PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HANGİ BÖLGEDE NE KADARA ÇIKIYOR

çetin ekren
06.Mayıs.2009, 11:36
Değerli avkolik dostlarım sizlerden bir ricam olacak bugün bu konuyu Levent USTALARDAN abimlede tel.uzun uzadıya konuştuk ve en doğalının bu konuyu siteye taşıyıp
öyle bir fikir edinmeye karar verdik....

eğer av ruhsatını ve bu seneki avlanma harcını yatıran arkadaşlarımız varsa...,

av ruhsatı........tl
maliye harcı .......tl
rapor nereden alınıyor sağlık ocağımı,hastanemi

yani bunlara toplam ne kadar masraf yaptığını bölge bölge öğrenmek istiyoruz acababu masraflar her bölgeye göre değişiyormu yoksa her bölge için aynımı merak ettiğimiz nokta burası....bilgisi olan arkadaşlarımız varsa bu konu hakkında yorum yaparlarsa seviniriz....avlanma pullarının henüz hazır olmadığını ama onlarında 50 tl den aşağı olmayacağını sadece tahmin ediyoruz...belkide daha fazladır....her bölgeden ayrı ayrı yanıt gelirse dahada iyi olur lütfen bunu okuyan arkadaşlarımız sadece okumakla bırakmayıp bildiklerini yazarlarsa eminimki bilgisi olmayan arkadaşlarımızda bilgilenmiş olacaklar...şimdiden hepinize teşekkür ederiz....

çetin ekren
08.Mayıs.2009, 07:31
ya arkadaşlar bu konuda hiç bilgisi olan yokmu ya....lütfen az duyarlı olalım...bilgi paylaşımından bu kadar çekinmeyin...

08.Mayıs.2009, 07:36
abı 86.60 wergi,kurs 100,pul da bilemiyorum

08.Mayıs.2009, 07:39
abı 86.60 wergi,kurs 100,pul da bilemiyorum

Polatlı da aynı

08.Mayıs.2009, 07:44
denizlide de aynı...sağlık raporu sağlık ocağından alınması yetiyor...

feridun berin
08.Mayıs.2009, 07:51
Çetin kardeşim şimdilik bilmiyorum ama oğluma (Anıl'a) sıfırdan müracat edeceğiz a-z kaçpara gidecek yaşayıp öğreneceğiz tabi kendimde yenileyecem neler gerekecek kaçpara gidecek görecem inşallah yeni çıkaran üyemiz vardırda bizde bi ön bilgi almış oluruz

08.Mayıs.2009, 08:04
Çetin kardeşim şimdilik bilmiyorum ama oğluma (Anıl'a) sıfırdan müracat edeceğiz a-z kaçpara gidecek yaşayıp öğreneceğiz tabi kendimde yenileyecem neler gerekecek kaçpara gidecek görecem inşallah yeni çıkaran üyemiz vardırda bizde bi ön bilgi almış oluruz

4 ADET FOTO. KİMLİK FOTOKOPİSİ.İKAMETKAH.DİPLOMA FOTOKOPİSİ.BUNLAR KURS İÇİN İSTENEN EWRAKLAR..AVCILIK BELGESİ 3ADET FOTO.KİMLİK FOTOKOPİSİ.İKAMETGAH.HARÇ MAKBUZU(DERNEKTEN ALINIYIR).YİVSİZ TÜFEK RUHSATI FOTOKOPİSİ.AVCILIK SERTİFİKASI ASLI (KURSTAN ALINACAK BELGE).SABIKA KAYDI ...ÇIKACAK PARADA 100 KURS. 86.60 VERGİ 15 LİRA DERNEK ÜYELİĞİ(DERNEK ÜYELİĞİ İÇİNDE 4 FOTO DAHA İSTİYORLAR)

Tamer Kuvvet
08.Mayıs.2009, 08:39
İstanbulda sağlık ocağı geçersiz devlet hastanesinden alınması gerek vergi oranları aynı yalnız İstamnbul başka ele birde ilk defa alıyorsan yandın bir dünya uğraşırsın .Kurs işide 100 tl