Orijinalini görmek için tıklayınız : Banada bi köpek lütfen.
25 Yıldır av yapmıyorum (yani tüfek avı ) Emekli olduktan sonra gençlik yıllarıma olan özlemim beni yeniden ava ve doğaya çekiyor. 1 aydır bütün ilanları kontrol ediyorum ama ya fiyatı yada köpeğin görüntüsü bana uymuyor.Uygun fiyata ve iyi bir avcıdan bu sene av yapabileceğim bir yavru arıyorum (Pointer veya Kurzhaar)Lütfen avcı kardeşlerim banada yardımcı olurmusunuz.
cemalreis
09.Mayıs.2009, 21:04
ATTİLA ABİM MUSTAFA ÇİL USTAYA MÜRACAT ET GEREKENİ YAPAR.
drahtdaarım bu jafta yavrulıçak ınşallah cok olurda verırım
avci064
10.Mayıs.2009, 21:19
Size göre uygun fiyatıda yazarsanız mutlaka yardımcı olan çıkacaktır.
Uygun fiyattan kastım Makul olan fiyattır.
Recep DÖNMEZ
11.Mayıs.2009, 06:19
Atilla Abicim!!! inşallah kesene ve gönlüne göre
bir köpek bulursun.....
Saygılar.......
inşllh kesene ve gönlüne göre bir köpek bulursun
Sebahattin AVCI
11.Mayıs.2009, 17:56
şimdiden hayırlısı olsun abi
ALPEREN
11.Mayıs.2009, 19:37
BANA KALIRSA SİZE UYGUN VE MAKUL FİYATTA KÖPEK BULUNMAZ.
BULUNSA DA ALINMAZ. NEDEN ???
HAYDİ İSTANBUL' DA SİZE UYGUN VE MAKUL FİYATTA BİR KÖPEK VAR. AMA GÖRÜNTÜSÜNÜ DE SİZE
UYDURMAK İÇİN, MUTLAKA İSTANBUL' A GİTMEK GEREK. GİDİŞİ GELİŞİ, KÖPEĞE ÖDENECEK BEDEL,
ORADAKİ MASRAF TOPLAM MALİYET, BU KÖPEĞİ SİZE UYGUN VE MAKUL OLMAKTAN ÇIKARTACAKTIR.
YİNE DE ALLAH' TAN UMUT KESİLMEZ. NASİBİN NEREDE OLDUĞU BİLİNMEZ.
İNŞAALLAH ÇIKAR, UYGUN VE MAKUL BİR KÖPEK. SELAMLAR...
işallah uygun bir köpek bulursunuz
ADAPAZARLI AVCI
12.Mayıs.2009, 05:57
öncelikle sitemize hoş geldiniz.
uygun fiyat dediğiniz 500 750 olmalı sanırım. inşallah bulursun. arkadaşımın pointeri15 haziranda yavruluyacak
istersen .sorarım .anne babanın resimlerinide atabiliriz. mustafa çil beyede sorun. oda yardımcı olur.
sukru sunar
12.Mayıs.2009, 14:53
sımdıden hayırlısı olsun...
abi bende makul aradım para wermedim kırma çıktı...şikayetçimiyim değilim...safkan değil ama benim için safkan...
atila abi gönlünce bulman dileğiyle işalla yardımcı olan cıkar salıcakla kal...
iyi niyetli arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim.Sağolsunlar ilgi gösteriyorlar.hatta mail atma zahmetine katlanıp yardımcı olmaya çalışanlarda var.Onlarada ayrıca teşekkür ederim.Yalnız Kerameti kendinden menkul bazı çok akıllılarda akıl verme derdine düşmüşler.Bu Siteler yardımlaşmak tanışmak tavsiyelerde bulunmak için varlar.Tavsiye de bulunmak ile akıl vermek arasındaki ince çizgiye dikkat etmelerini temenni ederi.Tüm avcı kardeşlerime saygılar.
