Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : dünyanın en iyileri işte,,, bordo bereliler (VİDEO)

08.Mayıs.2009, 09:37
http://www.youtube.com/v/3C4G5Wkbuw4&eurl=http%3A%2F%2Fvideo%2Egoogle%2Ecom %2Fvideosearch%3Fq%3Dbordo%2Bbereli%26emb%3D0%26aq %3Df&feature=player_embedded (http://www.youtube.com/v/3C4G5Wkbuw4&eurl=http%3A%2F%2Fvideo.google.com%2Fv ideosearch%3Fq%3Dbordo%2Bbereli%26emb%3D0%26aq%3Df &feature=player_embedded)
GURURUMUZ

ADAPAZARLI AVCI
08.Mayıs.2009, 09:50
BORDO BERELİLER DÜNYANIN EN İYİ SAVAŞÇILARIDIR.

08.Mayıs.2009, 09:52
BORDO BERELİLER DÜNYANIN EN İYİ SAVAŞÇILARIDIR.

öyle toprağım abi

fevzi dursun
08.Mayıs.2009, 19:44
gururlarımız. en büyük avcılarımız. allah her zaman onların yanında olsun.

09.Mayıs.2009, 08:08
ben o eğitimi alsamölürüm herhalde

cemalreis
09.Mayıs.2009, 19:28
İSMETCİM ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER

ülkemizin değil dünyanın en elit birliklerindendir.
birliklerinde üstün başarı göstermiş subay ve astsubaylardan oluşur.
üstün başarı gösteren bu askerlere teklif götürülür. yani tamamengönüllülük esastır. zira hiç bir kuvvet bir insanı sevdiklerinden,karısından , kızından 6 ay ayrı bırakamaz. gönüldeki vatan sevgisihariç elbet.
neyse 3,5 sene gerek amerikada gerek yurdumuzda insanötesi eğitim alırlar.
en kötüsü(!) kim 500 bin isterde 32 milyar alacak kadar genel kültüre sahiptir.
ayrıca süleymaniye'de başına çuval geçirilen askerlerimiz bordo berelilerdir.
ünlü ingiliz sas komadoları nehirde kaybolurken bizim bordolar o yarışmada ipi ilk göğüsleyen ekip olmuştur.
cumhurbaşkanının , kuvvet komutanlarının korumalığını bu aslan parçaları yapar.

velhasıl böyle askerlerimizi olduğu için kendimizi şanslı saymalıyız.
sağolsunlar varolsunlar!.ALLAHA EMANET OLSUNLAR.

TANER KARA
13.Ekim.2009, 19:24
cemal abim yazmış
subay astsubay ve uzman çavuşlardan olusur
içinde m.a.k. ve d.a.k. olarak iki kuruluş vardır
devamlı görevleri vardır zaman zaman bölge değiştirirler
scorskı helikopterle hareket halinde iken gösterileri vardır
daha anlatamadığım bir çok şey

ayrıca apoyuda onlar getirmiştir

İbrahim ÖZEL
13.Ekim.2009, 20:35
Evet apoyu getirenler bordo berelilerimiz ama hepsi içeride yatıyor şu an ergenekondan. Bu kelimeler onları kötülemek değil bilakis onları bu suçlamalarla karşı karşıya getirenleredir. Evet cemal abi başımıza çuvalı geçirilenlerde bordo bereliler ama olayın akış şekli sadece bililenler. Kurtlar vadisi ırak filmindekine çok benzer olaylar yaşandı ölmek için izin istendi verilmedi. O eğitimleri alınca ölünmüyor kardeşim Biz türk gençleri zaten akıncıyızdır. Damarlarımızdaki asil kanda bu mevcuttur. Her türk erkeği kadını zamanı gelince birer bordo berelidir. Bordo bereliler türk askerinin gururudur. Deniz komondolarımız satçılarımızda birer bordo berelidir. Bordoluların girdiği tehlikeleri anlatmakla bitiremem. Şimdi amaç terörle mücadelede sadece profosyenel askerler yani rütbeliler kullanmak. Ama devletin başındaki büyüklerimizin çıkardığı bazı kanunları utanarak izliyorum. Ailesinde şehit olan varsa 1 nci dereceden kardeşi abisi askerliği isterse yapmaz denildi. Böyle bir ayıp varmı. Birebir bu acıyı defalarca yaşayan biz askerlerden sorun öz kardeşlerimi seve seve en öncesinde ben kendim bu vatana şehit veririm. Sırası gelen ailemden olanda askerliğini şerefiyle şanıyla yapar yapacaktırda. Biz TÜRK insanı gelenek görenekleriyle ayakta kaldığı unutulmamalıdır. Gelenekler ananeler unutturulmaya çalışılmakta ve bu konuda başarılı olunmaktadır. Osmanlının nasıl yıkılacağını düşmanlarımız iyi bilmişler. Kardeşi kardeşi vurdurarak içten vurdular bizi. Bunları anlatmaya gerek yok. Gözlerim doldu devam etmek istemiyorum. Sadece biz TÜRK evlatları kendimize vatanımıza milletimize sahip çıkalım dış mihraklara uymayalım geçmişimizi unutmayalım yeter....

İbrahim ÖZEL
13.Ekim.2009, 20:44
Taner kardeşim söyleyeceklerim sadece seni aydınlatmak için yanlış anlaşılmasın. TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ envanterlerinde sadece skorski yok. Bordoluların en büyük özelliği envarterimizde buluınan her türlü silah araç gereci en iyi şekilde ve kabiliyette kullanmalarıdır. Zaman zaman bölge değiştirmeyiz. Zaten belirli bölgelerde birliklerimiz var. Zamanı gelince Ankara'daki merkezimizden kalkan helikopterlerle hemen olay olan bölgeye en kısa zamanda ulaşır ve olaylara müdahale etme kabiliyetimizde vardır. Cemal abi Cumhurbaşkanı Kuvvet komutanları ve Ordu komutanlarının korumalığı yapılır. Ayrıca dış ülkeden gelen önemli devlet adamlarının korumalığıda yapılır.

çetin ekren
14.Ekim.2009, 07:10
onlarla ve diğer askerlerimizle,polisimizle herzaman gurur duyuyoruz...bizim ordumuzdaki disiplin ve azim hiçbir orduda yok...hepsinden Allah razı olsun...paylaşım için teşekkürler....

Osman KARATEPE
14.Ekim.2009, 10:09
Allah başımızdan ORDUMUZU TSK'yı eksik etmesin allah onları sevdiklerine çoluk çocuklarına bağışlasın aslan parçalarıma kurşun sıkan kötü düşünen kahrolsun bu dünyada iyi günü olmasın çakallar ölülerini yesin dermansız hasta olup kapı kapı dolaşsınlar sürüne süre gebersinler inaşallahhhh...

TANER KARA
14.Ekim.2009, 14:37
ibrahim abi bilgilendirme için teşekkürler
ben askerliği özel kuvvetlerde yaptım(bordo berelilerin yanında)
çok özenirdim onların eğitimlerini görürdüm
hayretler içinde izlerdik eğitim olsun atışları olsun
hayatı idame parkurlarına kadar gnh eğitimlerine kadar bilirim
güzel bir askerlikti çağırsalar hiç tereddütsüz yine giderim

İbrahim ÖZEL
14.Ekim.2009, 14:52
Doğrudur abim eminim dediğini yaparsın kardeşim kal sağlıcakla...