PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HERA'NIN EĞİTİMLERİ BİTTİ...

31.Mayıs.2009, 08:38
http://img190.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mvideoooooooc

Hera şimdi 6 aylık yorumlarınızı bekliyorumhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif tamamen kendi eğitimim... Biraz acemi bir eğitim ama düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız mutlu olurum... Siz ustalarımın bilgilerini benimle paylaşması benim için büyük bir onur...

unforgiven
31.Mayıs.2009, 08:49
Eline yüreğine sağlık kardeşim... Atom karınca gibi maşallah senin yüzünü kara çıkarmaz...

Saygılarımla...

Samed Berin
31.Mayıs.2009, 10:57
Mahmut abi heranın maşallahı var inşallah bu sezonda iyi bir ikili olursunuz şimdiden avınız bol olsun.. Selamlar.

31.Mayıs.2009, 13:15
valla abicim heranın eğitimleri bitmedi bence yeni başlıyor...:) kolay gelsin...

sukru sunar
31.Mayıs.2009, 13:56
masallah cok guzel kardes ama bence otur ve bekle komutlarını bırbırıne karıstırma.yanı yapmasını ıstedıgın seyın bırtek komutu olsun.ben bu konuda cok hassas davranıyorum ılerde gucluk cekmemek ıcın.ya getır olarak alıstır yada al gel komutuna alıstır.komut tek ve degısmez olursa daha ıyı olur.benım okuduklarımdan edındıgım bılgıler ve su an kı dusuncelerım bunlar ayrıca egıtım daha yenı baslıyo bıtmemıs bence...kolay gelsın salıhlıden selamlar

31.Mayıs.2009, 16:20
mahmur tebriler gelecek vaadediyor :) umarım uzun yıllar ağız tadıyla avlanırsın

31.Mayıs.2009, 17:35
Sevgili şükrü abi, aynı senin dediğin gibi bi kaç arkadaşdaha bahsetti bu konudan komut tek ver dediler, otur yada beklede getirmedeki komutları karıştırma dediler, bundan sonra öyle devam etcem, değerli bilgilerin için teşekkürler....

Sebahattin AVCI
31.Mayıs.2009, 17:57
Mahmut teşekürler sen acemi isen ben yanında çırak kalırım senin http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

herşey güzel komutları birden çok defalarca tekrarkamana gerek yok sanırım

sen av partnerini bulmuşsun meraların tozunu attırırsınız inşallah

eğitime devam yola devam

saygılar

ALPEREN
31.Mayıs.2009, 19:40
MAHMUT KARDEŞİM,

KONU BAŞLIĞINA '' HERA' NIN EĞİTİMLERİ BİTTİ '' YAZMIŞSIN.

AMAN HA POİNTERİN EĞİTİMİ 2 YAŞINA KADAR BİTMEZ. EĞİTİME DEVAM.

SEZON KAPANINCA DA DEVAM. GÖRECEKSİN HER GEÇEN GÜN YENİ BİR YÖNÜNÜ KEŞFEDECEKSİN

HERA' DA HER GEÖEN GÜN YENİ ŞEYLER ÖĞRENECEK.

SELAMLAR...

feridun berin
31.Mayıs.2009, 20:52
İyi avcıya iyi köpek avınız bol olsun kula size hayran kalsın. Sağlıcakla kal.

Recep DÖNMEZ
01.Haziran.2009, 07:37
Mahmut Kardeş! hera ile birlikte bereketli avlar
yapacağından şüphem yok...
"Hera'nın eğitimleri bitti" diye başlık atmışsın ama;
Hera yeni sezonda eğitimlerini uygulamaya geçirecek,sen eksiklikleri
görecek ve bunları telefi etmek için bir süre daha eğitime devam
edeceksin.
Yeni sezonda Hera ile ilgili paylaşımları bekliyoruz....
Saygılar....

01.Haziran.2009, 07:53
Arkadaşlar hepinizi değerli yorumalrı ve bilgileri için teşekkür ederim, bu benim ilk safkan köpeğim ve ilk eğitim vermeye çalıştığım köpek o kadarlık eksiklerimiz kusurlarımız olacak, bu videoyu atmamın asıl nedeni, siz usta avcıların benim eksiklerimi görüp bana söylemenizdi, hepinize teşekkür ederim....

Mesut BÜLBÜL
01.Haziran.2009, 10:42
eğitime devam yeğenim daha neler göreceksin vede neler eğiteceksin bunlar yolun baş sayılır bence devam derim heraya maşşallah diyorum 6aylık olmasına ramen selamlar sayğılar muğla milastan