mustafa aydoğmuş
13.Mayıs.2009, 15:30
iyi niyetli arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim.Sağolsunlar ilgi gösteriyorlar.hatta mail atma zahmetine katlanıp yardımcı olmaya çalışanlarda var.Onlarada ayrıca teşekkür ederim.Yalnız Kerameti kendinden menkul bazı çok akıllılarda akıl verme derdine düşmüşler.Bu Siteler yardımlaşmak tanışmak tavsiyelerde bulunmak için varlar.Tavsiye de bulunmak ile akıl vermek arasındaki ince çizgiye dikkat etmelerini temenni ederi.Tüm avcı kardeşlerime saygılar.
bu siteler yardımlaşmak için abi evet ben size yardımcı olabilirim
abiçim bende cok uygun fiyata yavrular var pointer 1500 tl den veriyorum ilgilenirseniz 15 günlük yarular
ALPEREN
13.Mayıs.2009, 16:03
ÖYLE CAMİİ ÖNÜNDE İSTENİR GİBİ İSTENMEZ.
EĞER ÖYLE İSTENİYORSA DA, RENK, DESEN, CİNS ŞARTI KONMAZ.
VERECEK OLAN HERŞEYİ SİZE UYDURACAK, SİZDE VAY BUNUN PAFTALARI BÜYÜKMÜŞ VEYA BEN SARI
ARAMIŞTIM DİYECEKSİN. BİR DE MÜMKÜNSE SECERELİ VEYA BİR YARIŞMA İKİNCİLİĞİ FALAN OLSUN
DİMİ OLMUŞLUĞU. KERAMETTE SİZDE AKILDA SİZDE İYİ VE İYİ YOLDA KULLANIN.
EL İZAN, EL İNSAF.
ALPEREN
13.Mayıs.2009, 16:07
MUSTAFA KARDEŞ,
ABİMİZ BİR GELSİN BAKSIN BAKALIM ONA UYACAK MI ? RAKAM SONRA UYDURULUR BÜYÜK İHTİMALLE!!!
HA BİRDE İYİ AVCIMISIN? BU ŞARTTA VAR. SONRA MAHCUP OLMA. DEVAMIN DA İYİ AVCILIĞINI İSBAT
DURUMUDA DOĞAR. ALLAH SANA KOLAYLIK VERSİN.
SELAMLAR, SAYGILAR...
Afyonlu iki kardeşim beni yanlış anlamışlar herhalde.Alay eder tarzda yazılarını ve ince mesajlarını anladım:Ben 52 yaşındayım ve ne demek istediklerini gayet iyi anladım.Ama Alperenlik kuru kuruya söylemekle olmaz.Kuralları vardır.Türklüğün temel prensipleridir bunlar.Bu prensiplere uygun tavırlar beklemek benim hakkımdır.Lütfen dediğim için cami önü dilencilerine benzetilmek hoş bir durum değildir.Ne demeliydim Banada bi Köpek laaaan.mı sonra benim yorumlarını neden üstlerine aldıklarını anlayamadım.Demekki yaptıkları yorumlarda samimi olmadıkları ve art niyetli oldukları nı kabul etmişler.veya benim ciddi bir şekilde köpek aradığıma da inanmamışlar.Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Bütün gerçek avcı dostlarıma saygılarımla.
