Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzondan sevgilerle
serdar ergun
30.Ocak.2008, 19:23
Sevgili üstadlarım ve kardeşlerim,öncelikle bana bu siteyi tavsiye eden çok kıymetli abim Metin Evler'e tşk ederim,onun sayesinde sizlerle tanışma fırsatım olacak.Bende pointer düşkünü ve besleyen bir avcı olarak aranıza katılmaktan çok mutluyum,buda kızım linda Trabzondan Saygılarla...
http://img131.imageshack.us/img131/7269/hpim2070ce7.jpg http://img217.imageshack.us/img217/7825/hpim2061yz9.jpg
yasar_yetim
30.Ocak.2008, 20:15
hos geldın kardes paylasımlarını beklıyoruz kocaeliden sevgı saygı.
Mustafa ÇİL
30.Ocak.2008, 21:56
hoş geldin gardaşım saygılar bizden..valla sarı kızında güzelmiş ne yalan söyleyeyim
maşşallah
cemalreis
31.Ocak.2008, 11:02
HOŞ GELDİN KARDEŞİM SEFALAR GETİRDİN KAYSERİDEN SEVGİLER SAYGILAR BİLGİLERİNİ VE PAYLAŞIMINI BEKLİYORUZ KARDEŞİM
develili
31.Ocak.2008, 14:15
oooooo sardarım karşim benim hoş geldin nerde kaldın ya gecikin hergün bakıyom serdar yok işlerin yoğun galiba aman olsun kardeşim iş olmassa aş olmaz allah salık versinde gerisi boş paylaşımlarını ve katılımlarını dost koliğe yaz beee dostum haa bu ara nasıl kurtzaar beğendinmi allaha emanet ol
serdar ergun
31.Ocak.2008, 16:50
hoş gördük abilerim Allah razı olsun,gördüm metin abim görmemmi çok güzeller,işlerden dolayı fırsat bulamadık bi türlü sonunda geldim abi,Allah izin verirse bundan sonra sürekli paylaşımlarımızla devam edecez,abi senide pointerci yapacaz inşallah
Serdar kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin..!
develili
31.Ocak.2008, 17:51
inşallah olacağım kardeşim seni bekliyom ne zaman hazır dersen köpeğimin kimliğini değişecem serdarım 4 göz bekliyom yavruyu hayırlısı ile inşallah pointerci olacağım sayende
imported_avkolik
31.Ocak.2008, 17:56
Serdar kardeşim hoş geldin..Paylaşımlarınla renk katarsın inşallah...Metin abimede sonsuz teşekkürler güzel dostlara bizleri tavsiye ettiği için...Bu arada Metin abi Bizim sayfamızda yetişenlerde senin köpeğin ismini TİTA olarak değştirdim..saygılar
develili
31.Ocak.2008, 20:11
ali ekber kardeşim ne demek biz dostlarla varız doslarla olmaya çalışıyoruz tavsiyelere devam paylaşımlar için isim için de sağol alim senin bu duyarlılığın ve göreve bağlılığın öldürüyor beni yawwwww haaa serdarım ne demek ya allah ömür verirse seneye keklikte musait olduğun zaman buluşur bir yerlere gider av muhabbet katarız bir birine inş. sen köpeği yetiştir gerisini takma kafana dostum benim
Hoşgelmiş sefalar getirmişsin kardeş umarım hoşça vakit geçirisin.
trabzonlu
01.Şubat.2008, 06:41
serdar merhaba linda çok güzel olmuş maşallah uzun ömür avlar yapmak nasip olsun
fatih demircan
01.Şubat.2008, 07:06
serdar aramıza hoş geldin bütün trabzonlu avcıları bekliyoruz sitemize bu arada lindanın maşallahı var maşallah çok boylu erkek köpek gibi duruyo
serdar ergun
01.Şubat.2008, 07:54
metin abim hazır olunca arıcam seni abi,inşallah sezona işlerimizi yoluna koymuş olurzda dağ bayır dolaşırız abi,ilgilerinden dolayı herkeze tşk ederim,elimden geldiği kadar köpeğimi yetiştirmeye çalışıyorum inşallah sezona herşeyiyle hazır olacak saygılar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.