PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇAKIRIN ANTREMAN GÖRÜNTÜLERİ

ALPEREN
10.Mayıs.2009, 16:26
http://img216.imageshack.us/img216/1151/akir.jpg

erol kahraman
10.Mayıs.2009, 17:26
hasan abi eğitime devam sezon açılıncaya kadar sonra inşallah gönlümüze göre av yapan dostlarımız olur saygılar

imported_avkolik
10.Mayıs.2009, 17:38
Maşallah güzel görüntüler..Avı bol olur inşallah

10.Mayıs.2009, 17:55
maşallah harika görüntü sezona bomba olur inş. tüyü kadar avı uzun ömrü olsun ağız tadıyla avlanmanız dileğiyle...

ALPEREN
10.Mayıs.2009, 18:51
EROL, ALİ EKBER VE RECEP KARDEŞLER YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

BU GÜN HEM BİR GEZİNTİ YAPALIM, HEMDE ÇAKIR' A HAVA ALDIRALIM DİYE ÇIKTIK EPEY FOTOĞRAFTA

ÇEKTİK AMA, ACEMİ OLUNCA DİĞER FOTOĞRAFLARI ATAMADIM. BAŞLIĞIDA ÇOĞUL KULLANMIŞTIM

HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM. KISA ZAMANDA GENÇLERDEN BİRİ BULUP DİĞER FOTOLARIDA ATARIM.

HEPİNİZE SELAMLAR, SAYGILAR...

10.Mayıs.2009, 19:09
durmak yok calışmaya devam herşey gönlünce olması dileğiyle salıcakla kal..

10.Mayıs.2009, 22:44
Devam ustam devam eğitim gezi bitmez...

sağlıcakla...

Recep DÖNMEZ
11.Mayıs.2009, 06:21
Hasan Abi Merhaba....
Çakır maşallah iyi görüküyor....
Antremanlarıda yaptığına göre yeni sezonda ve ileriki
sezonlarda meraların,ormanların altını üstüne getireceği
belli....
Allah sağlıklı,kazasız,belasız ve bereketli avlar nasip etsin.....
Saygılar....

fevzi dursun
11.Mayıs.2009, 06:31
başkanım resim ekleme konusunda aşağıdaki linki tıklarsanız çok net bi şekilde resimli anlatımı yer alıyor. takıldığınız herhangi bir yer olursa ben ve yönetici mod arkadaşlarım her zaman yardıma hazırız. çakırın maşallahı var. diğer görüntülerinide görmek istiyoruz:) izmirden selamlar abim.

http://www.avkolik.net/forum/yardim-bilgilendirme/resim-ekleme/ <<---------- resim ekleme anlatımı için bu linke tıklayın

11.Mayıs.2009, 06:43
mşllh çakır süper olmuş.sezona hazır gözüküyor burdan.

ALPEREN
11.Mayıs.2009, 13:46
İZZET, FEVZİ, RECEP, MEHMET YILMAZ VE MEHMET GÜNAYDIN KARDEŞLER YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. İNANIN SEZON KAPALI OLUNCA BENİMDE İÇİM KAPANIYOR. DARALIYORUM. BAZEN KENDİMİZİ BÖYLE DAĞA, OVAYA ATMAZSAM ÇOK AGRESİF OLUYORUM. HEPİNİZE SELAMLAR, SAYGILAR...

ALPEREN
11.Mayıs.2009, 13:50
MERHABA FEVZİ KARDEŞ,

ZATEN O LİNKTEKİ YÖNLENDİRME OLMASA O TEK RESİMİDE ATAMAYACAKMIŞIM. HEMDE BİR KAÇ KERE DENEDİM ANCAK ATABİLDİM. Bİ 4-5 RESİM DAHA ATARKEN ELEKTRİKLER GİTTİ SONRA BAKTIM Kİ ONLAR ÇIKMAMIŞ.

BUNDAN ÖNCEKİLERİ DE BİLGİSAYARCI BİR GENÇ ARKADAŞ VAR ONA ATTIRMIŞTIM. ATARKEN ÇOK HIZLI YAPTI BİR ŞEY ANLAYAMADIM. NEYSE BİR DAHA DENEYEYİM BEN.

BU ARADA İLGİNİZ İÇİN DE TEŞEKKÜR EDERİM. SELAMLAR, SAYGILAR...

Mustafa YILDIRIM 38
11.Mayıs.2009, 13:54
Maşallah güzel görüntüler..Avı bol olur inşallah

ALPEREN
11.Mayıs.2009, 14:16
TEŞEKKÜRLER, MUSTAFA YILDIRIM KARDEŞ.

BEN DE SİZE BOL AVLI, BOL FERMALI, KAZASIZ BİR SEZON DİLİYORUM.

SELAMLAR...

ALPEREN
11.Mayıs.2009, 14:40
ARKADAŞLAR, HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM. Bİ TÜRLÜ YENİ RESİMLERİ BU BAŞLIĞIN ALTINA

ATAMADIM. MECBUREN YENİ KONU BAŞLIĞI İLE ATABİLDİM. '' ÇAKIR IN ANTREMAN GÖRÜNTÜLERİNE

DEVAM '' BAŞLIĞI ALTINDA YENİ FOTOĞRAFLAR. TEKRAR KUSURA BAKMAYIN.

HERKESE SELAMLAR...