mustafa aydoğmuş
14.Mayıs.2009, 15:59
başkanım iyi olup olmadığıma sezonda kendin karar ver pazar gunu valilik kupası trap aatışları var gelirseniz bekleriz
atilla abi bu yazıyı ben yazmadım ( Yalnız Kerameti kendinden menkul bazı çok akıllılarda akıl verme derdine düşmüşler.Bu Siteler yardımlaşmak tanışmak tavsiyelerde bulunmak için varlar.Tavsiye de bulunmak ile akıl vermek arasındaki ince çizgiye dikkat etmelerini temenni ederi.Tüm avcı kardeşlerime saygılar. ) siz bu yazıyıda yazıncaya kadar hiç bir sekilde yorumda bulunmadım sanırım bu sitede çok köpkeler hediye edildi size dedikleri uygun fiyat ne sormuşlar sadece birkac arkadas her neyse ne artık ama sunuda unutmayalım ben sizi cami önü dilencisi bi tavır seklinde yorum yapmadım siz daha bu sitede yanisiniz daha ilk msjlarda hemen köpek muhabbetini sevmez bu site diger arkadaslarda belki o yuzden yazmışlardır size kolay gelsin bu yazımıda yanlılş anlayıp bana karsı bi tavırda bulunmassınız umarm
mustafa kardeşim bir akıl vermeye takmışsınız.Bu o yazımdan önceki yorumlardan birine yazılmış bir yazıydı.Sen bulamazsın alamazsın gibi ifadeler içeriyordu.Onun için yazılmış bir yazıdır.Ben 27 yıl devlette çalışmış üniversite mezunu biriyim.Burada kimseyi incitmek veya rencide edecek kelimeler kullanmaktan sakınırım.Bu insanları tanımasam bile.Hemen Köpek muhabbetine gelince bu bu sitenin köpek ilanları bölümü ve burada avcılıktan ve av kurallarından bahsetmek biraz abes olur.Tabiki paramla bir köpek sahibi olmak istiyorum.Ama bütçem le ilgili olduğu için bir fiyat belirtmedim.Çünkü 1 aydır köpek ilanlarını arıyorum inan 100 liradan 3000 euro ya kadat köpek ilanına rastladım.Benim istediğim bu sitedeki arkadaşların ortalama fiyatla iyi bir köpek alabileceğim bir kişi veya yer konusunda yardımcı olmalarıydı.Konu buralara kadar geldi.Bu durumdan hoşnut olmadığımı bilmeni isterim.Kimseyi üzmek ve incitmek istemem.İstemedende olsa birilerini incittiysem tüm incittiklerimden özür dilerim.
fevzi dursun
14.Mayıs.2009, 16:20
25 Yıldır av yapmıyorum (yani tüfek avı ) Emekli olduktan sonra gençlik yıllarıma olan özlemim beni yeniden ava ve doğaya çekiyor. 1 aydır bütün ilanları kontrol ediyorum ama ya fiyatı yada köpeğin görüntüsü bana uymuyor.Uygun fiyata ve iyi bir avcıdan bu sene av yapabileceğim bir yavru arıyorum (Pointer veya Kurzhaar)Lütfen avcı kardeşlerim banada yardımcı olurmusunuz.
arkadaşlar konu amacının dışına çıkmaktadır. konuyu tekrardan gözden geçirmenizi istiyorum. atilla abimize yardımda bulunabilecek bir dostumuz çıkacaktır. lütfen yorumlarınız elinizdeki köpeğin fotoğraf fiyat av durumları üzerine olsun selamlar
4x4cemal
14.Mayıs.2009, 18:44
mustafa kardeşim bir akıl vermeye takmışsınız.Bu o yazımdan önceki yorumlardan birine yazılmış bir yazıydı.Sen bulamazsın alamazsın gibi ifadeler içeriyordu.Onun için yazılmış bir yazıdır.Ben 27 yıl devlette çalışmış üniversite mezunu biriyim.Burada kimseyi incitmek veya rencide edecek kelimeler kullanmaktan sakınırım.Bu insanları tanımasam bile.Hemen Köpek muhabbetine gelince bu bu sitenin köpek ilanları bölümü ve burada avcılıktan ve av kurallarından bahsetmek biraz abes olur.Tabiki paramla bir köpek sahibi olmak istiyorum.Ama bütçem le ilgili olduğu için bir fiyat belirtmedim.Çünkü 1 aydır köpek ilanlarını arıyorum inan 100 liradan 3000 euro ya kadat köpek ilanına rastladım.Benim istediğim bu sitedeki arkadaşların ortalama fiyatla iyi bir köpek alabileceğim bir kişi veya yer konusunda yardımcı olmalarıydı.Konu buralara kadar geldi.Bu durumdan hoşnut olmadığımı bilmeni isterim.Kimseyi üzmek ve incitmek istemem.İstemedende olsa birilerini incittiysem tüm incittiklerimden özür dilerim.
