Orijinalini görmek için tıklayınız : avcı abilerim siz hangisini tavsiye edersiniz yarım lutfen
emrah edik
25.Mayıs.2009, 10:47
franci fırst clas baikal mp 153 syntetic kral arm otomatik karar veremiyorum aralarındaki fark nedir hangisi daha dayanıklıdır fiyatlar hemen hemen aynı gibi bana yardımcı olursanız seviniim saygılar herkese yeni sezonda iyi avlaklar ÖNCE EMNİYET SAYGILAR
çetin ekren
25.Mayıs.2009, 11:17
senin beğenmen hepsinden önemli bence gardaşım....benim beğendiğimi sen beğenmezsin senin beğendiğini ben beğenmem...bu iş böyle...gideceksin senin yüzüne hangisi güzel yatıyorsa onu alacaksın....kalite açısından soruyorsan yeniden yerli-avrupa tartışması çıkmaması için ben birşey demiyorum....
ama yanlızca sonrasıda düşün derim...herhangi bir arıza durumunda parça teminini hangisinde daha kolay bulabilirsin....
senin beğenmen hepsinden önemli bence gardaşım....benim beğendiğimi sen beğenmezsin senin beğendiğini ben beğenmem...bu iş böyle...gideceksin senin yüzüne hangisi güzel yatıyorsa onu alacaksın....kalite açısından soruyorsan yeniden yerli-avrupa tartışması çıkmaması için ben birşey demiyorum....
ama yanlızca sonrasıda düşün derim...herhangi bir arıza durumunda parça teminini hangisinde daha kolay bulabilirsin....
doğru diyosun abi
emrah edik
25.Mayıs.2009, 11:31
BENİM KAFAMA TAKILAN SU 1000 VERİP YERLİ ALAYIM 1100 YADA 1600 VERİP FRANCİ Mİ ALAYIM
çetin ekren
25.Mayıs.2009, 11:39
paranız fazlaysa birşey diyemem....neden yerli tüfek kullanmayasınız ki....ben açıklamayacaktım ama görüşüm yerli....avrupa kullananlara sözüm yok yanlış anlaşılmasın tabi....bir av bayisi olarak kendi fikrimdir...bu....
emrah edik
25.Mayıs.2009, 11:44
TABİ HERKESE SAYGIMIZ SONSUZ YERLİ TABİ YERLİLERDENDE ATA STOGER ARMSAN VAR BUNLAR AARASINDADA KARAR VEREMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİİRİM SAYGILAR İTHALDEN VAZ GEÇTİ BENDE 65 NAMLU DÜZCE YAPIMI SÜPER POZE VAR BILDIRCIN CULLUK VEDE ÖRDEK AVINA CIKIYOM AMA ÖRDEKTE ZAYIF KALIYOR O YÜZDEN OTOMATİK DÜSÜNÜYOM
çetin ekren
25.Mayıs.2009, 11:59
Abicim seçme hakkını hep bize bırakırsan sonradan bizi meshul tutma bak....madem artık seçimi yerliden yana yapacaksın onada kendin karar vereceksin....ata av tüfekleri hafifliğiyle tutulan bir tüfektir ama kral da kötü tüfek değildir burda seçim sana ait....
hangisi sana daha yatkın geliyorsa onu seçmelisin....
hem elinde kullandığın tüfekte ördek avında zayıf kalıyor diyorsunda 65 cm.orjinal tüfekse bence zayıf kalmamalı benim yıllardır kullandığım yerli yapım 57 cm.namlu boyu var her avda rahatlıkla kullanıyorum...hiç zayıf kaldığı bir av olmadı bugüne kadar mevsimine göre mermi kullanırsan bence vurmayan tüfek olamaz....
emrah edik
25.Mayıs.2009, 12:07
ata dıye düşünüyorum kendı tufegıme gelınce culluk ve bıldırcında mukemmel sonuclar alıyom kacar yok derim ordekte ıse malum 32 34 gr remıngton fısek kullanıyom kalıtesız fısek almam farklı markalarda kullandım ama sonuc aynı ordek sılkelenıp gıdıyor dusmesı gerekırken mesafede uzak degılken namlu capları 1/2 ve 1/4
Sebahattin AVCI
25.Mayıs.2009, 16:43
bence ata gerisi yalan derim şuan on numara silah üretiminde
doğru diyosun abi
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.