Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 ay sonrasında şükür nasib oldu
Sebahattin AVCI
11.Mayıs.2009, 19:19
Selamun aleyküm
ustalar 17 aydır sigortalı daimi bir iş arayışımın sonunda nasibim oldu
tabi bukadar zamanda her ayım boş geçmesede bir çok yerlere imza attım yapmadığım ne kebapçılığı ne limonculuğu ne cafeciliği ne balıkcılığı nede avbayiliği kalmadı ama hep 1 aylık 10 günlük gecici payttaym yardım harçlık amaçlı çorbamızı kaynatmaya çalışıyorduk
şuan 10 gündür 20 ay sözleşmeli sakarya yenikent devlet hastanesinde güvenlik görevlisi olarak işe başladım
allah herkese rızkını hella yoldan kazanıp hayırlı işler nasip etsin
saygılar
fevzi dursun
11.Mayıs.2009, 19:35
sebahattinim çok sevindim kardeşim. allah kazasız belasız hayırlı işler nasip etsin.
4x4cemal
11.Mayıs.2009, 19:38
sebahattinim çok sevindim kardeşim. allah kazasız belasız hayırlı işler nasip etsin.
osmanyaprak
11.Mayıs.2009, 19:41
Sebahattin kardeşim yeni işinde başarılar dilerim. Hani deriz ya avınız daim olsun ben sana diyorum ki yeni işin daim olsun kardeşim. İnşallah huzurlu bir çalışma ortamıyla emekliliğini tamamlarsın kardeşim.Manisadan selamlar...
yucelmert
11.Mayıs.2009, 19:42
Allah muvaffak etsin, utandırmasın, hayırlı olsun...
:) Afyondan selamlar...
unforgiven
11.Mayıs.2009, 19:45
Rabbim kazasız belasız helalinden rızk kapıları nasip etsin herkese... Canım abim senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Rabbim rızkını kazanırken öncelikle sağlık sıhhat ikinci olarak da helalinden kazanmak nasip etsin inşallah. Rabbim işi olmayan benim gibi dostlarımıza da inşallah yakın zamanda hayırlı kapılardan helal rızk kazanmak nasip etsin...
Saygılarımla...
senin adına gerçekten çok sevindim.hayat gittikçe zoralıyor.allah yolunu açık etsin.
hayırlı uğurlu olsun ağabeyim...
hayırlı olsun abi...geliyorum o taraflara karşılaşacaz sanırım abi...
ADAPAZARLI AVCI
12.Mayıs.2009, 07:06
sebahattin hayırlı olsun yeni işin dikat et bankamatiği tekrar soymasınlar.
çay içmeye beklerim .
Sebahattin bey çok sevindim. Allah kazasız belasız hayırlı işler nasip etsin.
levent ustalardan
12.Mayıs.2009, 09:20
Sebo inan çok sevindim işsizliği Allah düşmanımın başına vermesin. Eve hatta çevresine bile huzursuzluk veriyor insan asıl üzücü olan da bu.
Hayırlı işler dilerim canım kardeşim. İşsiz olanlarımıza da yeni iş imkanı dileklerimle.
Selamlar.
feridun berin
12.Mayıs.2009, 09:36
Kardeşlerin en güzeli senin adına çok sevindim hayırlısı olsun inşallah kalıcı olur yıllarca rızkını çıkarırsın Allahım herşeyi gönlüne göre versin. Manisadan kucak dolusu selam. http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/30.gif
Not: Kesinlikle av için işe gitmemezlik yapma çünkü önce rızk, av zevk sonra unutma abi nasihatı işini severek yap...
ALLAH muvakkak etsin kardeşim .sevindik
çetin ekren
12.Mayıs.2009, 10:52
sebocum Allah gönlüne göre bir iş versin gardaş cenabı hak rızkını bol etsin...işin hayırlı olsun....
Sebahattin hayırlı olsun.2000 yılından bu yana güvenlik işindeyim şu anda medıcalpark hastanesinde güvenlik amirliği yapıyorum hastanede güvenlik işi diyer yerlere göre daha yoğun olduğu bir gerçek.birşeye ihtiyacın olursa beni arıyabilirsin takıldığın her ne konu olursa yeni işinin her anını mutlu geçirmen dileğiyle tekrar hayırlı olsun.
Recep DÖNMEZ
12.Mayıs.2009, 11:41
Kardeş! öncelikle yeni işin hayırlı olsun....
Umarım sözleşmen yenilenir ve burada uzun yıllar çalışırsın....
Saygılar......
Tamer Kuvvet
12.Mayıs.2009, 11:47
Hayırlısı olsun abim Allah utandırmasın yeni işinde başarılar.
Sebahattin AVCI
12.Mayıs.2009, 14:27
güzel dileklerinizden ötürü allah sizlerdende razı olsun
Enver abi çayını içmeye ugrayacam inşallah senide beklerim
Serkan ustam saol eksik olma hastane ortamı bildiğin gibi biraz yoğun ve stresli geçer ama sakin ve mütevazilik herşeyin çözümü oluyor hastaneye gelenlerin sıkıntısı oluyor birde insanlara sert ve kaba hakarette bulunmak bana göre çok yanlış
bulunduğum hastane özel değil devlet olduğu için epey yoğun ama zamanım güzel geçiyor
saygı ve sevgiler
ADEM AYVAZ.
12.Mayıs.2009, 17:33
hayırlı olsun allah gönlüne göre versin hoşçakal.
tavaci_43
12.Mayıs.2009, 18:30
Allah daim etsin.Hayırlı uğurlu olsun.
ALPEREN
12.Mayıs.2009, 19:08
SEBAHATTİN KARDEŞ, HAYIRLI UĞURLU OLSUN YENİ İŞİN. DİLERİM, 20 AYIN DEVAMI 20 YIL OLUR.
GERÇEKTEN BİR AVCI KARDEŞİMİZDEN BÖYLE BİR HABER DUYMAK İNSANI DUYGULANDIRIYOR.
İNŞAALLAH KAZASIZ, BELASIZ, SORUNSUZ BİR 20 YIL ÇALIŞIRSIN. HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE VE
DİLEDİĞİNCE OLSUN. BAŞARILAR DİLERİM. SELAMLAR, SAYGILAR...
mehmetsahin
12.Mayıs.2009, 20:56
hayırlı uğurlu olsun sen iste ALLAH verir.
Mustafa YILDIRIM 38
12.Mayıs.2009, 21:36
Allah muvaffak etsin, utandırmasın, hayırlı olsun...
Sebahattin AVCI
12.Mayıs.2009, 21:42
allah herksin gönlüne göre güzellikler versin allah sizlerden razı olsun
Mehmet Ardilli
13.Mayıs.2009, 15:33
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.