Tabiki 52 yaşına gelmiş bi abiden gelebilecek olgunlukta bi cevap. Şimdi mesela aylık geliri 500 lira olan velevki ben, 1000 2000 tllik bi köpeğe para verirsem ahirette çocuklarım yakama yapışır, ama gönülde köpekle avlanmak istiyor, ayağı yorgana göre uzatmak, farklı anlamlara gelmemeli, birazdaha hoşgörülü olalım, düşük gelirli olmak suç sayılmamalı, Hepinize Develiden selamlar.
mehmetsahin
14.Mayıs.2009, 19:31
ATİLLA ABİ MERHABA KAÇ GÜNDÜR AÇMIŞ OLDUĞUN KONUYU İNCELİYORUM.
GEL ABİ POINTER SETER NE İSTERSEN İSTE KÖPEK SENİN KÖPEĞİN OLSUN
KÖPEK DEDİĞİN NEDİR YA
mehmetsahin
14.Mayıs.2009, 19:38
http://img21.imageshack.us/img21/9916/sdc10039t.jpg
10 GÜNE YAVRULARI OLACAK
adaş bu güzel davranışın dan dolayı seni kutluyorum atilla abiyede olursa hayırlı olsundiyorum vede açmış olduğu konuyuda bazı arkanaşların saptırmasınıda esefle kınıyorum bizler olan poroplem leri yardımlaşarak ortadan kalkmasada azalması için cabalar da olmamız gerekirken alaycı yazı şeklinde karşımızda görmekten mutlu olduğumuzuda sanmıyorum büyüğümüz olarak bizlerle aktivitelerde bulunmanız dileğiyle salıcakla kalan...
mustafa aydoğmuş
14.Mayıs.2009, 20:59
cemal abi atila abiye belkide özelden ilk mesajı ben yolladım atilla abiye ama bence sizler bu konuya bi care bulun mesaj sayısı olan yeni uyelere eski uyeler hoş geldin demeden ne oldunu anlamadan menfaatci zannediyorlar bu yazımdan önçede bi yazı yazdım ama ne hikmet silinmiş bu konu üzerinden sorun köpek istemek değil maddi durumu hiçde olmaya bilir saygı duyarım herkeze bende bi köpeğe 2000tl veremem her neyse bu tur yazılar daha cok yazılacak caresi bulunmassada cok kalpler kırılacak bu olay ilk konusu satılık ilanı olan içinde aynı durumda bütcesine göre isteyen icindee aynı durumda sorun nerde onu sizler bulun artık saygılarımla
4x4cemal
14.Mayıs.2009, 21:12
Mustafa kardeşim seninde işaret ettiğin gibi şu son bir haftadır yönetim olarak istişare ettiğimiz konu ilan bölümü, inşaallah kısa süre içerisinde bi çaresini bulacağız, belki daha önceki yaşanmış olaylardan dolayı herkesi aynı kefeye koyup önyargılı bakıyoruz, bu türlü sıkıntıların yaşanmaması için tüm üyelerimizin hoşgörülü olmasını bekliyoruz. Tüm Avkoliklere selam ve saygılar.
