PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİTE YÖNETİMİNE VE DEĞERLİ ÜYELERE DİKKAT!!!

12.Mayıs.2009, 09:33
DEĞERLİ YABAN DOSTLARI SİTENİN KURULUŞ AMACI AV VE AVCILARLA İLGİLİ İSMİNDENDE BELLİ OLDUĞU ÜZERE...
BENİM AVCILIK ÜZERİNE SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM ÇOK DONEM OLMAMASINDAN DOLAYI SİZLERLE GENEL KÜLTÜR MAKSATLI MAKALE VS.. PAYLAŞIYORUM AVLA İLGİLİ KISMI USTALARA BIRAKTIM DİYEBİLİRİM FAKAT DİKKATİMİ ÇEKEN BİR KONU OLDU...
YAZILARIM GENELDE ÇOK FAZLA İNCELENMİYOR DOLAYISIYLADA BENDE ACABA YANLIŞ EKLEMELERMİ YAPIYORUM DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALIKOYAMIYORUM...
BAŞTA SİTE YÖNETİCİLERİ OLMAK ÜZERE DİĞER ÜYE BEYLERDENDE BU KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMLE RİCA EDİCEM...

YAZIM YANLIŞ ANLAŞILMASIN KESİNLİKLE SİTEM ETMİYORUM YANLIŞ OLAN BİR DURUM VARSA DÜZELTELİM DİYE...
TEŞEKKÜR EDERİM

osmanyaprak
12.Mayıs.2009, 10:29
Ramazan bey sitem etmiyorum demişsiniz ama siyah dolguyla yazınızı belirginleştirmişsiniz. Bence sitemli olduğunuz hem konuyu açma gereği hemde konuyu açış şeklinizden belli oluyor. Sitemizin paylaşım ve konulara yorum yazılması açısından benim üye olduğumdan beri gördüğüm en zayıf dönemlerini yaşıyor olması sebebiyle bu durumun genel bir durum olduğu sizin açmış olduğunuz konuların içeriğiyle alakalı olmadığı görüşündeyim.Tabi ki benim şahsi görüşümdür. Toprağım kendine iyi bak. Salihliden selamlar...

çetin ekren
12.Mayıs.2009, 10:32
değerli Ramazan gardaşım aynı sorunu bende yaşıyorum ama ben şu kanıya vardımki herşey vaktinde ilgi görüyor av zamanı avla ilgili konular,balık zamanı balıkla ilgili konular...dediğin gibi av hakkında açılan konulara katılım çok az oluyor bunuda kimseye yükleyemiyoruz sağolsun arkadaşlar sadece bir göz atmakla yetinip yorum yapmaktan çekiniyorlar oysa biz birlikte bir konu hakkında ne kadar çok yorum yapılırsa doğru yolun o kadar çabuk bulunacağını defalarca anlatmamıza rağmen değişen birşey olmuyor....ben ne yaptımsa milleti katılıma davet etmek için olmadı...birde malum bu aralar milletin işlerinin yoğun olduğu dönemler bizler bile fazla vakit ayıramıyoruz,ama bak göreceksin hele bir sezon açılsın ne konular ne av resimleriyle süslenecek sayfalar ben kendi nefsimce o zamana odaklanmışım....
neyse sen konularına devam et gardaş olmazsa herzaman katılan arkadaşlarla birlikte biz konular hakkında istişare yaparız aramızda katılan dostlarımızdan da katılmayanlardan da Allah razı olsun elbet birgün onlarında rahatsız oldukları veya memnun oldukları bir konu açılır bizde birlikte yorum alışverişinde bulunuruz....Allaha emanet ol gardaş....sen boşver paylaşıma devam....

sitem etme konusuna gelince burası sizinde dediğiniz gibi avcı dostların bir araya toplandığı büyük bir aile burda her türlü sorun dert,sitem paylaşılmak zorunda yoksa herzaman güllük gülistanlık olacak diye bir kural yok zaten hep öye olursa herkes sıkılır...bazen onlarında yeri var ben sizi gayet iyi anlıyorum zahmet edip yazı yazıyorsunuz katılım olmuyor ama boşver nasılsa birgün katılacaklar yoksa burda olmanın bir anlamı yok bence....

12.Mayıs.2009, 10:50
ÇOK SAOLUN ARKADAŞLAR GÖNLÜNÜZE SAĞLIK DUYGULARINIZA SAĞLIK SİZDE YAZMASANIZ BİRDAHA SİSTEME GİRİP YAZMAYI BIRAK GEZMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM KALMAMIŞDI...
YAZIYORUM SES YOK SANKİ KENDİ KENDİME GELİN GÜVEY OLUYORMUŞUM GİBİ OLUYORUM...
ÇETİN BEY VE OSMAN BEY SONSUZ TEŞEKKÜRLER YANLIZ OLMADIĞIMI HİSSETTİRDİNİZ BANA...

