PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese selam

halil
29.Mayıs.2009, 07:27
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/sad.gif arkadaşlar selamsız bi mesaj bıraktım hemen itiraz geldi haklısınız onun içinherkese
selamun aleyküm recep kardeş ben avcı değilim olamadım merakım var ve tüfek bile aldım ailem izin vermedi onun için avcılık yapamadım silahada merakım var biraz.kendime ait olacak bi işyeri açıyorum nakte sıkıştım onun için buraya üye olup silahı satmayı düşündüm.başka sitelerde var ama bu sitenın içeriğini beğendim.avcılar şöyle diyormuş HERKESE YAĞLI AVLAR.................

çetin ekren
29.Mayıs.2009, 07:45
Halil bey öncelikle anlayışınızdan dolayı sizi kutluyorum....ama halen soyisminizin bilmememize rağmen.hoşgeldiniz..şuan Erzurum'damı ikamet ediyorsunuz size bunu sormak istiyorum...eğer evet derseniz bende Erzurum'dayım ve av bayiliği yapıyorum eğer siz isterseniz benim yanıma bir uğrayın bakalım sizin için ne yapabiliriz...duymuşsundur SAFARİ AV BAYİ...
kongre cad...koç kebaptan 300 mt.yukarı aynı sırada siz gelmeyi düşünürseniz beni sorun....

Recep DÖNMEZ
29.Mayıs.2009, 11:39
Halil Kardeş! siteye hoş geldin.....
Avcı olup olmaman inanki hiç önemli değil....
Önemli olan dostluk,arkadaşlık ve muhabbet....
Burada avcılık dışı birçok paylaşımlar yapıloruz....
Seninde bu paylaşımlara katılman,yorumlar yapman dileklerimle....
Erzurum'a Saygılar......
Çetin kardeş'i mutlaka bul,sana yardım edecektir gerçekten.....

29.Mayıs.2009, 11:50
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz...İnşallah herşey gönlünüzce olur

imported_avkolik
29.Mayıs.2009, 11:52
Halil kardeşim aileye hoş geldin..Bak biraz takıl senin işlerinde hallolacak diğer sıkıntılarınada hep beraber çözüm bulmaya çalışacağız..Hele bir soluklan bi tanışalım...

Kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin..Selamlar

29.Mayıs.2009, 12:50
aleyküm selam hoş geldiniz

Sebahattin AVCI
29.Mayıs.2009, 16:37
a.s hoşgeldin dadaşlar diyarına selamlar

29.Mayıs.2009, 18:01
aileye hoş geldiniz

osmanyaprak
29.Mayıs.2009, 19:03
Aramıza hoş geldiniz

30.Mayıs.2009, 02:16