mustafa aydoğmuş
14.Mayıs.2009, 21:19
iyi olur ben de zamanında parası olmayan bi genci savunurken adım herkeze dalıyon diye cıktı onlar iyi oldu bende kötü herneyse salık olsun insan kendini bilip doruları savunduktansonra varsın kötü olsun benim icim rahat hiç değilse ama burdanda sesleniyorum yönetiçi arkadaşalar birdaha benim yazdıklarımı silmesinler ben yalan yanlış seyler yazmıyorum zaten nadir olarak giriyorum artık siteye ondada iki cift laf edemeyeceksek girmeyelim olsun bitsin bazı abilerimin hatrı hörmeti olmasa yazılacak cok seyler var ya içimizde kalıyor cemal abi allaha emanet ol afyondan selamlar
4x4cemal
14.Mayıs.2009, 21:34
başkanım iyi olup olmadığıma sezonda kendin karar ver pazar gunu valilik kupası trap aatışları var gelirseniz bekleriz
atilla abi bu yazıyı ben yazmadım ( Yalnız Kerameti kendinden menkul bazı çok akıllılarda akıl verme derdine düşmüşler.Bu Siteler yardımlaşmak tanışmak tavsiyelerde bulunmak için varlar.Tavsiye de bulunmak ile akıl vermek arasındaki ince çizgiye dikkat etmelerini temenni ederi.Tüm avcı kardeşlerime saygılar. ) siz bu yazıyıda yazıncaya kadar hiç bir sekilde yorumda bulunmadım sanırım bu sitede çok köpkeler hediye edildi size dedikleri uygun fiyat ne sormuşlar sadece birkac arkadas her neyse ne artık ama sunuda unutmayalım ben sizi cami önü dilencisi bi tavır seklinde yorum yapmadım siz daha bu sitede yanisiniz daha ilk msjlarda hemen köpek muhabbetini sevmez bu site diger arkadaslarda belki o yuzden yazmışlardır size kolay gelsin bu yazımıda yanlılş anlayıp bana karsı bi tavırda bulunmassınız umarm
8
..:: AVKOLİK PAZAR ::.. (http://www.avkolik.net/forum/index.php#8) / Av Köpeği Alım-Satım-İlan... (http://www.avkolik.net/forum/av-kopegi-alim-satim-ilan/) / Ynt: SATILIK DRAHTAR YAVRULAR (http://www.avkolik.net/forum/av-kopegi-alim-satim-ilan/satilik-drahtar-yavrular/msg85893/#msg85893) : Dün 12:20:50 ÖÖ
eyvallah başkanım sezonda şuhut ovasında güvec yapalım beraber
Mustafa kardeşim sen bu sitede yöneticilik yapmış bi arkadaşımızsın, dolayısıyla taşınan ve editlenecek konular bölümüne baktım orda herhangi bi msjına rastlayamadım, üstteki alıntıda bi başka konuya yazman gerekeni atila beyin konusuna yazmışsın yazman gereken bölüm aşağıdaki msjın devamıydı, burda yapmış olduğun gibi bi hataya benzer bi durum olup msjı gönderdimmi zannediyorsun aceba, bi düşün yorumla. çünkü alıntının üstündeki yazının bağlantısı aşağıdaki konuyla, selamlar.
mustafa aydoğmuş
14.Mayıs.2009, 21:44
hayır abicim yolladım okudum düzeltmede yaptım ama silindi neyse abi sorun yok bende yana silinsin onada eyvallah der gececeriz burdan birseyler diyemoyorsak yuzune gidip demsinide biliriz için rahat olsn
çetin ekren
15.Mayıs.2009, 10:25
yaw herneyse şimdi Atilla abimize göre bir köpek buldukmu yoksa hala arıyormuyuz...vallahi atilla abi benim köpek daha 2 gün önce eşleşti bekle babam bekle askerlikte gün saymıştık şimdi de bunun doğum yapacağı gün için sayıyoruz...
umuyorum ki size en kısa zamanda istediğiniz gibi bir köpek bulacağız....mustafa gardaşım sanada selamlar bu arada...selamı sabahı kestin gardaş....boşver sen durumlar nasıl...ondan haber ver....
mustafa aydoğmuş
15.Mayıs.2009, 12:39
cetin abi durumlar iyi cok sükür iş güç ugraşıyoruz bi problem yok selamı sabahı kesmedim siteye pek takılmıyorum eskisi gibi bi sebepten dolayı bir kaç gundur bakınıyorum öyle saygılar
ALPEREN
15.Mayıs.2009, 20:01
CEMAL KARDEŞ MESAJ BİRLEŞTİRMESİ İÇİN TEŞEKKÜRLER. İKİSİ YAN YANA GELİNCE TAMAMLANDI. YÖNETİCİLİK BUDUR İŞTE. SAĞOLASIN.
MUSTAFA KARDEŞ, GÜVECDE YAPARIZ, MANGALDA YAPARIZ. HELE BİR SEZON GELSİNDE.
