Orijinalini görmek için tıklayınız : BUNUN HESABINI ZOR VERECEKSİN (Mehmet ARDİLLİ)
Mehmet Ardilli
29.Mayıs.2009, 15:32
http://img35.imageshack.us/img35/1854/sehitogluyum.jpg
BUNUN HESABINI ZOR VERECEKSİN
ATALAR BERİ HEY, HEY GİDİ EFELER HEY
TOPRAK ÜZERİNE BASAN AYAKLAR HEY
HEY GİDİ GÖĞE UZANAN SANCAKLAR
EY ŞANLI BAYRAĞIM SENDE ŞAHİTSİN
NESLİ ŞANLI TARİHİ KANLI CETTİM HEY
HEY GİDİ GAZİ SOYU TÜRK BOYLARI HEY
BABASI ŞEHİT DÜŞEN KINALI EVLATLAR
EY MAĞDURU MUKKADDES SENDE ŞAHİTSİN
MEHMEDİM HEY, HER İKİ CİHANIM VAY
İKİ GÖZÜM NUR YÜZLÜM CİVANIM VAY
TOPRAK ALTINDA UYUYAN ŞEHİTLER
EY, KATINA YÜKSELEN RUH ŞEHİTSİN
AH BİRE KÂFİR SOYU HAİN TOHUMU
KİM KURDURDU SANA BU KANLI OYUNU
RUHUNU ŞEYTANA SATAN KANCIKLAR
BUNUN HESABINI ZOR VERECEKSİN
Mehmet ARDİLLİ
http://img35.imageshack.us/img35/2944/eht.jpg
unforgiven
29.Mayıs.2009, 15:53
Mehmet abim ne yaptın yaa yüreğimi dağladın gittin... Eline emeğine sağlık... Bu lain pislikler bu yedikleri haltların hesabını veremeyecekler... Lanet olsun onlara ki onlar suçsuzun canına, günahsız yetimin canına kastederler...
Saygılarımla...
çok duygulandım emeğine sağlık abim ...
ALPEREN
29.Mayıs.2009, 16:30
SAĞOLASIN MEHMET KARDEŞİM,
YÜREĞİNE, EMEĞİNE SAĞLIK. TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA.
SELAMLAR, SAYGILAR...
fevzi dursun
29.Mayıs.2009, 16:56
bir mehmetçik şehit olur bin mehmetçik doğar. tüm mehmetçiklerimizin ruhları şad olsun. kederli ailelerine ve tüm türk milletine sabırlar versin.
az kaldı az bu korkakların can çekişlerinin göstergesi onlara köpek diyemiycem çünkü köpeğime hakaret etmiş olurum. kendi köpeğim hiç bir zaman sahibine ihanet edip yediği tasa sıçmadı. köpeğimin soylarıda belli.. bu soysuzların, ne vatanı belli nede ataları belli. bir kaç ne idüğü belirsiz vatansız kaldı er geç mehmetçiklerimiz türünün son örneği olan bu soysuzları saklandığı delikten çıkartacaklardır.
kapadokyali_1981
29.Mayıs.2009, 17:58
Mehmet abi okurken tüm tüylerim diken diken oldu eline yüreğine sağlık.
osmanyaprak
29.Mayıs.2009, 19:13
Eline Yüreğine sağlık.Bu şerefsizlerin elbette gün gelecek kökünü kurutacağız.Rabbim Yüce Türk Milletinin Şehitlerinin ruhlarını şad eylesin.
feridun berin
30.Mayıs.2009, 07:19
Kardeşim eline sağlık bu hesbı ödeyecek olan düşünsün bizler değil. Mehmetim gerçekten etkilendim bir kaç kez okudum. Sağlıcakla kal.
Recep DÖNMEZ
31.Mayıs.2009, 07:36
Abicim eline,emeğine ve yüreğine sağlık.....
Teşekkürler,teşekkürler.....
Hesap verecekler düşünsün........
Saygıları en büyüğü aziz şehitlerimize ve
ailelerine olsun.....
SAYGILAR....
Mesut BÜLBÜL
01.Haziran.2009, 11:20
mehmet kardeşim bunları görünce icim kanıyor be kardeşim bu vatan uğruna can veren şehitlerimize allahtan rahmet acılı ayilelerinede sabırlar ihsan eylesin mevlam yaralı kardeşlerimizede acil şifalar dilerim
cemalreis
01.Haziran.2009, 19:54
Evet arkadaşlar Mehmet kardeşim kendi adaşlarını kaybetmenin acısını zannederim hepimizden çok yaşıyor.
Bizlerinde bu duygu ve söylemlere katılmamamız mümkünmü ama bunca hainliğe despotluğa ve caniliğe karşı neden
hala zeytin dalı uzatılır yandaşlarına niçin hala sabır gösterilir ve tavizler verilir anlamak mümkün değil.
Acaba değermi bir MEHMETCİĞİN bir damla kanına oy uğruna o soysuzlara verilen tavizler.
ALLAHIN GAZABI BU MEMLEKETİ BÖLMEK VE PARÇALAMAK İSTEYENLERİN VE ONLARA ÇANAK TUTANLARIN ÜZERİNE OLSUN.
AMA İNŞALLAH KANLA YOĞRULAN BU VATANIN HARCINI AYRIŞTIRMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.