Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜYÜK GECMİŞ OLSUN NİHAT BALTACI
ismail talay
30.Ocak.2008, 09:49
arkadaşlar üyemiz ve benim can dostum kardeşim . hepinizinde tanıdığı nihat baltacının babası değerli avcı üstadımız
aziz baltacı ağır bir kaza gecirmiştir. şükürler olsunki hayati tehlikeyi atlattı şu an celal bayar tıp fak. hastanesinde manisa' yoğun bakımda. allaha dua edelim ki aziz amca bir an önce iyileşsin. büyük gecmiş olsun kardeşim .acil şifalar diliyorum.
ayrıca arkadaşlar manisa merkezde üyelerimiz varsa nihat ın telefonunu vereyim 0532 632 6335 aramanız sormanız
arkadaşımızın moral ve motivasyonu için iyi olacaktır. insanlar böyle zamanlarda bir dost selamına ihtiyac duyarlar .
Adil Karakus
30.Ocak.2008, 10:56
Geçmiş olsun Nihat Baltacı Rabbim acil şifalar versin ...
Allah acil şifalar versin şuurunun yerinde olduğunu öğrendim inşaallah biran önce iyilişir.
yasar_yetim
30.Ocak.2008, 20:18
buyuk gecmıs olsun allah acil sifalar versın
imported_avkolik
30.Ocak.2008, 20:37
arkadaşlar şimdi görüştüm...Allah'a şükürler olsun durum iyiymiş hayati tehlikeyi atlatmış..Ailesine göstermeye başlamışlar...Verilmiş sadakalrı varmış.Kardeşimizin yanındayız..Tekrardan geçmiş olsun
altınsoy43
30.Ocak.2008, 21:11
geçmiş olsun arkadaşlar,,inşallah sağsalim aramıza döner amcamız
Mustafa ÇİL
30.Ocak.2008, 21:46
gardaşlar büyük geçmiş olsun..varsa yapılacak birşey arayıp soralım nihat gardaşıma
büyük geçmiş olsun inşallah sağ salim ayağa kalkar amcamız
hallederix
30.Ocak.2008, 21:58
Arkadaşımız nihat baltacının babası aziz amcamıza geçmiş olsun ,inşallah tez günde sağlığına kavuşur ..
aytekin çetin
31.Ocak.2008, 06:55
Sadıcım büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
ismail talay
31.Ocak.2008, 07:16
arkadaşlar nihatla görüştüm az önce sık sık telefonlaşıyoruz durum iyi şükürler olsun , ayrıca kendisi adıma sizlere teşekkür etmemi istedi. avkolik camia sı içinden gelen her aramnın kendisine büyük destek olduğunu cok sevindiğini söyledi. aramalarınız kardeşimizi cok mutlu etmiş.. en yakın zamanda aramıza dönecek ...ayrıca bu birlik beraberlik ve sahiplenmeniz için ben de sizlere cok teşekkür ediyorum.
buyuk gecmıs olsun allah acil sifalar versın
cemalreis
31.Ocak.2008, 11:11
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM ALLAH ACİL ŞİFALAR NASİP EDER İNŞALLAH TEKRAR TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
nihat baltacı
08.Şubat.2008, 19:44
arkadaşlar kısa bir süreliğine bigadiç e geldim pazartesi günü tekrar dönüyorum manisaya.foruma girdim gerçekten çok duygulandım.arkadaşlar gerçekten zor günler geçirdim babam çok kötü bir kaza geçirdi.kendisi yılların şöförü .yıllardan beri araba üstünde ama kaza işte sen ne kadar dikkatli olursan ol karsıdan gelen senin kadar dikkatli değil.karşıdan gelen araç babamla kafa kafaya kaza yaptılar.şuan babamın durumu gayet iyi yoğun bakımdan çıktı.sadece ameliyat olacak salı günü.vücudunda baya bir kırık var.ama bunada şükür diyelim.sevindiğimiz de bu işte babamız suan hayatta.... arkadaşlar sizlerden gerçekten allah razı olsun.bu kötü günümde benimle olduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim.hep dualarım sizinle arkadaşlar...sizler gerçekten bir arkadaş bir dostsunuz hepinizden allah razı olsun...en yakın zaman da görüşmek ümidiyle....nihat baltacı.
Mustafa ÇİL
08.Şubat.2008, 20:00
güzel haberler bekliyoruz sevgili nihat....RABBİM acil şifalar versin kardeşim
nihat baltacı
08.Şubat.2008, 20:09
amin mustafa kardeşim.allah sizlerden razı olsun .babam hayati tehlikeyi çok şükür atlattı...allah onu bizlere bağışladı.sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.saolun arkadaşlar.
cemalreis
09.Şubat.2008, 06:49
güzel haberler bekliyoruz sevgili nihat....RABBİM acil şifalar versin kardeşim
fatih demircan
09.Şubat.2008, 07:35
dostluk bu günlerde lazım nihat abi bizler senin için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız
ismail talay
09.Şubat.2008, 10:27
şükürlrt olsunki aziz amca hızla iyileşiyoru , e nolacak adam avcı :) ciğerler temiz hava dolu sigara yok içki yok . bir an önce düzelip ayağa kalkacağına inanıyorum nihatım . bu arada dost sadece iyi günde değil en kötü günde de dosttur bizler doztunuz yanlız değilsin bunu bilesin..
Mehmet AYHAN
09.Şubat.2008, 10:36
Geçmiş olsun Nihat Baltacı Rabbim acil şifalar versin Allah tekrar yaşatmasın böyle bi durum Allah kimseye yaşatmasın
büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin umarım tezzamanda aramızageri döner
altınsoy43
09.Şubat.2008, 15:27
inşaallah başarılı bir ameliyat geçirir ve çakı gibi olur kardeşim ALLAH ana babamızı başımızdan eksik etmesin ve bizleride,
onlara her zaman saygı ve sevgide kusur etmeyenlerden eylesin.ONLARIN HAKKI ÖDENMEZ.
ibrahim aykut
20.Şubat.2008, 12:02
sevgili enisteme büyük gecmis olsun allah acil sifalar versin ben almanyadan teyze oglun ibrahim nihat baltaci ailesine gecmis olsun ben ibrahim aykut (lokumcu )
serdar20
20.Şubat.2008, 12:37
büyük gecmis olsun allah acil sifalar versin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.