Orijinalini görmek için tıklayınız : << Beeper Tasmalar >>
Değerli Avcı dostlar merhablar sizlerin peeper tasmaları hakkında görüşlerinizi alacağım elbette kullananlar vardır ve hangisini tavsiye edersinizz ?
1- İnotek marka upland pro beeper....
2- Cani beeper....
fevzi dursun
28.Mayıs.2009, 06:58
diğer markayı bilmiyorum ama cani beep ' ten memnunum.
Teşekkürler fevzi bey :) Biliyorusunuz ki yerli mallar hiç iyi olmuyor önemli olan dayanıklı ve sağlam olması su geçirmemesi... Zaten Cani beeper Armer'de mevcut ben sadece fikir almak istedim. Muhakkak kullananlar ve bilgisi olanlar vardır,Avcı dostların Bu konuda tavsiyelerini ve önerilerini bekliyorum...
yeri gelmişken,merakımı bağışlayın, bende bir soru sorayım.beepırın ne gibi avantajları ve dez avantajları vardır.
Elbette vardır izzet bey köpeği Bİle göremyeceğimiz çalılarla kaplı arazilerde köpeğin yerini tayin eder görmesekde köpeğin hangi yöne oluduğunu biliriz sinyaller verir köpeği takip etmemizi sağlar ve köpeğin bizden habersiz fermada kalmasını engeller fermada olan köpeğin yerini bize tayin eder ses sinyalleriyle köpeğe yanaşırız :):)
hımmmm.yani köpek,fermada değişik ses çıkarıyor,haraket halindeyken farklı ses çıkarıyor.anladığım kadarıyla
.bu beepırların değişik versiyonları varmı,ve ne kadara alabiliriz.
fevzi dursun
28.Mayıs.2009, 09:15
izzet kardeşim köpek hareket halindeyken bepperden çıkan ses her 10 sayide bir bip sesi. köpek fermaya yatınca bu ses aralıkları 2 saniyeye düşüyor.
AKADAŞLAR BEEPER SİZ ORMAN YADA SIK ÇALILIKLARDA KÖPEKLE AV ÇOK ZORDUR BU BEEPER TASMAYI İCAT EDENDEN ALLAH RAZI OLSUN.BU TASMALARIN EN İYİSİ İNOTEK TİR FİATI 100 USD CIVARINDADIR
CABELASS TAN UPS KARGO İLE 1 HAFTA İÇİNDE KREDİ KARTI ÖDEMESİ İLE 30 USD KARGO ÜCRETİ İLE BEREABER ALABİLİRSİNİZ
BEEPER TASMANIN KÖPEĞE HİÇ BİR ZARARI YOK FAKAT GENÇ KÖPEKLER BEEPER SESİNE ALIŞTIKTAN SONRA EĞER BİRKAÇ KÖPEKLE AVLANIYORSANIZ BİRBİRLERİNİN SESİNİ DİNLEMEYE BAŞLIYORLAR TEK SAKINCASI BU OLABİLİR ASLINDA ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL BEN YILLARDIR BU TASMALARLA AVLANIYORUM VE ÇOKTA MEMNUNUM
SELAMLAR
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.