Recep DÖNMEZ
12.Mayıs.2009, 10:55
Ramazan kardeş! inan sen siteye katılalı elimden
geldikçe konularını takip ediyorum.Çok güzel ve hoş
paylaşımlarda sunuyorsun....teşekkürler......
Açtığın konulara yapılmayan yorumlara gelince....
Bazen bende pek anlam veremiyorum,bir arkadaş bir konu açıyor saatlerce
hatta bir iki gün yorumsuz kalıyor.....tabi bu konuyu açan arkadaşta
değişik yorumlar yapıyor kendi içinde....
Dileğimiz belli başlı üyelerin değil en azından üyelerin yarısının günlük
siteye girip yorumlar yapması....
Bir üyenin açtığı konuya iki satır yorum yazmak çok zor olmasa gerek....
Seni bugüne kadar yaptığın yorumlar,açtığın konular için tebrik
ediyor,yeni konularını bekliyoruz.....
Çetin ERKEN Kardeşin de dediği gibi biraz ölü sezonda olduğumuzdan
kaynaklanıyor bu durumlar....
Sezon başlar başlamaz herkesin hareketleneceğine inanıyorum.....
Saygılar.......

levent ustalardan
12.Mayıs.2009, 11:01
Ramazan bey açtığınız konu veya yazılarınızı okuyorum birçok arkadaşımızın da okuduğuna inanıyorum. Siz yazmaya devam edin yorum almasanızda oldukça faydalı bence. İşiniz turizmle ilgili sanırım gezip gördüğünüz yerlerden doğa, tarihi yerler ve denizlerle ilgili resimler yollarsanız daha ilgi çekici olur diye düşünüyorum. (Toplum olarak okumayı pek sevdiğimiz söylenemez)

Selamlar.

çetin ekren
12.Mayıs.2009, 11:01
bir kere bu bir daha girmeyecektim yazmayacaktım gibi şeyleri geçecez dostum ben bunu çok dnedim ilk başlarda bende senin gibi yazıyorum katılım yapan arkadaşlar hep aynı adamlar...ne bu ya dedim ben iki saat yazı yazıyorum adamlar yorum yapıyorlar''paylaşım için teşekkürler''bumudur abi dedim kendi kendime ya adam iki satır birşey yazar iyi veya kötü ama yok....bende daha yazmıycam konuda açmıycam gerekirse girmeyecem de dedim ama baktımki burası o kadar içime işlemişki, o katılımda bulunan 3-5 dost bile bana yeterli geldi...
demem oki eğer sende en az benim kadar bu dostluk sitesine hissettiklerimi hissediyorsan gidemezsinde.bırakamazsında,kopamazsında hele bi sende sabret mehmet ARDİLLİ abim azmı bu konuda benim kahrımı çekti...demi mehmet abi...
dostum dediğim gibi bizler buradayız sen devam et...iyiysekte burdayız kötüysekte burdayız...başka yer olmaz...

12.Mayıs.2009, 11:26
sevgili ramazan bende senin his ettiklerini hisettim ve bunu dile getrirdim fakat tekrar etmekte fayda var yineliyorum KONU KÖPEK TİCARETİ OLUNCA SİTE ÜYELERİMİZİN BİRÇOĞU ONLARCA YORUM FAKAT BİLGİ PAYLAŞIMLARINDA 100 İZLEME 3 CAVAP ÜSTÜNE ALINMA HEPAYNI. Ama sanırım son mesajlardan sonra birşeyler değişmeye başlayacaktır biz aileyiz kavramını algılayan tüm dostlara sevgiler...

Tamer Kuvvet
12.Mayıs.2009, 11:42
tamamdır gereken ilgiyi kendi adıma göstericem

12.Mayıs.2009, 11:50
LÜTFEN SÖYLEDİĞİM SİTEM DEĞİL SADECE KIRILDIM BİRAZ...
AYNI ZAMANDA SADECE BENİM YAZDIKLARIMA DEĞİL GENELİ KAPSAYAN BİR SELZENİŞTİ BENİMKİ HOŞGÖRÜLÜ ANLAYIŞINIZDAN DOLAYI HER BİRİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...

SN RECEP ILGIN BEYİNDE BELİRTTİĞİ GİBİ AMACIMIZ SİTE ÜZERİNDEN TİCARET YAPMAK DEĞİL HATIRLATMANIZ İÇİNDE ÇOK SAĞOLUN...

