Orijinalini görmek için tıklayınız : Pitbull Vahşeti
Tamer Kuvvet
02.Haziran.2009, 07:53
Dostlarım bu resimde Pitbulların bir kere daha nasıl vahşi bir hayvan olduklarını görüyoruz.Resimdeki bu kişi bir hastanenin acil servisinin önünde beklerken yoldan geçen bir pitbull sahibinden kurtularak bu kişiye saldırmış.
Not:Bu vahşi köpeğin çoğalmasına engel olunmalı her yıl onlarca insan ya feci şekilde yaralanıyor ya da ölüyor.
http://img193.imageshack.us/img193/4469/123we4q.jpg
İsmail ÇIKRIKÇI
16.Haziran.2009, 22:27
Arkadaşlar inanın bu köpekler gerçekten vahşi çok korkunç.
Benim mahallede var hergün evin önünden geçiriyor köpeğin ağzına top yada motor lastiği
kıstırıyor nefes nefese gidiyor benim köpekte o geçerken deliriyor.
Allah mafaza köpek dışarı falan çıksa vallahi parçalar.
Onunda yaşamaya hakkı var onu sevenlerde var fakat dışarılarda gezdirilmesi yasaklanmalı.
ya bunlar köpekten de farklı bişey baksanıza adamı ne hale getirmiş yasaklansın
Av köpekleri av içgüdüleri ön plana çıkan ırkların melezi ise bunlar da saldırı ve öldürme güdüleri ön plana çıkarılmış köpeklerin genetik birleşimidir. İsterseniz pamuk yatakta süt ile besleyin sonuç değişmez. Bir an o içgüdüleri açığa çıkar ve saldırırlar.
Sakın eğitim diye falan düşünmeyin. İlgisi yok.
çetin ekren
17.Haziran.2009, 08:55
umarım bu köpeğin soyu öyle bir kesilirki ismi bile hafızalardan silinip gider....labaratuarda üretilen bir yaratıktan ne beklenirki...sonuç ortada....aslında bunu üretip ortaya çıkaranlarla bunları aynı kafese kapatmak lazım....
cemalreis
17.Haziran.2009, 11:17
bu bilgiyi bizle paylaştığın için teşekkürler.
zaten şu an da pitbul üretimi ve satımı yasak... ancak bazı işgüzarlar bunları başka cins altında kaydediyor ve üretiyor... hayvan hakları da biyere kadar bence soyunu kurutmak lazım bu itlerin.. baksanızza adamın haline gören ayı saldırdı sanacak yaw..
köpeğin özelliği parçalamak anladım ama adamlar bu köpeği niye beslerler işte onu anlamıyorum
abi benim halamın oğlunda 2 tane saf kan pitbul var ama köpeklere olsun insanlara olsun çok sadıklar bence birazda yetiştirmeye bağlı adam lastiğe kitletiyor köpek sinirleniyor önüne geleni parçalıyor abim arada bir koyveriyor köpekleri yavşancı kopaylarla oyun oynuyolar
arkadaşlar sahibi piskopatsa hayvanda piskobat olur sen evladını nasıl yetiştirisen öyle devam eder bu pitbullar için geçerli değil dobermanda olabilir rotwaydırda hayvan ve insan yetiştirmeye göre devam eder benim düşüncem bu sizce
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.