 05 Nisan 2009 doğumlu drahthaar cinsi 2 si siyah beyaz (sadece kafa kara paftalı) biri siyah olmak üzere 3 adet yavru çalınmıştır. Duyan veya gören arkadaşlarımızın Merkez/Afyon'dan İlker SOĞUKPINAR'ı aramalarını rica ederim. 0 542 782 77 01
umarım en kısa sürede bulunurlar sizin için dostlarıma haber vereceğim ayrıca tekrar geçmiş olsun ama birkez daha bunu yapan ve yapabilecek olanları lanetle kınıyorummm
yazıklar olsun...gözü dönmüş artık milletin...
bunu yapanlara oşt dicem enkısa zamanda bulunması dilegiyle
serkan olgac
06.Mayıs.2009, 06:16
kardeşim seni çok iyi anlıyabiliyorum benimde köpeğim çalındı irlanda setter erkek 6 aylık ben bizim buralarda köpek çalıntı durumlarında tavsanlı ilçesine bakarım orda roman mahallesinden cok cıkar merak etme ilgilenicem sana durumu bildiririm.benim köpekte yeni kayboldu 12 nisandan beri kayıp umarım bulunurlar
ADEM AYVAZ.
06.Mayıs.2009, 08:29
ĞEÇMİŞ OLSUN VİCDANSIZLIK YAPMIŞLAR AVCININ KÖPEGİ ÇALINIRMI YAWW TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH BULURSUNUZ.SAYGILAR.
Mehmet Ardilli
06.Mayıs.2009, 10:38
bunu yapanlara oşt dicem enkısa zamanda bulunması dilegiyle
sukru sunar
06.Mayıs.2009, 11:06
ınsallah en kısa zamanda bulunur...
Vallahi söylenecek söz kalmamış.En kısa sürede yavrularınıza kavuşursunuz.
ALPEREN
06.Mayıs.2009, 17:21
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ. DİLERİM BULUNURLAR.
ŞUHUT' TA DUYULUR VEYA GÖRÜLÜRSE MUTLAKA HABERİNİZ OLUR.
SELAMLAR...
Sebahattin AVCI
06.Mayıs.2009, 18:10
dualarımız ile inşallah bulunur
serkan olgac
06.Mayıs.2009, 18:31
arkadaslar hiç yabancı bi irlanda setter yokmu ilginizi ceken bu köpek yer yarıldıda içine girtmedi ya beni en iyi köpeği kaybolan arkadaslar anlar bıldırcın sezonunda cıkar nasıl olsa 0546 957 79 30 ben elimden geldiğince köpeklerinizi aramaya devam edicem şimdiye dek 12 köpek buldum sahiplerine iade edildi ama kendi köpeğimi bulamadım ona yanıyorum .gördüğünüz yerlerde telefon numaramı yazdım kütahya avcılar kulübünede bildirebilirsiniz degerli avcı yarenlerim.
serkan olgac
06.Mayıs.2009, 18:38
arkadaslar köpeklerimizin bulunup bulunmaması bizim elimizde ben cok şahit oldum kıramayacagımız birinde şüpheli köpek gördüğümüzde ses cıkarmayan arkadaslarım oluyor bu cok yanlıs calan kadar sucludur bence valla babam da görsem bulsa genede sahibini arardım zaten cogu kişiyle kırgınlıklar yasadık yahu neden ihbar etmiyiim işin içinde o köpeği calınan avcının emeği var dikkat ederseniz buluntu köpek calıntı köpek besleyen addama o köpek mutlaka yaramaz.buna Rabbim kayıl olmaz
yucelmert
10.Mayıs.2009, 14:06
İlginize teşekkür ederim. aramaya devam ediyoruz, bunu çalanların kesinlikle Afyon ve civarında av yapması imkansız. Bakalım inşallah çevre illerden bir haber alırız... Selamlar.
Rıdvan Kocataş
10.Mayıs.2009, 18:57
İlker abimi tanırım yavrularını da 10-12 günlükken görmüştüm. Hele hele siyah olanı Amerikada görsem yine tanırım. Meraklanmasın, tez zamanda olmasa da eninde sonunda mutlaka bulunacaktır. Tanımasalarda, bilmeselerde drahthaar konusunda hemen hemen TR de duymadığım bilmediğim az sayılır. Mutlaka bulunacaktır. Buna eminim. Dediğim gibi kafasına takıp canını sıkmasın. Kaliteli yavrulardı. Öyle bahçede vs. durmuyordu yavrular. Kapalı ve evin altında gözden uzak bi yerdi. Önce etrafındaki, çevresindeki tanıdıklarından şüphelensin. Bilmeyen çalamaz....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.