BENİM ETRAFIMDA BİR SÜRÜ AVCI ARKADAŞM VAR TAHMİN EDERİSİNİZ! ÇOĞU FARKLI SİTELERE MENSUPLAR" BANADA ÜYE OL FALAN DİYORLAR AMA BURADA FARKLI BİR SEVGİ VE SAYGI VAR İNSANLARA İNSAN OLDUKLARI İÇİN DEĞER VAR...

İNANIN KENDİ SİTEME DAHİL BURDAKİ KADAR ÖZEN GÖSTERMİYORUM SANIRIM NİYETİM BİRAZ AÇIK VE ANLAŞILIR OLDU...

SAYGILAR

12.Mayıs.2009, 17:49
Yazdıklarınızı ilgi ve dikkatle izlediğimi bildirmek isterim. Lütfen değrli paylaşımlarınıza devam ederseniz çok sevinirim.

Saygılar.

13.Mayıs.2009, 08:01
Sevgili Ramazan, çok güzel bir konuya değinmişsin. Yalnız benim söylemek istediğim bu olayları üzerine alınma. Dikkatli incelersen genel olarak herkezin yorumları düşük. Ben sitede yeni sayılırım. İlk girdiğim zamanlarda yeni heves herkeze bişeyler yazma gayretindedim. Sonra bende bir kaç konu açtım, baktımki hiç talep yok, sonra bi daha, bi daha baktım hep aynı. Sonra ne oldu benimde yorum yazma şevkim kırıldı. Genel üyüye bakılırsa yorumlar çok düşük. Dediğim gibi şahsınla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Üyelere tavsiyem iki kelimede olsa fikirlerimizi paylaşalım. SAYGILARIMLA......

Tamer Kuvvet
13.Mayıs.2009, 09:34
Ramazan abim seni kırdıysak kendi adıma özür dilerim sende haklısın bir şey paylaşıyorsun ve yorumlerı merak ediyorsun bu doğal sen payaşımlara devam et bundan sonra farklı olacaktır abim saygılarımla.

13.Mayıs.2009, 09:41
TAMER BEY ÇOK SAOL İLGİNDEN ÖTÜRÜ ÇOK MEMNUN OLDUM

ADAPAZARLI AVCI
13.Mayıs.2009, 10:27
Ramazan bey yazılarını okuyorum paylaşımlarınız güzel ben fazla yazmam ama okurum .

yazılarınızın devamını beklerım.

Adapazarından saygılar selamlar.

Mehmet Ardilli
13.Mayıs.2009, 10:50
Sevgili avkolikler, bu vesile ile dile getirmeliyim ki form siteleri için de paylaşım kotası oldukça yüksek bir yerdeyiz, ancak ziyaretçiler de dahil olmak üzere konulara yanıt oranı okunma sayısının %10 ile %20 si arasında değişmektedir.
Şunu özellikle vurgulamak isterim ki; formlara açtığımız konun içeriği kadar, konunun doğru form başlığı altına açılması da, ilerleyen günler de ihtiyaç duyan arkadaşlarımızın konuyu çabuk, kolay bulması açısından önemlidir. Böylece konularınızın sadece portalda ki ömrü değil, form içinde ki ömrü önem kazanacaktır. Bir diğer husus da konuların başlıklarının içerik ile örtüşmeleri, o konu hakkın da araştırma yapan birçok kişi için önemlidir.
Bu yazdıklarım genel anlamda paylaşımlarımızı uzun soluklu kılacağı gibi günler hatta, aylar sonra konuya ligiyi devam ettirebilir. Ancak benim şahsi kanaatim katılım sağlamak için konu açmak değil, paylaşım da bulunmak için konu açmak daha tutarlı sonuçlar, daha samimi ortamlar yaratır. Onun için kimsenin yanıtlamayacağını düşündüğünüz konuları bile bence dile getirmeli sadece okunması ile dahi paylaşımınızı sürdürmelisiniz, tabi ki forum kuralları çerçevesin de.
Ramazan bey bu konuyu açmanız sebebiyle, bunları paylaşabilme fırsatı kazandığımızı göz ardı etmemeliyiz. Bakın işte paylaşımların nereden kaynaklanıp nereye akacağı hiç belli olmuyor, kazanımlar devam ediyor. O yüzden paylaşımlarımızın hoş sohbet bu güzel ortam da herzaman kıymetli olduğunu sizlere ifade etmek isterim. Hepinize sevgi ve hürmetlerimle selamlar.