Orijinalini görmek için tıklayınız : OLTA TAKIMLARI ,SORU ,ÖNERİ VE TARTIŞMALAR
hallederix
28.Ocak.2008, 20:11
Takım ve oltalar hakkında her türlü soru ve paylaşımlarımızı bu topicte yazalım
hallederix
13.Şubat.2008, 20:24
MİSİNA SEÇİMİ
Piyasada gerçekten güzel misina türleri bulunuyor fakat çok farklı ve büyük fiyat farkları var aralarında ben makinalarımda
0.33 ,0.37 ,0.52
sıglon v tough misina kullanıyorum ____
8 10 19 kğ
. çekerleri var ,bir misinada aradığın herşeyi bulabiliyorsun diğer misinalara göre daha fazla esneme özelliğine sahip bu özellik sırtı,sürütmelerde balığın oltaya ilk takıldıgında gösterdiği gücü emmesini sağlıyor ve ani kopmalar yaşamıyorum ,daha önce bu tür avlanmalarda ilk zamanlar serum lastiğiyle ,daha sonraları bu ilk strong için çok esneyen olta ucu misinalar çıktı ama sıglon kullanmaya başladıktan sonra bunları kullanmama gerek kalmadı..
Misina seçerken olabildiğince küçük çapları kullanmaya özen gösteriyorum çünki bu işi spor için yapıyorum misinanın ince olması heyecanımı bir kat daha arttırıyor ve balığada daha fazla şans vermiş oluyorum ...........
saygılarımla rastgelsin
http://www.albashop.com.tr/content_files/prd_images/misinalar/2007/sıglon/tough/SIGTOUGH_b.jpg
Misina seçimi konusundaki sunmuş olduğunuz paylaşım için teşekkürler.Bende balık avcısı olarak çok kuvvetli misinalar kullanmak yerine;kaliteli ama hassas misinaların kullanılmasından yanayım.Özellikle anten avcısıysanız kesinlikle hassas misina dan vazgeçmeyin derim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.