UNUTMADAN, CEMAL KARDEŞ SENİ DE BEKLERİZ.
HEPİNİZE SELAMLAR...
ALPEREN
15.Mayıs.2009, 20:17
MERHABA ATİLLA BEY,
KÖPEK ALIMI İÇİN SATILIKLAR BÖLÜMÜNE GİRİLİYOR. İLANLARDAKİ KÖPEKLERİN RESİMLERİNE VE ÜCRETLERİNE BAKILIYOR. HANGİSİNİN PARASI SİZE UYGUNSA, HANGİSİNİN RENGİ SİZE UYGUNSA, HANGİSİNİN CİNSİ SİZE UYGUNSA, HANGİ USTA AVCIDAN ALACAKSANIZ, HANGİ SEZONA YETİŞECEKSE HEPSİ ORADA YAZIYOR.
DAHA OLMADIMI ? ATLIYORSUNUZ ARABAYA TESÇİL KÖPEK ÇİFTLİĞİNE, MUSTAFA ÇİL' E GİDİYORSUNUZ.
SİZE UYDURULMASI GEREKEN BİLİMUM BÜTÜN ŞARTLARIN HEPSİNİDE MUSTAFA ÇİL KARDEŞİM SİZE UYDURUYOR VE SİZİ BİR KÖPEK SAHİBİ YAPIYOR YOL BUDUR. YAZDIĞINIZ DEĞİL.
BEN LİSE MEZUNUYUM. GELİRİMDE SİZDEN DÜŞÜK. BELKİ BİRAZ KABA SABA KONUŞMAMIZ ONDANDIR. NE YAPALIM ? AFFOLA.
BEN 3 YIL ÖNCE BİR YAVRU KÖPEK ALDIM. DAHA ÜYE BİLE OLMADAN SATILIKLAR BÖLÜMLERİNİ 3 AY İNCELEDİM. EN SON MUSTAFA ÇİL KARDEŞİMİZE GİTTİM. İNANIN KÖPEĞİN TÜM ŞARTLARINI BANA UYDURDU. VE BENİ BİR KÖPEK SAHİBİ YAPTI. ŞİMDİ YATIP KALKIP KENDİSİNE DUA EDİYORUM.
BU ARADA BEN BİR ALPEREN DEĞİLİM. KEŞKE OLABİLSEM. AMA OLMAK İÇİN AZAMİ ÇABA SARF EDEN BİRİSİYİM. İMZAMIZDAKİ ALPEREN' LİK BENİM Kİ DEĞİL. OĞLUMUN ADIDIR. ALPEREN. UMARIZ Kİ ALPEREN YADA ALPEREN GİBİ OLUR. ÖYLEDE YETİŞTİRME GAYRETİ İÇERSİNDEYİZ.
VE BEN ALPEREN OLSAM, OLABİLMİŞ OLSAM, ALPERENLİĞİMİ BÖYLE AYAKÜSTÜ KONUŞMALARDA SORGULATMAM.
HAYDİ SİZE RASTGELE ATİLLA BEY.
HERKESE SELAMLAR...
4x4cemal
15.Mayıs.2009, 20:21
Hasan bey duygu ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, inanın gönül Evliya Çelebi gibi tüm dostları ziyaret etmek, tanışp kaynaşmak istiyor, ama Rabbim kısmet ederse bi akdeniz, ege turu olabilir, inşaallah güvece yetişirim, Develiden Şuhut'a saygı ve selamlar.
naz gülhan
16.Mayıs.2009, 08:33
keşke daha önce haberimiz olsaydı pointr yavrularımız vardı arkadaşlara verdik birer tane sizede yollardık paranın önemi yoktu iyi bakılsın kafi neyse nasip degilmiş umarım bulursunuz yakın zaman da slm lar
ALPEREN
17.Mayıs.2009, 17:06
CEMAL KARDEŞ,
NE ZAMAN DERSENİZ, NE ZAMAN GELİRSENİZ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR.
HER ZAMAN BEKLERİM. SELAMLAR, SAYGILAR...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.